Επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την αποδοτικότητα της LED τεχνολογίας με την αισθητική και τη λειτουργικότητα ενός επιτοίχιου φωτιστικού. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει υψηλής ποιότητας LED που παράγουν ισχυρό και ομοιόμορφο φωτισμό.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνει αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 ξεχωριστό είναι η δυνατότητα προσαρμογής του φωτισμού. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας ένα ιδανικό περιβάλλον φωτισμού για τον χώρο σας.

Επιπλέον, αυτό το φωτιστικό διαθέτει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση που συμπληρώνει τον χώρο σας με στυλ. Η κατασκευή του είναι ανθεκτική και εξαιρετικής ποιότητας, διασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα.

Επιπλέον, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 προσφέρει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, καθιστώντας το οικονομικά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Η χρήση LED τεχνολογίας μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και ταυτόχρονα προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής στο προϊόν.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στον τοίχο και να λειτουργήσει με απλό τρόπο. Αυτό σας εξασφαλίζει την ευκολία στη χρήση και τη συντήρηση του προϊόντος.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 παρέχει ομοιόμορφο φωτισμό χωρίς αλλοιώσεις ή σκιές. Η απόδοση του φωτισμού είναι άψογη, εξασφαλίζοντας ένα φωτεινό περιβάλλον που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε χρήστη.

Συνοψίζοντας, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει αποτελεσματικά τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την αποδοτικότητα. Είναι ιδανικό για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, προσφέροντας έναν υψηλής ποιότητας και προσαρμόσιμο φωτισμό. Με την εγκατάσταση αυτού του προϊόντος, θα αναβαθμίσετε τον χώρο σας με έναν σύγχρονο και εντυπωσιακό φωτισμό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 1. Ποια είναι η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049;
  Η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049 είναι 12 Watt. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνει μια σταθερή ισχύ για να λειτουργήσει και να παρέχει φως.

 2. Ποια είναι η θερμοκρασία χρώματος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049;
  Η θερμοκρασία χρώματος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049 είναι περίπου 6000 Kelvin. Αυτό σημαίνει ότι παράγει ένα λευκό φως με μπλε αποχρώσεις, που είναι πιο αποδοτικό και έντονο.

 3. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049;
  Η διάρκεια ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049 είναι περίπου 50.000 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει για πολλά χρόνια χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση.

 4. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049;
  Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και διαθέτει καλή απόδοση θερμότητας. Το αλουμίνιο είναι επίσης ανθεκτικό στη σκουριά και τη φθορά.

 5. Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049;
  Ναι, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 διαθέτει προσαρμοζόμενη γωνία περιστροφής της κεφαλής έως 180 μοίρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους και να προσαρμοστεί σε διάφορες γωνίες φωτισμού.

 6. Ποια είναι η διάσταση του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049;
  Οι διαστάσεις του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH049 είναι περίπου 225 χιλιοστά σε ύψος, 115 χιλιοστά σε πλάτος και 85 χιλιοστά σε βάθος. Αυτές οι διαστάσεις το καθιστούν κατάλληλο για την τοποθέτηση σε τοίχους ή επιφάνειες με περιορισμένο χώρο.

Συνολικά, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 διακρίνεται για τις μοναδικές χαρακτηριστικά του και τα οφέλη που προσφέρει. Αυτό το προϊόν, με την επικέντρωσή του στην ποιότητα και την απόδοση, δίνει έμφαση στην εξαιρετική φωτεινή ισχύ και στον χαμηλό καταναλωτικό παράγοντα.

Με την τεχνολογία LED, το PH049 προσφέρει ένα φωτεινό και φιλικό προς το περιβάλλον φωτισμό που καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματικών χώρων όσο και των οικιακών περιβαλλόντων. Η εγγυημένη διάρκεια ζωής και η χαμηλή συντήρηση καθιστούν αυτό το φωτιστικό ένα αξιόπιστο και οικονομικό επιλογή για τους καταναλωτές.

Με εύκολη εγκατάσταση και εξαιρετικό σχεδιασμό, το PH049 προσφέρει αισθητική αρμονία και διακριτική αξία σε κάθε χώρο. Η ρύθμιση της φωτεινότητας και η δυνατότητα προσαρμογής των γωνιών κατεύθυνσης καταστρέφουν τις σκιές και παρέχουν ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο φωτισμό.

Ανακαλύψτε την τέλεια σύγχρονη λύση φωτισμού με το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049. Ενισχύστε τον χώρο σας με την εντυπωσιακή φωτεινότητα, τις εξαιρετικές επιδόσεις και την εκλεπτυσμένη αισθητική που προσφέρει. Απολαύστε τη μακροχρόνια απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας που σας παρέχει το LED, καθιστώντας το PH049 μια αξιόπιστη και βιώσιμη λύση φωτισμού.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας για εξαιρετική φωτιστική επίλυση. Αγοράστε το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH049 σήμερα και αναδείξτε τον χώρο σας με φωτεινότητα, απόδοση και λειτουργικότητα. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την τέλεια εμπειρία φωτισμού που αναζητάτε.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here