V-TAC Επαναφορτιζόμενο Επιτραπέζιο Φωτιστικό LED 2.7W 110lm 180° IP20 CCT 3 σε 1 Αφής Dimmable Μαύρο Σώμα 23356
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το V-TAC Επαναφορτιζόμενο Επιτραπέζιο Φωτιστικό LED 2.7W 110lm 180° IP20 CCT 3 σε 1 Touch Dimmable Μαύρο Σώμα 23356 είναι ένα φωτιστικό LED που διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία και είναι φορητό, καθώς μπορεί να φορτιστεί και να χρησιμοποιηθεί χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε πηγή ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει ισχύ 2.7W και φωτεινή ροή 110lm, προσφέροντας επαρκή φωτισμό σε μικρούς χώρους. Έχει γωνία δέσμης 180°, καθιστώντας το ιδανικό για κατανομή ομοιόμορφου φωτισμού. Έχει βαθμό προστασίας IP20, που το καθιστά κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους. Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει σε αυτό το προϊόν είναι η δυνατότητα αλλαγής της χρωματικής θερμοκρασίας (CCT). Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές επιλογές: θερμό φως, φυσικό φως και ψυχρό φως. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία touch dimmable, που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση του φωτός με το άγγιγμα ενός δακτύλου. Το φωτιστικό έχει μαύρο σώμα, προσφέροντας μια μοντέρνα και κομψή αισθητική. Συνολικά, το V-TAC Επαναφορτιζόμενο Επιτραπέζιο Φωτιστικό LED 2.7W 110lm 180° IP20 CCT 3 σε 1 Touch Dimmable Μαύρο Σώμα 23356 είναι ένα πολύπλευρο φωτιστικό LED που προσφέρει ευκολία, λειτουργικότητα και στυλ.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του V-TAC Επαναφορτιζόμενου Επιτραπέζιου Φωτιστικού LED;
    Η ισχύς του φωτιστικού είναι 2.7W.

Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό καταναλώνει 2.7W από ενέργεια για να λειτουργήσει.

  1. Ποια είναι η φωτεινότητα του φωτιστικού;
    Η φωτεινότητα του φωτιστικού είναι 110lm.

Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό εκπέμπει 110 λούμεν από φως.

  1. Ποια είναι η γωνία διάχυσης φωτός του φωτιστικού;
    Η γωνία διάχυσης φωτός είναι 180°.

Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό εκπέμπει φως σε γωνία 180 μοιρών.

  1. Ποια είναι η βαθμίδα προστασίας IP του φωτιστικού;
    Η βαθμίδα προστασίας IP του φωτιστικού είναι IP20.

Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό είναι προστατευμένο από σκόνη με διάμετρο μεγαλύτερη από 12.5mm, αλλά δεν είναι προστατευμένο από νερό.

  1. Τι είναι το CCT στο φωτιστικό;
    Το CCT (Correlated Color Temperature) παραπέμπει στο χρωματικό τόνο του φωτιστικού.

Το V-TAC Επαναφορτιζόμενο Επιτραπέζιο Φωτιστικό LED έχει CCT 3 σε 1, που σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει χρωματικό τόνο ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

  1. Ποια είναι η δυνατότητα του φωτιστικού για Dimming (ρύθμιση φωτεινότητας);
    Το φωτιστικό είναι Touch Dimmable, που σημαίνει ότι η φωτεινότητα μπορεί να ρυθμιστεί με ένα απλό άγγιγμα στο σώμα του φωτιστικού.

Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την επιθυμητή φωτεινότητα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου ή την προτίμησή του.

Κατά την αναζήτηση για μια κορυφαία λύση φωτισμού LED, το V-TAC Επαναφορτιζόμενο Επιτραπέζιο Φωτιστικό LED 2.7W 110lm 180° IP20 CCT 3 σε 1 Touch Dimmable Μαύρο Σώμα 23356 είναι η απόλυτη επιλογή. Αυτό το μοναδικό και καινοτόμο προϊόν ενσωματώνει εκπληκτικές δυνατότητες και πολλαπλές εφαρμογές, κάνοντας το ιδανικό για κάθε χώρο.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό LED της V-TAC προσφέρει ένα πλήρως επαναφορτιζόμενο σύστημα, εξασφαλίζοντας ότι ο φωτισμός σας δεν θα σταματήσει ποτέ. Με τη θησαυροφυλάκια του φωτιστικού να προσφέρει έναν βραχυκυκλωμένο αλουμινένιο ακόρντο, αυτό το φωτιστικό μπορεί να φωτίσει τον χώρο σας με εκθαμβωτικό τρόπο.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία των 180° γωνιών προβολής εξασφαλίζει ομοιόμορφη και απρόσκοπτη κάλυψη φωτισμού σε ολόκληρο τον χώρο. Με την ευέλικτη λειτουργία CCT 3 σε 1, μπορείτε να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία του φωτός σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Μια άλλη ασυναγώνιστη πλευρά αυτού του προϊόντος είναι η ικανότητα του για αφής Dimmable. Με την απλή αφή του χεριού σας, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού στις προτιμήσεις σας, δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή.

Με το μαύρο σώμα του, αυτό το φωτιστικό LED προσδίδει μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα αισθητική σε οποιονδήποτε χώρο. Το V-TAC Επαναφορτιζόμενο Επιτραπέζιο Φωτιστικό LED 2.7W 110lm 180° IP20 CCT 3 σε 1 Touch Dimmable Μαύρο Σώμα 23356 είναι η απόλυτη επιλογή για τους απαιτητικούς μοντερνιστές που αναζητούν την άριστη ποιότητα και την καινοτομία.

Ανακαλύψτε την αρμονία του φωτός με την τεχνολογία. Επιλέξτε το V-TAC Επαναφορτιζόμενο Επιτραπέζιο Φωτιστικό LED 2.7W 110lm 180° IP20 CCT 3 σε 1 Touch Dimmable Μαύρο Σώμα 23356 για έναν φωτισμό που ξεχωρίζει σε ποιότητα, αισθητική και απόδοση. Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας, δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που θα μνημονεύεται και διακοσμήστε τον χώρο σας με το πιο εξελιγμένο φωτιστικό LED στην αγορά.

Μην αφήσετε τον χώρο σας να παραμείνει σκοτεινός. Καθιστώντας το V-TAC Επαναφορτιζόμενο Επιτραπέζιο Φωτιστικό LED 2.7W 110lm 180° IP20 CCT 3 σε 1 Touch Dimmable Μαύρο Σώμα 23356 την επιλογή σας, θα αναδείξετε την ομορφιά του χώρου σας με τρόπο εντυπωσιακό και λειτουργικό. Αγαπηθείτε από την ποικιλία των δυνατοτήτων, επωφεληθείτε από την απόδοση και δημιουργήστε έναν χώρο που θα ξεχωρίζει.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας