Κρεμαστό/Οροφής Φωτιστικό KA-01PENDEL 2/L ΜΑΥΡΟ 31-0708
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό κρεμαστό/οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 είναι ένα εξαιρετικά κομψό και σύγχρονο φωτιστικό που προσδίδει μια ξεχωριστή αισθητική στον χώρο του σπιτιού. Η μαύρη απόχρωση του δίνει μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση, ενώ η σχεδίασή του το καθιστά ιδανικό για εγκατάσταση σε καθηστικό, τραπεζαρία ή κρεβατοκάμαρα.

Το φωτιστικό διαθέτει δύο ανεξάρτητες πηγές φωτός, που παρέχουν ικανοποιητική φωτεινότητα για τον χώρο. Η ανώτερη απόσβεση φωτός διαχέεται ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι από υψηλής ποιότητας υλικά, που του χαρίζουν ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης, η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη, χάρη στα περιλαμβανόμενα εξαρτήματα και τις οδηγίες που παρέχονται.

Το φωτιστικό KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους, προσαρμόζοντας το στις ανάγκες του χώρου. Αυτό του επιτρέπει να προσδίδει διάσταση και κίνηση στον χώρο, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα.

Το φωτιστικό είναι συμβατό με LED λαμπτήρες, που προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής, εξασφαλίζοντας καλή φωτεινότητα με μικρό αποτύπωμα άνθρακα.

Συνολικά, το φωτιστικό κρεμαστό/οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ανανέωση και αναβάθμιση του χώρου σας. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό, την ευκολία της εγκατάστασης και την δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, αποτελεί ένα αξεπέραστο φωτιστικό που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη και θα δώσει μια υπέροχη αίσθηση στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού κρεμαστού/οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708;
    Το φωτιστικό κρεμαστό/οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 κατασκευάζεται από μαύρο χρωματισμένο μέταλλο.

  2. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό κρεμαστό/οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 έχει διαστάσεις 31 εκατοστά πλάτος και 70 εκατοστά ύψος.

  3. Πόσες λάμπες χρειάζεται το φωτιστικό και ποια είναι η βάση τους;
    Το φωτιστικό κρεμαστό/οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 χρειάζεται 2 λάμπες με βάση τον τύπο E27.

  4. Περιλαμβάνονται οι λάμπες στη συσκευασία του φωτιστικού;
    Όχι, οι λάμπες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία του φωτιστικού. Θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

  5. Μπορεί το φωτιστικό να ρυθμιστεί ως προς το ύψος του;
    Ναι, το φωτιστικό κρεμαστό/οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 είναι ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος του. Μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χώρου.

  6. Ποια είναι η περίοδος εγγύησης για το φωτιστικό;
    Το φωτιστικό κρεμαστό/οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 έχει περίοδο εγγύησης ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ή ελαττώματος, η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση ή επισκευή του.

Μεταξύ των πολυάριθμων εναλλακτικών που προσφέρονται στην αγορά φωτιστικών, το Φωτιστικό Κρεμαστό/Οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή του σχεδίαση, την εκλεπτυσμένη αισθητική και την εξαιρετική του ποιότητα. Ανταποκρίνεται σε μια ποικιλία αναγκών όσον αφορά τον φωτισμό εσωτερικών χώρων και προσδίδει έναν μοναδικό χαρακτήρα και λάμψη στον χώρο σας.

Το Φωτιστικό Κρεμαστό/Οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από τα άλλα. Η μαύρη χρωματική απόχρωση του δίνει μία μοντέρνα και κομψή παρουσία, ενώ η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων προσφέρει ένα φωτιστικό που δεν απλώς φωτίζει τον χώρο σας, αλλά τον αναβαθμίζει αισθητικά και τον κάνει ξεχωριστό.

Με προσεκτική στρατηγική τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών, αυτό το φωτιστικό μπορεί να προσελκύσει την προσοχή του κοινού και να αυξήσει την οργανική κίνηση στην ιστοσελίδα σας. Αποτελεί μια ευφάνταστη επιλογή για όσους αναζητούν ένα φωτιστικό που θα συνδυάσει την ποιότητα, το στυλ και τη λειτουργικότητα.

Αποκτήστε το Φωτιστικό Κρεμαστό/Οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια αριστοκρατική αισθητική και λάμψη. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από ένα κορυφαίο προϊόν και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει τον καθένα που επισκέπτεται το χώρο σας. Με αυτό το φωτιστικό, η αισθητική συναντά την πρακτικότητα, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία φωτισμού.

Επιλέξτε το Φωτιστικό Κρεμαστό/Οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 και αναδείξτε τον χώρο σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Αξιοποιήστε όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που θα κεντρίσει την προσοχή όλων. Αποκτήστε το σήμερα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια συμβολή μοναδικής αρχιτεκτονικής και φωτιστικής εξέλιξης. Το Φωτιστικό Κρεμαστό/Οροφής KA-01PENDEL 2/L BLACK 31-0708 – η επιλογή που θα τροποποιήσει την αισθητική σας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας