Επιτοίχιο φωτιστικό LED – 942720
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – 942720 είναι ένα έξυπνο και κομψό προϊόν που δίνει τη δυνατότητα για αποτελεσματικό φωτισμό σε κάθε χώρο. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει LED λάμπες που παρέχουν ένα φυσικό και φωτεινό φως, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια.

Η εγκατάσταση αυτού του φωτιστικού είναι πολύ εύκολη και απλή. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε τοίχο με τη χρήση αντιστάτη και βίδες. Επίσης, το φωτιστικό διαθέτει ένα πρακτικό και ανθεκτικό στερέωμα, που εξασφαλίζει τη σταθερότητα του στον τοίχο.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του επιτοίχιου φωτιστικού είναι η δυνατότητα αυξομείωσης του φωτισμού του, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου. Μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορα επίπεδα φωτεινότητας, προσφέροντας έτσι μια προσαρμόσιμη εμπειρία φωτισμού.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει σε αυτό το φωτιστικό είναι η μακρά διάρκεια ζωής των LED λαμπών. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αντικαθίστανται συχνά, εξοικονομώντας έτσι χρήματα και πόρους.

Επίσης, αυτό το φωτιστικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καθημερινές φθορές. Η κατασκευή του από υψηλής ποιότητας υλικά το καθιστά ανθεκτικό στη σκόνη, τη φθορά και την υγρασία, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αξιόπιστη λειτουργία.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – 942720 προσφέρει επίσης μια αισθητική σε κάθε χώρο. Το λεπτό και μοντέρνο σχεδιασμό του δημιουργεί μια κομψή όψη στον τοίχο και ταιριάζει αρμονικά με διάφορα στυλ διακόσμησης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το φωτιστικό είναι πολύ οικονομικό και πρακτικό. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του LED, σε συνδυασμό με τη μακρά διάρκεια ζωής των λαμπτήρων, το καθιστούν μια οικονομική επιλογή για τον φωτισμό χώρων.

Συνοψίζοντας, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – 942720 είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει αποτελεσματικό και ενέργειας αποδοτικό φωτισμό, μαζί με μια κομψή εμφάνιση. Με τη δυνατότητα του για αυξομείωση του φωτισμού, την ανθεκτική κατασκευή του και την οικονομία σε ενέργεια, αυτό το φωτιστικό είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε χώρο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 1. Ποια είναι η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720;

  • Η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720 είναι 9W.
 2. Ποιο είναι το φωτεινό ροή του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720;

  • Το φωτεινό ροή του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720 είναι 720 lumen.
 3. Ποια είναι η θερμοκρασία χρώματος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720;

  • Η θερμοκρασία χρώματος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720 είναι 4000K (φυσικό λευκό φως).
 4. Ποιο είναι το εύρος τάσης λειτουργίας του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720;

  • Το εύρος τάσης λειτουργίας του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720 είναι 220-240V AC.
 5. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720;

  • Η διάρκεια ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720 είναι περίπου 30.000 ώρες.
 6. Ποιες είναι οι διαστάσεις του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720;
  • Οι διαστάσεις του επιτοίχιου φωτιστικού LED – 942720 είναι 280mm x 112mm x 48mm.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – 942720 είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα φωτιστικό που θα εντυπωσιάσει με τις μοναδικές του δυνατότητες και τις απίστευτες εφαρμογές του. Με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας LED, αυτό το φωτιστικό προσφέρει υψηλή φωτεινότητα και εκπληκτική απόδοση.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι η ενεργειακή του αποδοτικότητα. Μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τα παραδοσιακά φωτιστικά, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – 942720 σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα και να περιορίσετε τις εκπομπές CO2. Αυτό το φωτιστικό έχει επίσης μακρά διάρκεια ζωής, οπότε δεν χρειάζεται να αντικαθίστατε συχνά τις λάμπες σας.

Εκτός από την ενεργειακή απόδοση, αυτό το φωτιστικό διαθέτει επίσης εντυπωσιακό σχεδιασμό που ταιριάζει άψογα σε κάθε διακόσμηση. Η μοντέρνα και κομψή εμφάνισή του προσθέτει στυλ και φωτεινότητα στον χώρο σας, αναδεικνύοντας την αισθητική του.

Με το επιτοίχιο φωτιστικό LED – 942720, έχετε την ευελιξία να το τοποθετήσετε σε οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε. Είτε ψάχνετε για φωτισμό στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και το γραφείο, αυτό το φωτιστικό θα προσφέρει την ιδανική φωτεινότητα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα.

Κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – 942720 είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο, προσφέροντας μακροχρόνια χρήση χωρίς ανησυχίες.

Αποκτήστε το επιτοίχιο φωτιστικό LED – 942720 και απολαύστε τον συνδυασμό μοναδικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με φωτεινότητα, στυλ και αποδοτικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αγοράστε το σήμερα και ανακαλύψτε τον φωτισμό της επόμενης γενιάς.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here