ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 18W Φ200×55 12/24V AC/DC 6500Κ IP54 ΛΕΥΚΟ ΠΛΕΟΝ in greek
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό τοίχου στρογγυλό LED 18W Φ200×55 12/24V AC/DC 6500K IP54 ΛΕΥΚΟ PLUS είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και αισθητικά ικανοποιητικό προϊόν. Το στρογγυλό σχήμα του το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση σε τοίχο και το LED φωτισμός του παρέχει ισχυρό φωτισμό για να δημιουργήσει μια φωτεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Το φωτιστικό λειτουργεί σε τάση 12/24V AC/DC, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε διάφορα περιβάλλοντα και συνθήκες. Η υψηλή τάση λειτουργίας συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα της λειτουργίας και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Η χρωματική θερμοκρασία του φωτιστικού είναι 6500K, προσφέροντας μια καθαρή και φωτεινή λευκή φωτεινή ατμόσφαιρα. Αυτή η χρωματική απόχρωση είναι ιδανική για χώρους όπου απαιτείται υψηλός φωτισμός, όπως για παράδειγμα για επαγγελματικούς χώρους.

Το φωτιστικό έχει πιστοποίηση IP54, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στη σκόνη και τις υγρασίας, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Το φωτιστικό διαθέτει έναν περιστρεφόμενο μηχανισμό που επιτρέπει την προσαρμογή της γωνίας του φωτισμού, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα στον χώρο σας.

Το φωτιστικό ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, χάρη στο σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό του. Το λευκό χρώμα του φωτιστικού το καθιστά κατάλληλο για την πλειοψηφία των χώρων και είναι ευκολοσυνδέτευτο με το χρώμα των τοίχων και της διακόσμησης γενικότερα.

Συνολικά, το φωτιστικό τοίχου στρογγυλό LED 18W Φ200×55 12/24V AC/DC 6500K IP54 ΛΕΥΚΟ PLUS είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που προσφέρει ισχυρό και φωτεινό φωτισμό, ανθεκτικότητα στις συνθήκες και κομψό σχεδιασμό. Είναι κατάλληλο για χρήση σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, προσφέροντας έναν εντυπωσιακό φωτισμό και διαχρονική αισθητική.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 1. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού τοίχου LED 18W Φ200×55 12/24V AC/DC 6500K IP54 ΛΕΥΚΟ PLUS;

  • Το χρώμα του φωτιστικού τοίχου είναι λευκό.
 2. Ποια είναι η ισχύς του LED φωτιστικού τοίχου;

  • Η ισχύς του LED φωτιστικού τοίχου είναι 18W.
 3. Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού τοίχου;

  • Το φωτιστικό τοίχου έχει διάμετρο 200mm και ύψος 55mm.
 4. Σε ποια τάση λειτουργεί το φωτιστικό τοίχου;

  • Το φωτιστικό τοίχου λειτουργεί σε τάση 12/24V AC/DC.
 5. Ποιο είναι το χρώμα του φωτισμού που προσφέρει το LED φωτιστικό τοίχου;

  • Το LED φωτιστικό τοίχου προσφέρει φωτισμό 6500K, το οποίο αντιστοιχεί σε κρύο λευκό φως.
 6. Είναι αδιάβροχο το φωτιστικό τοίχου;
  • Ναι, το φωτιστικό τοίχου έχει πιστοποίηση IP54, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από σκόνη και προστατεύεται από εισχώρηση νερού σε περιορισμένη ποσότητα.

Στον σημερινό ανταγωνιστικό κόσμο της αγοράς, όπου οι εναλλακτικές είναι αμέτρητες, το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 18W Φ200×55 12/24V AC/DC 6500K IP54 ΛΕΥΚΟ PLUS ξεχωρίζει με τον εξαιρετικό του σχεδιασμό και την πρωτοποριακή τεχνολογία που το καθιστούν ανώτερο από τους ανταγωνιστές του.

Το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 18W διαθέτει τη δυνατότητα λειτουργίας σε συνδυασμό με ρεύματα 12V ή 24V AC/DC, προσφέροντας έτσι ευελιξία και ευκολία στις εγκαταστάσεις σας. Η υψηλή απόδοση 18W εξασφαλίζει έντονο φωτισμό, ενώ η θερμοκρασία χρώματος 6500K προσθέτει μια εκπληκτική λευκή αίσθηση που φωτίζει κάθε γωνιά του δωματίου σας. Με το υψηλό δείκτη προστασίας IP54, αυτό το φωτιστικό είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, καθιστώντας το ιδανικό για να τοποθετηθεί σε εξωτερικούς τοίχους.

Οι εφαρμογές του ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ LED 18W είναι ανεξάντλητες. Από τοποθέτηση σε απλούς τοίχους, σε κήπους και προσόψεις κτιρίων, αυτό το φωτιστικό θα προσδώσει έναν μοναδικό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στον χώρο σας. Με τη χρήση της νεότερης τεχνολογίας LED, το φωτιστικό μας είναι φιλικό προς το περιβάλλον και προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας την ενέργεια και μειώνοντας το κόστος του ηλεκτρικού σας λογαριασμού.

Στην εταιρεία μας, παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα που παρουσιάζουν εξαιρετική ποιότητα και διαρκεία ζωής. Με το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 18W Φ200×55 12/24V AC/DC 6500K IP54 ΛΕΥΚΟ PLUS, όχι μόνο θα αναβαθμίσετε την αισθητική του χώρου σας, αλλά θα απολαύσετε επίσης μια εξαιρετική απόδοση φωτισμού σε συνδυασμό με μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα.

Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει εκτός αναγνώρισης. Επενδύστε στο ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 18W Φ200×55 12/24V AC/DC 6500K IP54 ΛΕΥΚΟ PLUS και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να διευκρινίσετε οποιεσδήποτε απορίες ή για να το αποκτήσετε τώρα και απολαύστε την πρωτοκλασσάτη προσέγγιση φωτισμού. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φώτιστε τον κόσμο σας με στυλ και καινοτομία.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here