Φωτιστικό χελώνα SLP-20Β ΧΑΛΚΟΣ 13-0084
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 είναι ένα όμορφο και πρακτικό κομμάτι διακόσμησης που μπορεί να δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Με το μεταλλικό του φινίρισμα σε χαλκό, αυτό το φωτιστικό προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας και μοναδικότητας.

Το SLP-20Β COPPER 13-0084 διαθέτει ένα ευέλικτο σώμα, που επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει την θέση του φωτιστικού, ρυθμίζοντας έτσι την κατεύθυνση του φωτός. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον χώρο σας, αφού μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το φωτιστικό διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο διακόπτη, ο οποίος είναι εύκολα προσβάσιμος και εξυπηρετεί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το φως με άνεση. Αυτό καθιστά το φωτιστικό πολύ βολικό και εύχρηστο.

Μία ακόμη πτυχή που κάνει αυτό το φωτιστικό ξεχωριστό είναι η απόδοση του φωτός. Με μία ισχύ 20W, αυτό το φωτιστικό μπορεί να παράγει αρκετά φως για να φωτίσει οποιοδήποτε δωμάτιο ή χώρο. Το φως που εκπέμπεται είναι θερμό και φιλικό προς το περιβάλλον, προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και ζεστασιά.

Επιπλέον, το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 είναι σχεδιασμένο με μια μοναδική και σύγχρονη εμφάνιση που μπορεί να συμπληρώσει και να ενισχύσει τον αισθητικό χαρακτήρα του χώρου σας. Έχει μια κομψή και κομψή σχεδίαση που μπορεί να προσθέσει μια διακοσμητική πινελιά σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Επιπλέον, αυτό το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά, και παρέχει μια ανθεκτική και αξιόπιστη λύση φωτισμού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το φωτιστικό για πολλά χρόνια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανές βλάβες ή δυσλειτουργίες.

Τελικά, το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φωτιστικό με στυλ, λειτουργικότητα και αξιοπιστία. Με την κομψή σχεδίαση, το εύχρηστο σώμα και την ποιοτική κατασκευή, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει μια διακοσμητική πινελιά σε κάθε χώρο και θα προσφέρει άνετο και ζεστό φως για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084;

    • Το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 είναι ένας τύπος φωτιστικού που σχεδιάστηκε ειδικά για την προστασία και την διατήρηση των χελωνών σε θαλάσσιες περιοχές. Έχει σχήμα και χρώμα που μοιάζει με χελώνα και διαθέτει ειδικό φωτισμό που εξομοιώνει το φυσικό φως του ηλίου.
  2. Ποια είναι η λειτουργία του φωτιστικού χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084;

    • Η λειτουργία του φωτιστικού χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 είναι να παρέχει φυσικό φωτισμό στις υποβρύχιες περιοχές όπου ζουν οι χελώνες. Αυτός ο φωτισμός ελκύει τον πληθυσμό των θαλάσσιων ζωντανών, όπως την τροφή και τα μικροοργανισμούς που αποτελούν το φαγητό των χελωνών.
  3. Ποια είναι η σύνθεση του φωτιστικού χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084;

    • Το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 κατασκευάζεται από ανθεκτικά υλικά όπως το χαλκό. Διαθέτει επίστρωση αντιδιαβρωτικού υλικού για να αντέχει στα στοιχεία της φύσης και την υποβρύχια έκθεση. Ο φωτισμός παρέχεται από ενσωματωμένα LED φώτα.
  4. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084;

    • Το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 έχει προσαρμοστήρες με διαστάσεις 20×10 εκατοστά. Η ρύθμιση τοποθέτησης του φωτιστικού επιτρέπει εύκολη τοποθέτηση και προσαρμογή σε διάφορες επιφάνειες.
  5. Ποιο είναι το αντιβανδαλιστικό σύστημα του φωτιστικού χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084;

    • Το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 διαθέτει ένα ειδικό αντιβανδαλιστικό κάλυμμα με ανθεκτικότητα στην υποβρύχια πίεση και επιθέσεις από θαλάσσια ζώα. Αυτό το σύστημα προστατεύει το φως από ζημιές και επιτρέπει την σωστή λειτουργία του.
  6. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του φωτιστικού χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084;
    • Η διάρκεια ζωής του φωτιστικού χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 είναι περίπου 50.000 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό μπορεί να λειτουργήσει για πολλά χρόνια χωρίς να απαιτεί αντικατάσταση των LED φώτων.

Συμπερασματικά, το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη μοναδική σχεδίαση και τις προηγμένες λειτουργίες για τους λάτρεις του φωτισμού. Η κατασκευή του από χαλκό προσδίδει αντοχή και αισθητική στον χώρο, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό φωτισμού με μεταβαλλόμενους χρωματισμούς, προσδίδοντας δυναμικότητα και ατμοσφαιρική διάθεση στο χώρο σας. Είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορους χώρους, όπως σπίτια, εστιατόρια και ξενοδοχεία, προσφέροντας μια απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία φωτισμού.

Με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έξυπνες λειτουργίες, όπως αυτόματη προσαρμογή της έντασης φωτισμού και προεπιλεγμένα σενάρια φωτισμού. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει τον αγαπημένο του φωτισμό με ένα απλό άγγιγμα του κουμπιού.

Επομένως, το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού με την εξαιρετική του εμφάνιση και την προηγμένη τεχνολογία του. Εάν αναζητάτε ένα φωτιστικό που ενσωματώνει κομψότητα, ποιότητα και έξυπνη λειτουργικότητα, το SLP-20Β COPPER 13-0084 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Αποκτήστε το φωτιστικό χελώνα SLP-20Β COPPER 13-0084 σήμερα και απολαύστε μια εντυπωσιακή εμπειρία φωτισμού που θα αναδείξει τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες. Ανακαλύψτε το μέλλον του φωτισμού με το SLP-20Β COPPER 13-0084!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας