Φωτιστικό Εδάφους / Κήπου SLP-500Ε ΜΑΥΡΟ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK είναι ένα προϊόν που προσφέρει αισθητική και λειτουργικότητα στον εξωτερικό χώρο σας. Έχει μαύρο χρώμα, το οποίο ταιριάζει αρμονικά με την περιβάλλουσα διακόσμηση και προσθέτει ένα πινελιά πολυτέλειας στην αυλή ή τον κήπο σας.

Το SLP-500E BLACK διαθέτει ειδικό σχεδιασμό που επιτρέπει την αντοχή του στις καιρικές συνθήκες, όπως βροχή ή χιόνι. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και έχει πιστοποίηση IP65 για αδιαβροχοποίηση, προσφέροντας έτσι μια μακροπρόθεσμη λύση φωτισμού στον υπαίθριο χώρο σας.

Η λειτουργία του φωτιστικού εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK βασίζεται σε τεχνολογία LED, που προσφέρει υψηλή φωτεινότητα και εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ένα ισχυρό φωτισμό χωρίς να καταναλώνετε υπερβολική ενέργεια. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής των LED είναι μεγάλη, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και οικονομία στη χρήση του προϊόντος.

Εκτός από τη λειτουργικότητα, το SLP-500E BLACK προσφέρει και ευκαιρίες για διακοσμητικό φωτισμό. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα φωτιστικά σώματα στον εξωτερικό χώρο σας με τρόπους ποικίλους, όπως να επιλέξετε διάφορα χρώματα φωτός ή να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες σκιές και προβολές. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον εξωτερικό σας χώρο.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη. Διαθέτει βάση στήριξης που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το φωτιστικό με ασφάλεια σε ένα επίπεδο έδαφος ή σε κήπο. Επιπλέον, η ρύθμιση της φωτεινότητας γίνεται εύκολα με έναν εξωτερικό χειριστήριο, προσφέροντάς σας έτσι πλήρη έλεγχο του φωτισμού.

Το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό προϊόν. Με τη χρήση του, δημιουργείτε έναν εξωτερικό χώρο με φωτεινότητα και ατμόσφαιρα, αλλά και ασφάλεια και ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου. Αναβαθμίστε τον κήπο ή την αυλή σας με αυτό το φωτιστικό και απολαύστε την κατάλληλη φωτεινότητα για όλες τις εξωτερικές σας δραστηριότητες.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK;
Απάντηση: Το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, γνωστά και ως ανθρακούχες ίνες. Αυτό το υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και αντέχει σε διάφορες καιρικές συνθήκες.

Ερώτηση 2: Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK;
Απάντηση: Το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK έχει διαστάσεις περίπου 50 εκατοστά σε ύψος και 12 εκατοστά σε πλάτος. Αυτό το μέγεθος το καθιστά κατάλληλο για να τοποθετηθεί εύκολα σε εξωτερικούς χώρους.

Ερώτηση 3: Ποια είναι η ισχύς του φωτιστικού εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK;
Απάντηση: Το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK έχει μέγιστη ισχύ 500 watt. Η υψηλή αυτή ισχύς το καθιστά ιδανικό για να φωτίζει μεγάλους εξωτερικούς χώρους με ευκρινή και δυνατό φωτισμό.

Ερώτηση 4: Πώς γίνεται η τοποθέτηση του φωτιστικού εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK;
Απάντηση: Για την τοποθέτηση του φωτιστικού εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK, πρέπει να γίνει εγκατάσταση σε σταθερή επιφάνεια. Το φωτιστικό διαθέτει προεξοχές (πατούρες) για να τοποθετηθεί στο έδαφος ή σε άλλη επιφάνεια, όπως πέτρα ή ξύλο, με τη χρήση βιδών ή άλλων κατάλληλων συστημάτων στήριξης.

Ερώτηση 5: Ποιος τύπος λαμπτήρα χρησιμοποιεί το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK;
Απάντηση: Το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK χρησιμοποιεί λαμπτήρα LED. Οι λαμπτήρες LED είναι ενεργειακά αποδοτικοί και διαρκούν περισσότερο από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες.

Ερώτηση 6: Είναι το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK αδιάβροχο;
Απάντηση: Ναι, το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-500E BLACK είναι αδιάβροχο. Έχει ειδική σχεδίαση που το προστατεύει από την υγρασία και την εισχώρηση νερού. Αυτό το καθιστά ασφαλές για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και κατά τη διάρκεια βροχερών ημερών ή στιγμών.

Στον ανταγωνιστικό κόσμο της φωτιστικής τεχνολογίας, το Φωτιστικό Εδάφους / κήπου SLP-500E BLACK ξεχωρίζει για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει. Κατασκευασμένο με την υψηλότερη ποιότητα και σχεδιασμένο με πρωτοποριακό στιλ, το Φωτιστικό Εδάφους / κήπου SLP-500E BLACK αναδεικνύει την ομορφιά του κήπου σας και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα χάρη στον θαυμάσιο φωτισμό που προσφέρει.

Με την ενσωμάτωση προηγμένης LED τεχνολογίας, το Φωτιστικό Εδάφους / κήπου SLP-500E BLACK προσφέρει εξαιρετική οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια λειτουργία. Η ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι του προσφέρει αξεπέραστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, ενώ ο συστηματικός φωτισμός σε μορφή σταλακτίτη προσθέτει μια κομψή αίσθηση σε κάθε περιβάλλον.

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, το Φωτιστικό Εδάφους / κήπου SLP-500E BLACK είναι ιδανικό για όλες τις εφαρμογές. Από την καθοδήγηση των βήματων στον κήπο ή στο μονοπάτι, μέχρι την εντυπωσιακή ανάδειξη συγκεκριμένων στοιχείων στον κήπο σας, αυτό το φωτιστικό προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε ανάγκη.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, το Φωτιστικό Εδάφους / κήπου SLP-500E BLACK ξεχωρίζει για το ασύγκριτο συνδυασμό αισθητικής, απόδοσης και ποιότητας που προσφέρει. Η προηγμένη τεχνολογία LED του και η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του το θέτουν σε ένα άλλο επίπεδο από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς.

Είτε αναζητάτε διακόσμηση, είτε ασφάλεια, είτε εντυπωσιακό φωτισμό, το Φωτιστικό Εδάφους / κήπου SLP-500E BLACK είναι η απόλυτη επιλογή για εσάς. Αξιοποιήστε τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την ποιότητα κατασκευής και τις προηγμένες τεχνολογίες αυτού του φωτιστικού και δημιουργήστε έναν κήπο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Είτε πρόκειται για θέρμανση του εξωτερικού σας χώρου ή για δημιουργία μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας, το Φωτιστικό Εδάφους / κήπου SLP-500E BLACK προσφέρει την απόλυτη ευελιξία και επάρκεια φωτισμού για να ικανοποιήσει τις προσωπικές ανάγκες σας.

Ανακαλύψτε την πραγματική ομορφιά του κήπου σας με το Φωτιστικό Εδάφους / κήπου SLP-500E BLACK και αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο σας σε έναν απόλυτα στιλάτο και φωτεινό προορισμό. Μην αφήνετε την ατμόσφαιρα του κήπου σας στο σκοτάδι – επιλέξτε την κορυφαία επιλογή φωτισμού με το Φωτιστικό Εδάφους / κήπου SLP-500E BLACK.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας