Φωτιστικό τοίχου SLP-50B ΓΚΡΙ 13-0106
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 είναι ένα κομψό και λειτουργικό φωτιστικό που προσφέρει ικανοποιητική φωτεινότητα και στυλ στον χώρο σας. Η γκρι απόχρωση του δίνει μια μοντέρνα αίσθηση και είναι ιδανική για διάφορα εσωτερικά σχέδια.

Το φωτιστικό διαθέτει μια μεγάλη και επίπεδη επιφάνεια που διαχέει το φως ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο. Αυτό το χαρακτηριστικό εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχουν σκιές ή σημεία σκοτεινά, προσφέροντας ένα φυσικό και φωτεινό περιβάλλον.

Η καλή κατανομή του φωτισμού το καθιστά ιδανικό για την τοποθέτησή του σε διάφορους χώρους όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο. Η ισχύς του είναι αρκετή για να φωτίσει αποτελεσματικά τον χώρο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 είναι εύκολο στην εγκατάσταση, με δυνατότητα τοποθέτησης του σε διάφορες πλευρές του τοίχου. Έχει μια στιβαρή κατασκευή που διασφαλίζει την ανθεκτικότητα και τη μακροχρόνια αξιοπιστία του προϊόντος.

Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει πιστοποίηση από τα απαραίτητα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, προσφέροντας ασφάλεια και προστασία στον χρήστη του. Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά του, καθώς χρησιμοποιεί λαμπτήρες LED, οι οποίοι είναι γνωστοί για την υψηλή απόδοση και την μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Τέλος, η απλή αλλά κομψή σχεδίαση του φωτιστικού δίνει τη δυνατότητα να ταιριάζει εύκολα με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης και δημιουργεί μια ευχάριστη αισθητική στον χώρο. Με το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106, μπορείτε να προσθέσετε λειτουργικότητα και κομψότητα στον χώρο σας, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τον ποιοτικό φωτισμό που προσφέρει.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποια είναι η ισχύς του φωτιστικού τοίχου SLP-50B GREY 13-0106;
Απάντηση: Η ισχύς του φωτιστικού τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 είναι 50 watt.

Ερώτηση 2: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού τοίχου SLP-50B GREY 13-0106;
Απάντηση: Το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 κατασκευάζεται από ανθεκτικό γκρι μέταλλο.

Ερώτηση 3: Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού τοίχου SLP-50B GREY 13-0106;
Απάντηση: Το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 είναι γκρι χρώματος.

Ερώτηση 4: Τι είδους φωτιστική πηγή χρησιμοποιεί το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106;
Απάντηση: Το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 χρησιμοποιεί λαμπτήρα LED ως φωτιστική πηγή.

Ερώτηση 5: Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού τοίχου SLP-50B GREY 13-0106;
Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 είναι περίπου 20 cm (πλάτος) x 10 cm (ύψος) x 8 cm (πάχος).

Ερώτηση 6: Ποιο είναι το επίπεδο φωτεινότητας του φωτιστικού τοίχου SLP-50B GREY 13-0106;
Απάντηση: Το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 διαθέτει ρυθμιζόμενο επίπεδο φωτεινότητας, προσφέροντας ένα ποικίλο φάσμα φωτισμού ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Συνολικά, το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ στην κάθετη φωτιστική τους λύση. Με την επίλεκτη γκρι απόχρωσή του, το SLP-50B GREY 13-0106 προσδίδει μια μοντέρνα αισθητική σε κάθε χώρο, ενώ η υψηλή ποιότητα κατασκευής του διασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.

Μέσω της ενσωματωμένης τεχνολογίας LED, το SLP-50B GREY 13-0106 προσφέρει απαράμιλλη φωτεινότητα και απόδοση, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Η ρυθμιζόμενη κατεύθυνση του φωτός επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει την φωτιστική λύση στις ανάγκες του, ενώ η ενσωματωμένη αισθητήρας κίνησης προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.

Το φωτιστικό τοίχου SLP-50B GREY 13-0106 είναι ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους, σπίτια και δημόσιους χώρους, προσφέροντας μια ευέλικτη λύση φωτισμού που συνδυάζει την λειτουργικότητα με τον αισθητικό σχεδιασμό.

Με το SLP-50B GREY 13-0106, οι επιλογές είναι απεριόριστες. Αποκτήστε αξεπέραστη ποιότητα φωτισμού και πρωτοποριακή λειτουργικότητα, ενώ προσδίδετε στον χώρο σας μια μοναδική αίσθηση στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το SLP-50B GREY 13-0106 και να αναβαθμίσετε τον φωτισμό σας.

Εξερευνήστε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρουμε και κατακτήστε την αίσθηση αρμονίας και αριστείας. Ανακαλύψτε τώρα τον κόσμο του φωτισμού και επιλέξτε το καλύτερο για εσάς. Εμπιστευθείτε την εμπειρία, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας. Ο συνδυασμός αυτός θα δημιουργήσει έναν αξέχαστο φωτισμό που θα εναρμονιστεί με τις προσδοκίες σας.

Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή περαιτέρω πληροφορία. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Επωφεληθείτε σήμερα από την απόλυτη εμπειρία φωτισμού!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας