ΤΥΜΠΑΝΟ 1L ΣΧΟΙΝΙΟ ΛΕΥΚΟ-ΑΣΠΡΟ DRUM Φ35 ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣΗ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το προϊόν DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ είναι ένα κρεμαστό πλαστικό φωτιστικό με μήκος σχοινιού. Έχει διάμετρο 35cm και χρώμα λευκό.

Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό, που του προσδίδει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αντοχή. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή, εξασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό προϊόν.

Το φωτιστικό αυτό είναι εξοπλισμένο με έναν λαμπτήρα Ε/27, που προσφέρει ικανοποιητικό φωτισμό στον χώρο όπου τοποθετείται. Με την χρήση λαμπτήρα υψηλής ποιότητας, μπορεί να προσφέρει ένα ομοιόμορφο και φωτεινό περιβάλλον.

Ο σχεδιασμός του προϊόντος είναι μοντέρνος και εκλεπτυσμένος. Το λευκό χρώμα του δίνει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση. Μπορεί να ενταχθεί εύκολα σε κάθε είδους διακόσμηση και να προσδώσει στυλ και ομορφιά.

Η εγκατάσταση του προϊόντος είναι πολύ εύκολη. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε, είτε στο σπίτι είτε σε επαγγελματικό χώρο. Με τη σωστή τοποθέτηση και τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού, θα απολαύσετε ένα ασφαλές και αξιόπιστο φωτισμό.

Η χρήση του προϊόντος είναι πολύ ευέλικτη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, καθιστικά, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλους. Η δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα.

Συνολικά, το προϊόν DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο και κομψό φωτιστικό, που προσφέρει υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική. Αποτελεί μια τέλεια προσθήκη σε κάθε χώρο και θα δώσει στον χώρο σας μια ξεχωριστή και μοντέρνα νότα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ;

    • Το DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό που έχει σχήμα κάθετου τύμπανου και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό. Έχει διάμετρο 35cm και χρώμα λευκό. Το φωτιστικό χρησιμοποιεί λάμπα Ε27 και συνοδεύεται από σχοινί για την κρέμασή του.
  2. Ποιες είναι οι διαστάσεις του DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ;

    • Ο διάμετρος του κρεμαστού φωτιστικού είναι 35cm. Δεν αναφέρονται άλλες διαστάσεις, όπως ύψος ή μήκος.
  3. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό.
  4. Ποια λάμπα χρησιμοποιεί το DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ;

    • Το φωτιστικό χρησιμοποιεί λάμπα Ε27. Ο τύπος της λάμπας δεν αναφέρεται στην περιγραφή.
  5. Ποιο είναι το χρώμα του DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό έχει λευκό χρώμα.
  6. Περιλαμβάνει το DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ σχοινί για την κρέμασή του;
    • Ναι, το φωτιστικό περιλαμβάνει σχοινί για την κρέμασή του. Ο τύπος ή το χρώμα του σχοινιού δεν αναφέρονται στην περιγραφή.

Στον συναρπαστικό κόσμο του DROM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ, ο αχτίνας της ευρηματικότητας διαπερνάει τον αέρα. Αυτός ο εκθαμβωτικός φωτιστικός σχεδιασμός ανοίγει τις πόρτες σε έναν κόσμο δυνατοτήτων. Με τον πλαστικό σχοινί του, πάρετε μια δίνη έμπνευσης που εξερευνά τον δυναμικό χαρακτήρα του χώρου σας.

Αυτό το κρεμαστό πλαστικό φωτιστικό είναι ο ταχυδρόμος που οδηγεί την τέχνη σας σε νέους ορίζοντες. Με την εκλεπτυσμένη προσέγγισή του στην αρχιτεκτονική φωτισμού, το DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ σαγηνεύει με τις καλλιτεχνικές ακαμψίες και την απλότητά του. Η σχέση της φόρμας με το φως της, δημιουργεί έναν χορό γεμάτο μυστηρίου και ομορφιάς.

Ο πολυλειτουργικός χαρακτήρας του προιόντος μας καθιστά ιδανικό για διάφορες εφαρμογές. Από την κουζίνα σας έως το κομψό γραφείο σας, αυτό το πλαστικό κρεμαστό φωτιστικό θα προσθέσει φως και στυλ σε κάθε χώρο. Είναι επίσης ιδανικό για καταστήματα, εστιατόρια και άλλες επαγγελματικές περιβάλλοντα, προσφέροντας έναν εντυπωσιακό φωτισμό που θα μαγνητίσει και θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας.

Με την απλότητα του σχεδιασμού και την υψηλή ποιότητα του υλικού, το DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ συνδυάζει την λειτουργικότητα με την αισθητική. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε αυτήν την επαναστατική λύση φωτισμού, η οποία δημιουργήθηκε για να ενδυναμώσει την αισθητική και την εμπειρία του φωτός σας.

Ανακατανείμετε το φως σας με το DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο δημιουργικότητας και εξερεύνησης. Με την ειδική του σχεδίαση και τις ανταγωνιστικές του προτεραιότητες, αυτό το φωτιστικό υπερέχει και θα μαγνητίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού σας. Ανανεώστε το διάστημά σας με αυτήν την εκπληκτική και πρωτοποριακή πρόταση φωτισμού και αφήστε την ομορφιά του DRUM 1L ROPE WHITE-UT-WH Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ME ΣΧΟΙΝΙ να σας συντροφεύσει σε κάθε στιγμή της ζωής σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας