Φακός LED έκτακτης ανάγκης με ηλιακό πάνελ – Επαναφορτιζόμενος 7671B
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Ο επαναφορτιζόμενος φακός LED έκτακτης ανάγκης με ηλιακό πάνελ – 7671B είναι ένα προϊόν που προσφέρει φωτισμό σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτός ο φακός χρησιμοποιεί τεχνολογία LED, που του παρέχει μεγάλη φωτεινότητα με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Ιδανικό για χρήση σε διακοπές ρεύματος ή γενικότερα καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ένα εξαιρετικό στοιχείο αυτού του προϊόντος είναι η δυνατότητα της επαναφόρτισης με ηλιακή ενέργεια. Το ηλιακό πάνελ που διαθέτει αυτός ο φακός σας επιτρέπει να φορτίζετε την μπαταρία ενός αντικειμένου φυσικά, με ηλιακό φως. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να εξαρτάστε αποκλειστικά από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για να έχετε έτοιμο το φακό σας.

Επιπλέον, ο φακός διαθέτει μια ειδική λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Διαθέτει ένα ενσωματωμένο κόκκινο φωτάκι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σηματοδοτήσει την παρουσία σας σε περίπτωση ανάγκης ή ακόμη και για επικοινωνία με άλλα άτομα.

Το σχεδιασμός του φακού είναι συμπαγής και ελαφρύς, που το καθιστά ευκολοφόρετο και ευέλικτο στη χρήση. Διαθέτει επίσης μια ανθεκτική κατασκευή, με πλαστικό περίβλημα που αντέχει στις καθημερινές φθορές και χτυπήματα.

Η διάρκεια της μπαταρίας ανέρχεται σε πολλές ώρες, ανάλογα με τη χρήση. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συχνή αντικατάσταση της μπαταρίας. Επιπλέον, η επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι εύκολη και γρήγορη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο φακός είναι πολύ πρακτικός για όλες τις δραστηριότητες σας στο σκοτάδι, από την κούρσα στο βουνό μέχρι τον καταυλισμό. Συνολικά, ο επαναφορτιζόμενος φακός LED έκτακτης ανάγκης με ηλιακό πάνελ – 7671B είναι ένα πολύ χρήσιμο και πρακτικό προϊόν που θα σας δώσει την απαραίτητη φωτεινότητα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας αυτού του επαναφορτιζόμενου φακού LED έκτακτης ανάγκης με ηλιακό πάνελ;
    Η μπαταρία αυτού του φακού έχει μια χωρητικότητα 7671B.

  2. Πόση ώρα χρειάζεται να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία χρησιμοποιώντας το ηλιακό πάνελ;
    Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας μέσω του ηλιακού πάνελ εξαρτάται από την ένταση του ηλιακού φωτός. Συνήθως, απαιτείται περίπου 6-8 ώρες φόρτισης με ισχυρό ηλιακό φως για πλήρη φόρτιση της μπαταρίας.

  3. Πόση διάρκεια φωτισμού προσφέρει η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας;
    Ανάλογα με τη φωτεινή ένταση που επιλέγετε, η πλήρως φορτισμένη μπαταρία μπορεί να προσφέρει φωτισμό για περίπου 4-6 ώρες.

  4. Υπάρχει η δυνατότητα να φορτίσετε αυτό τον φακό LED με έναν φορτιστή AC;
    Ναι, ο επαναφορτιζόμενος φακός LED έκτακτης ανάγκης με ηλιακό πάνελ – 7671B διαθέτει ένα θύρα φόρτισης USB, που σας επιτρέπει να τον φορτίσετε με έναν φορτιστή AC.

  5. Ποια είναι η ισχύς του LED φωτιστικού αυτού επαναφορτιζόμενου φακού;
    Ο επαναφορτιζόμενος φακός LED έκτακτης ανάγκης με ηλιακό πάνελ – 7671B έχει έναν ισχυρό LED που παράγει φως με ικανότητα φωτεινότητας 1000 lumen.

  6. Ποιες είναι οι διαστάσεις και το βάρος αυτού του επαναφορτιζόμενου φακού LED;
    Ο φακός έχει μια συνολική μήκος περίπου 15 εκατοστά, διάμετρο περίπου 4 εκατοστά και βάρος περίπου 200 γραμμάρια. Είναι αρκετά φορητός και βολικός για χρήση σε έκτακτες ανάγκες ή κατασκηνώσεις.

Ο Επαναφορτιζόμενος φακός LED έκτακτης ανάγκης με ηλιακό πάνελ – 7671B είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης με τις προηγμένες ενεργειακές λύσεις. Αυτός ο φακός LED δεν είναι απλά ένας φακός – είναι ένα εργαλείο επιβίωσης που δίνει αίσθηση ασφάλειας και προστασίας σε κάθε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Με τον ενσωματωμένο επαναφορτιζόμενο μηχανισμό, αυτός ο φακός σας εξασφαλίζει επαναφόρτιση εύκολα και γρήγορα με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε ποτέ πλέον να ανησυχείτε για τη λήψη μπαταριών ή για την αποφυγή απρόβλεπτων διακοπών ενέργειας. Ο φακός αυτός είναι πάντα έτοιμος να φωτίσει τον δρόμο σας.

Επιπλέον, ο φακός LED έχει ενσωματωμένους φωτοβολταϊκούς αισθητήρες που ανιχνεύουν αυτόματα το επίπεδο φωτεινότητας και προσαρμόζουν ανάλογα τη φωτεινότητα του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας, καθιστώντας τον φακό αυτόν μια οικολογική και αποδοτική επιλογή.

Ο φακός LED έκτακτης ανάγκης με ηλιακό πάνελ – 7671B είναι ιδανικός για κάθε είδους δραστηριότητα. Αν είστε αναζητούν εισάγετε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, υποδωρήσεις ηλιακές στοιβάδες ή απλά θέλετε ένα φως για να σας συνοδεύει κατά τη διάρκεια των κορυφής, ο φακός αυτός θα πληροί όλες τις απαιτήσεις σας.

Με τον Επαναφορτιζόμενο φακό LED έκτακτης ανάγκης με ηλιακό πάνελ – 7671B είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση θέσει η φύση μπροστά σας. Ανακαλύψτε την ασυναγώνιστη αξία και τα προηγμένα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος και εξασφαλίστε την καλύτερη φωτεινή εμπειρία που μπορείτε να φανταστείτε. Προετοιμαστείτε για το παν φωτεινό μέλλον με τον φακό LED της ημέρας και την ασφάλεια που προσφέρει.

Είστε έτοιμοι να αναδείξετε την εμπλοκή και την ορατότητα του προϊόντος σας; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας