Φωτιστικό κρεμαστό DM-02 BLACK 1L, Φ23 στα ελληνικά
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το DM-02 BLACK 1L είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό με διάμετρο 23 εκατοστά, ιδανικό για να φωτίσει και να διακοσμήσει το χώρο σας. Η χρώματος μαύρης απόχρωσης, προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή αισθητική στον χώρο σας.

Το φωτιστικό διαθέτει μια μονή πηγή φωτός, που προσφέρει ομοιόμορφο και απαλό φωτισμό. Αυτό το διαχέει φως σε όλο το χώρο, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, τα οποία του παρέχουν μεγάλη ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μακροχρόνια χρήση και διαρκή απόδοση.

Το φωτιστικό διαθέτει μια ευέλικτη καλωδίωση, η οποία το επιτρέπει να προσαρμόζεται εύκολα σε διάφορες υψώσεις, επιτρέποντάς σας να το τοποθετήσετε στο ύψος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Η τοποθέτηση του φωτιστικού είναι απλή και γρήγορη, καθώς συνοδεύεται από ένα σαφές και λεπτομερές εγχειρίδιο οδηγιών. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα μπορέσετε να το εγκαταστήσετε με ευκολία και άνεση.

Ο σχεδιασμός του DM-02 BLACK 1L είναι μοντέρνος και κομψός, καθιστώντας το φωτιστικό ένα απόλυτο κομμάτι της διακόσμησης του αρχιτεκτονικού σας σχεδιασμού. Αυτή η εκλεπτυσμένη εμφάνιση το καθιστά κατάλληλο για την τοποθέτησή του σε διάφορα εσωτερικά περιβάλλοντα.

Με το DM-02 BLACK 1L φωτιστικό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας. Αυτό το εντυπωσιακό φωτιστικό θα προσθέσει λάμψη και στυλ σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Συνοψίζοντας, το κρεμαστό φωτιστικό DM-02 BLACK 1L είναι ένα ποιοτικό και κομψό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας με την μοναδική του εμφάνιση και φωτεινότητα. Αναζητήστε την άνεση και την ομορφιά του DM-02 BLACK 1L κρεμαστού φωτιστικού για να ενισχύσετε την αισθητική του χώρου σας!

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάμετρος του κρεμαστού φωτιστικού DM-02 BLACK 1L Φ23;
    Η διάμετρος του κρεμαστού φωτιστικού DM-02 BLACK 1L Φ23 είναι 23 εκατοστά.

  2. Ποιο χρώμα έχει το DM-02 BLACK 1L κρεμαστό φωτιστικό;
    Το DM-02 BLACK 1L κρεμαστό φωτιστικό έχει μαύρο χρώμα.

  3. Πόσο βάρος έχει το φωτιστικό DM-02 BLACK 1L;
    Το φωτιστικό DM-02 BLACK 1L έχει βάρος 1 κιλό.

  4. Ποια είναι η υλική κατασκευή του DM-02 BLACK 1L κρεμαστού φωτιστικού;
    Το DM-02 BLACK 1L κρεμαστό φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

  5. Ποια είναι η μέγιστη ισχύς λαμπτήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο DM-02 BLACK 1L;
    Η μέγιστη ισχύς λαμπτήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο DM-02 BLACK 1L είναι 40 watt.

  6. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού DM-02 BLACK 1L;
    Οι διαστάσεις του φωτιστικού DM-02 BLACK 1L είναι ύψος 30 εκατοστά και διάμετρος 23 εκατοστά.

Για μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία, ανακαλύψτε το DM-02 BLACK 1L Κρεμαστό φωτιστικό Φ23. Με τις μοναδικές του χαρακτηριστικά και προηγμένη τεχνολογία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αναδείξετε τον χώρο σας με στυλ και φινέτσα.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό προσφέρει μια εντυπωσιακή συνδυασμό από μαύρο χρώμα και μοντέρνο σχεδιασμό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που καθηλώνει. Η Φ23 διάμετρός του του προσδίδει μια μοναδική παρουσία, καθιστώντας το αυθεντικό κόσμημα για κάθε χώρο.

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής του DM-02 BLACK 1L Κρεμαστού φωτιστικού Φ23 εγγυάται την ανθεκτικότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Με χρήση τεχνολογίας LED, παρέχει οικονομικό φωτισμό και ενεργειακή απόδοση, εξαλείφοντας τον περιττό καταναλωτισμό ενέργειας.

Ανεξάρτητα από τη χρήση του, το DM-02 BLACK 1L Κρεμαστό φωτιστικό Φ23 ξεχωρίζει. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας, στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε τις στιγμές σας.

Αυτό το μοναδικό κρεμαστό φωτιστικό προσφέρει τάσεις και τεχνολογία μαζί, δημιουργώντας μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Αποτελεί μια επένδυση που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το ξεχωριστό κόσμημα για τον χώρο σας.

Ανακαλύψτε το DM-02 BLACK 1L Κρεμαστό φωτιστικό Φ23 και ζήστε την εμπειρία του απόλυτου φωτισμού. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες προσφορές και εκπλήξεις στην ιστοσελίδα μας. Το απόλυτο φωτισμός που ονειρεύεστε είναι πλέον εδώ, με το DM-02 BLACK 1L Κρεμαστό φωτιστικό Φ23.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας