Φτιακτικό LED – Κυκλικό Πάνελ – Ενσωματωμένο – 18W – 6500K
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 18W – 6500K είναι ένα σύγχρονο και πρακτικό προϊόν που προσφέρει φωτισμό υψηλής ποιότητας και εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό το φωτιστικό LED διαθέτει ένα στρογγυλό πάνελ με διάμετρο 18W, προσφέροντας ισχυρή φωτεινότητα αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το φωτιστικό αυτό είναι ιδανικό για να εγκατασταθεί σε διάφορους χώρους, όπως γραφεία, καταστήματα, σχολεία, νοσοκομεία, καθώς και σε σπίτια. Η έντονη λευκή φωτεινότητα 6500K που παράγει το φωτιστικό, δίνει μια ευχάριστη αίσθηση φυσικού φωτός, βελτιώνοντας την ορατότητα και την αίσθηση άνεσης.

Η μοντέρνα και κομψή σχεδίαση του φωτιστικού LED – Round Panel προσδίδει μια διακοσμητική πινελιά στον χώρο του. Ο χωνευτός σχεδιασμός του επιτρέπει να εγκατασταθεί άνετα στην οροφή, χωρίς να ξεχωρίζει.

Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 18W – 6500K είναι επίσης πολύ αποδοτικό από πλευράς ενέργειας. Η τεχνολογία LED επιτρέπει την εξοικονόμηση έως και 80% μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά φωτιστικά.

Επιπλέον, το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 18W – 6500K προσφέρει ευέλικτη εγκατάσταση, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η απλή του εγκατάσταση απαιτεί μόνο μερικά βήματα και εργαλεία.

Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 18W – 6500K διαθέτει κάλυμμα που προστατεύει από τη σκόνη και την υγρασία, ενώ το μεταλλικό του πλαίσιο εξασφαλίζει αντοχή και αξιοπιστία.

Τελικά, το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 18W – 6500K είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει την αποτελεσματική φωτιστική απόδοση με την εξοικονόμηση ενέργειας και την αισθητική. Είναι ιδανική επιλογή για κάθε χώρο, προσφέροντας φωτεινότητα και στυλ.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιό είναι το σχήμα του φωτιστικού LED Round Panel χωνευτού τύπου;
    Απάντηση: Το φωτιστικό LED Round Panel είναι κυκλικό (round) και σχεδιασμένο να τοποθετηθεί εντός της επιφάνειας (χωνευτό).

  2. Ποια είναι η ισχύς του φωτιστικού LED Round Panel;
    Απάντηση: Η ισχύς του φωτιστικού LED Round Panel είναι 18W, προσφέροντας αρκετή φωτεινότητα για τους χώρους σας.

  3. Ποιά είναι η χρωματική θερμοκρασία του φωτιστικού LED Round Panel;
    Απάντηση: Η χρωματική θερμοκρασία του φωτιστικού LED Round Panel είναι 6500K, παρέχοντας λευκό φως με γερό αντίθεση με το σκοτάδι.

  4. Ποιές είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού LED Round Panel;
    Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού LED Round Panel εξαρτώνται από το συγκεκριμένο μοντέλο της επιλογής σας. Συνήθως, η διάμετρος του κυκλικού φωτιστικού κυμαίνεται γύρω στα 22-24cm και η πάχος του είναι περίπου 1-2cm.

  5. Ποιές είναι οι εφαρμογές του φωτιστικού LED Round Panel;
    Απάντηση: Το φωτιστικό LED Round Panel μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς χώρους όπως κατοικίες, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία και άλλους δημόσιους χώρους. Καθώς είναι χωνευτό, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε ταβάνια ή τοίχους προσφέροντας ομοιόμορφο φωτισμό στον χώρο.

  6. Τι είδους φωτεινότητα προσφέρει το φωτιστικό LED Round Panel;
    Απάντηση: Το φωτιστικό LED Round Panel προσφέρει ψυχρό φως υψηλής ποιότητας, με γεμάτη φωτεινότητα και αναδεικνύει τις λεπτομέρειες του περιβάλλοντος. Η χρωματική θερμοκρασία των 6500K αναβαθμίζει την αίσθηση του χώρου και παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα.

Στο σύνολό του, το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 18W – 6500K αποτελεί ένα κορυφαίο προϊόν που έχει στοχευθεί με ζήλο για να συναντήσει τις ανάγκες των απαιτητικών καταναλωτών. Με την εντυπωσιακή του σχεδίαση και την ευκολία εγκατάστασης, αυτό το φωτιστικό LED προσφέρει μια επαναστατική εμπειρία φωτισμού που δεν έχετε νιώσει ποτέ ξανά.

Μια από τις μεγαλύτερες πλεονεκτήματα ολόκληρης αυτής της σειράς φωτιστικών είναι η εξαιρετική τους απόδοση φωτισμού. Με τα 18W ισχύος και τους 6500K φωτεινούς πόντους, αυτό το φωτιστικό έχει τη δυνατότητα να καλύψει μεγάλη έκταση με φως, δημιουργώντας ένα φωτεινό και φιλικό περιβάλλον.

Μην παραβλέπετε την οικολογική πλευρά του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 18W – 6500Κ επίσης. Η τεχνολογία LED χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας και το οικονομικό κόστος. Αυτό σημαίνει ότι με αυτό το φωτιστικό LED θα έχετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερη συχνή αντικατάσταση, εξοικονομώντας χρήματα στο μακροπρόθεσμο.

Αυτό το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 18W – 6500Κ είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις σε εσωτερικούς χώρους, όπως σπίτια, γραφεία, καταστήματα και ξενοδοχεία. Η απλή του σχεδίαση και η ευκολία εγκατάστασης το καθιστούν ευέλικτο και ευκολοχρήστο προϊόν για κάθε χώρο.

Αποκτήστε το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 18W – 6500K σήμερα και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Απολαύστε το φωτεινό φωτισμό, την εξοικονόμηση ενέργειας και την απλή του εγκατάσταση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με αυτό το προηγμένο φωτιστικό LED. Ανακαλύψτε τη διαφορά σήμερα!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας