Λευκό Φωτιστικό Τοίχου D-109
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό τοίχου D-109 WHITE είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο και εντυπωσιακό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας με τον δικό του μοντέρνο σχεδιασμό και αισθητική. Αυτό το φωτιστικό έχει μια ακατέργαστη λευκή επιφάνεια, προσφέροντας μια κομψή και κλασική αίσθηση στο περιβάλλον σας.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία του προϊόντος. Επιπλέον, η επίστρωση του φωτιστικού είναι ανθεκτική στην υγρασία και τη σκόνη, επιτρέποντας τη χρήση του τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Το D-109 WHITE διαθέτει μια κεραμική βάση και μια γυάλινη κάλυψη, δίνοντας μια ελαφρώς διαχρονική αίσθηση στον φωτισμό σας. Η επιφάνεια αυτή προσφέρει μια ομοιόμορφη και απαλή διάχυση του φωτός, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Ο καθαρός και σύγχρονος σχεδιασμός του φωτιστικού τοίχου D-109 WHITE το καθιστά ιδανικό για διάφορες χρήσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε διάδρομο, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα ή μπάνιο, προσφέροντας όχι μόνο πρακτικότητα αλλά και στυλ.

Ο φωτισμός του D-109 WHITE είναι ευέλικτος και προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες σας. Μπορεί να συνδεθεί με έναν διακόπτη τοίχου ή να χρησιμοποιηθεί μετατροπέας για να ελέγξετε τη φωτεινότητα.

Με το φωτιστικό τοίχου D-109 WHITE, θα απολαύσετε ένα εντυπωσιακό φωτισμό που θα βελτιώσει τον χώρο σας και θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ξεκούρασης. Είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και μοντέρνου σχεδιασμού που αξίζει την προσοχή σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η απόδοση του φωτιστικού τοίχου D-109 WHITE σε λουμέν;
    Το φωτιστικό τοίχου D-109 WHITE έχει μία απόδοση λουμέν 500 lumen. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργήσει μία φωτεινή ένταση ανάλογη με εννέα πυρίμαχους κερίδες.

  2. Ποια είναι η κατανάλωση ενέργειας του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό τοίχου D-109 WHITE έχει μία κατανάλωση ενέργειας 10 Watt. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνει μία πολύ μικρή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

  3. Ποιος είναι ο δοσμένος χρόνος ζωής του φωτιστικού;
    Ο δοσμένος χρόνος ζωής του φωτιστικού τοίχου D-109 WHITE είναι περίπου 30.000 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει για περίπου 3,4 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

  4. Τι υλικό κατασκευής χρησιμοποιείται για το φωτιστικό;
    Το φωτιστικό τοίχου D-109 WHITE είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό. Αυτό του επιτρέπει να αντέχει σε αντοχή, ενώ παράλληλα παρέχει μία αισθητική εμφάνιση λευκού χρώματος.

  5. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;
    Οι διαστάσεις του φωτιστικού τοίχου D-109 WHITE είναι περίπου 250 χιλιοστά ύψος, 120 χιλιοστά πλάτος και 100 χιλιοστά βάθος. Αυτές οι διαστάσεις του επιτρέπουν να τοποθετηθεί ευκολότερα και να ταιριάξει σε διάφορες περιοχές.

  6. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του φωτιστικού;
    Η εγκατάσταση του φωτιστικού τοίχου D-109 WHITE είναι πολύ απλή και γίνεται με τη χρήση βιδών και ούπας. Το φωτιστικό διαθέτει σχισμές στο πίσω μέρος για να επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησή του στον τοίχο. Επίσης, περιλαμβάνει οδηγίες εγκατάστασης για περαιτέρω βοήθεια.

Στην εκπληκτική συλλογή μας, σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την φωτιστική διακόσμηση του χώρου σας. Το φωτιστικό τοίχου D-109 WHITE έρχεται να διαπιστώσει την ισχυρή παρουσία του στην αγορά με τις μοναδικές του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Με εκλεπτυσμένο, μοντέρνο σχεδιασμό και ασυναγώνιστη λευκή απόχρωση, το D-109 WHITE ανακατεύει με άρτιο τρόπο την κομψότητα με την λειτουργικότητα. Οι διαφανείς πάνελ αποτελούν υπέροχη προσθήκη, δημιουργώντας μια μοναδική παιχνιδιάρικη αίσθηση φωτεινότητας στον χώρο σας. Αυτό το κομψό φωτιστικό προσφέρει την απόλυτη αρμονία μεταξύ φωτισμού και αισθητικής.

Με την τεχνολογία LED, το D-109 WHITE χαρίζει όχι μόνο φωτεινότητα και αυξημένη ενεργειακή απόδοση, αλλά και μακρά διάρκεια ζωής. Το συγκεκριμένο προϊόν συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και σας προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή φωτισμού. Επιπλέον, η εύκολη εγκατάσταση και η απλή συντήρηση καθιστούν το D-109 WHITE ένα ιδανικό φωτιστικό για κάθε χρήστη.

Αναδείξτε τον χώρο σας και προσδώστε του μοναδική φωτεινή χαρακτηριστική γνώρισμα με το πρωτοποριακό D-109 WHITE. Με εφαρμογές που πηγάζουν από την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, το φωτιστικό τοίχου D-109 WHITE θα σας εντυπωσιάσει με την φωτιστική του απόδοση και την μοναδική του λάμψη. Από το σπίτι σας έως τα εμπορικά καταστήματα, αυτό το φωτιστικό θα δημιουργήσει ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που θα κλέψει τις καρδιές και τα βλέμματα.

Επωφεληθείτε από το φωτιστικό τοίχου D-109 WHITE και παρακλίνετε από τον συνηθισμένο ανατολικό φωτισμό. Με μια ματιά, θα καταλάβετε την πολυτέλεια και την προηγμένη σχεδίαση που προσφέρει αυτό το φωτιστικό. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και αναβαθμίστε τον χώρο σας με αυτήν την εκπληκτική πρόταση. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψτε γιατί το D-109 WHITE είναι η κορυφαία επιλογή για αιχμαλωσία της φωτεινότητας και έμπνευσης στον χώρο σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας