Λευκή στεγανή επιτοίχια πλαφονιέρα D-207 S για εξωτερικούς χώρους με ενσωματωμένο LED.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η D-207 S WHITE είναι μια στεγανή επιτοίχια πλαφονιέρα εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένο LED φωτισμό. Αυτή η πλαφονιέρα προσφέρει αξιόπιστο και ανθεκτικό φωτισμό για εξωτερικούς χώρους, είτε πρόκειται για κήπους, περίπτερα ή εμπορικά καταστήματα.

Η στεγανή κατασκευή της πλαφονιέρας εγγυάται την αντοχή της σε διάφορες καιρικές συνθήκες όπως βροχή, χιόνι ή ακόμα και αλάτι. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απόδοση του φωτισμού ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία LED εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτό σημαίνει ότι η πλαφονιέρα είναι οικονομική και διαρκής, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για την φωτισμό των εξωτερικών σας χώρων.

Η πλαφονιέρα έχει λευκό χρώμα, προσθέτοντας μια μοντέρνα και καθαρή αισθητική, ιδανική για κάθε εξωτερικό περιβάλλον. Η φωτεινή ισχύς της είναι επαρκής για να φωτίσει με αποτελεσματικό τρόπο τον χώρο σας, δίνοντας έτσι αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.

Η πλαφονιέρα είναι εύκολη στην εγκατάσταση, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο βραχίονα στήριξης. Αυτό επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησή της στον τοίχο με μόνο μερικά απλά βήματα.

Η D-207 S WHITE πλαφονιέρα προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση φωτισμού για εξωτερικούς χώρους. Η στεγανή κατασκευή, η ενσωματωμένη τεχνολογία LED, η λευκή αισθητική και η εύκολη εγκατάσταση την καθιστούν ιδανική για οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και φωτίστε με αποτελεσματικότητα τον εξωτερικό χώρο σας!

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του LED που χρησιμοποιείται στην πλαφονιέρα D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED;
    Η πλαφονιέρα D-207 S WHITE διαθέτει ενσωματωμένο LED με ισχύ 30W.

  2. Ποιο είναι το χρώμα του φωτισμού που προσφέρει η πλαφονιέρα D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED;
    Η πλαφονιέρα D-207 S WHITE προσφέρει ψυχρό λευκό φωτισμό, με θερμοκρασία χρώματος 6000K.

  3. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της πλαφονιέρας D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED;
    Η πλαφονιέρα D-207 S WHITE είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και γυαλί, προσφέροντας αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

  4. Είναι αδιάβροχη η πλαφονιέρα D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED;
    Ναι, η πλαφονιέρα D-207 S WHITE είναι στεγανή και αδιάβροχη, κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  5. Ποιες διαστάσεις έχει η πλαφονιέρα D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED;
    Οι διαστάσεις της πλαφονιέρας D-207 S WHITE είναι περίπου 30 εκατοστά (μήκος) x 11 εκατοστά (πλάτος) x 8 εκατοστά (ύψος).

  6. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του LED στην πλαφονιέρα D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED;
    Η διάρκεια ζωής του LED στην πλαφονιέρα D-207 S WHITE είναι περίπου 25.000 ώρες, προσφέροντας μακροχρόνια χρήση και αντοχή.

Μετά από προσεκτική ανάλυση και έρευνα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως η D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED αποτελεί μια πρωτοποριακή επιλογή για τις ανάγκες σας. Με την εξαιρετική της αδιαβροχότητα και την ενσωματωμένη LED τεχνολογία, αυτή η πλαφονιέρα προσφέρει φωτισμό υψηλών προδιαγραφών για εξωτερικούς χώρους.

Το κύριο πλεονέκτημα της D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED είναι η ανθεκτικότητα της σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χάρη στον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και την πιστοποίησή της για αντοχή σε νερό και σκόνη. Επιπλέον, η ενσωματωμένη LED τεχνολογία παρέχει ομοιόμορφο φωτισμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μακρά διάρκεια ζωής.

Μερικές από τις εφαρμογές αυτής της πλαφονιέρας περιλαμβάνουν την χρήση σε βεράντες, αυλές, μπαλκόνια και κήπους, όπου οι καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι ανεπαρκείς για τον καθιερωμένο φωτισμό. Η αισθητική και συμπαγής της σχεδίαση ενσωματώνεται άψογα σε οποιοδήποτε στυλ, προσδίδοντας λειτουργικότητα και ομορφιά στον εξωτερικό χώρο.

Αναζητάτε μια πλαφονιέρα που θα ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις σας για αξιοπιστία, αδιαβροχότητα και αισθητική; Τότε η D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Αξιοποιήστε τις πλεονεκτήματα και την πρωτοποριακή τεχνολογία της για να καλύψετε τις ανάγκες του εξωτερικού σας χώρου και προσφέρετε ένα μοναδικό φωτεινό περιβάλλον.

Μην αφήσετε να πάει χαμένη η ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξωτερικό χώρο σας. Αγοράστε την D-207 S WHITE ΣΤΕΓΑΝΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΕΞΩΤ. ΧΩΡΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED τώρα και απολαύστε την μοναδική εμπειρία του κορυφαίου φωτισμού, παρέχοντας αξία και αισθητική σε κάθε γωνιά του εξωτερικού χώρου σας.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία. Αγοράστε τώρα!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας