Επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 είναι ένα προηγμένο φωτιστικό που κατασκευάζεται με τη χρήση της τεχνολογίας LED. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλής ποιότητας φωτισμό με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 διαθέτει μια ενσωματωμένη πηγή LED, η οποία προσφέρει απεριόριστες επιλογές φωτισμού. Μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις φωτισμού του χώρου σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες αποχρώσεις φωτός, όπως το θερμό λευκό, το λευκό φως ημέρας και το ψυχρό λευκό.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 διαθέτει επίσης ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρα κίνησης. Αυτό σημαίνει ότι το φως θα ανάψει αυτόματα όταν ανιχνεύσει κίνηση στον χώρο. Αυτό είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους όπου θέλουμε ένα φως που θα ανάβει αυτόματα, όπως σε σκάλες, διαδρόμους ή γκαράζ.

Ο σχεδιασμός του επιτοίχιου φωτιστικού LED – H6 είναι κομψός και μοντέρνος. Έχει μια λεία ματ επιφάνεια και ένα απλό, αλλά κομψό σχήμα. Αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει μια διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας, ενώ παράλληλα θα παρέχει φωτεινότητα.

Η εγκατάσταση του επιτοίχιου φωτιστικού LED – H6 είναι εύκολη και απλή. Έρχεται με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και οδηγίες εγκατάστασης. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε τοίχο, με τον προαιρετικό τρόπο εγκατάστασης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία του παρέχουν μεγάλη ανθεκτικότητα και ανθέκτουν στην πάροδο του χρόνου. Έχει μια μακρά διάρκεια ζωής και δεν απαιτεί συντήρηση.

Με το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 θα εξοικονομήσετε χρήματα και ενέργεια. Η TE καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με άλλα παραδοσιακά φωτιστικά, επιτρέποντάς σας να μειώσετε το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 είναι επίσης περιβαλλοντικά φιλικό, καθώς δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες και μπορεί να ανακυκλωθεί. Αυτό επιτρέπει να μειωθεί η περιβαλλοντική επίπτωση και να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 είναι ιδανικό για χρήση σε πολλούς χώρους, όπως σπίτια, γραφεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα. Με τις προηγμένες τεχνολογίες και την αξιοπιστία του, αυτό το προϊόν θα προσφέρει άριστη φωτεινότητα και αισθητική αίσθηση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – H6;
    Απάντηση: Η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – H6 είναι 6W.

  2. Πόσο μεγάλος είναι ο φωτεινός ρυθμιστής του φωτιστικού;
    Απάντηση: Ο φωτεινός ρυθμιστής του φωτιστικού έχει μέγιστη φωτεινότητα 420lm.

  3. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού LED – H6;
    Απάντηση: Το φωτιστικό LED – H6 είναι θερμό λευκό (3000K).

  4. Είναι αδιάβροχο το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6;
    Απάντηση: Ναι, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 έχει πιστοποίηση IP65 και είναι αδιάβροχο.

  5. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
    Απάντηση: Το φωτιστικό LED – H6 κατασκευάζεται από αλουμίνιο για αυξημένη αντοχή και αποτροπή της διάβρωσης.

  6. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού LED – H6;
    Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού LED – H6 είναι περίπου 200mm x 115mm x 30mm.

Στο συμπέρασμα, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη φωτιστική ανάγκες σας. Με τον επικήδειο σχεδιασμό του και την ποιότητα κατασκευής, το φωτιστικό LED – H6 προσθέτει μια εντυπωσιακή αίσθηση στον χώρο σας. Οι ενσωματωμένοι οδηγοί LED του εξασφαλίζουν υψηλή φωτεινότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια. Με τη δυνατότητά του να προσαρμόζεται σε διάφορες εφαρμογές, όπως σαλόνια, κουζίνες ή υπνοδωμάτια, το φωτιστικό LED – H6 προσφέρει ανεπανάληπτη αισθητική και φωτισμό. Επιπλέον, οι δυνατότητες αυτόματου χειρισμού και η ρύθμιση φωτεινότητας δίνουν στο χρήστη πλήρη έλεγχο για να δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα. Επιλέξτε το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H6 και αναβαθμίστε τον χώρο σας με έναν λαμπερό σύμμαχο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Με εντυπωσιακή απόδοση, αποκλειστικά χαρακτηριστικά και άνετη εφαρμογή, το φωτιστικό LED – H6 είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία φωτισμού LED.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας