ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό τοίχου στρόγγυλο LED 24W Φ270×93 4000K IP65 λευκό Plus είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει φωτισμό και αισθητική σε εξωτερικούς χώρους. Με μια ισχύ 24W, αυτό το φωτιστικό παρέχει αρκετό φως για να φωτίσει μεγάλες εξωτερικές περιοχές.

Η σχήμα στρογγυλής μορφής δίνει μια μοντέρνα αίσθηση και λεπτομερή εμφάνιση. Ο διάμετρος του φωτιστικού είναι 270 mm και η ύψος του είναι 93 mm, καθιστώντας το κατάλληλο για εγκατάσταση σε τοίχους. Αυτή η διάσταση του φωτιστικού ταιριάζει πολύ ωραία με την πλειονότητα των τοίχων, προσφέροντας ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το LED φως του φωτιστικού έχει θερμοκρασία χρώματος 4000Κ, παρέχοντας μια ουδέτερη και φυσική απόχρωση που είναι ιδανική για εξωτερικούς χώρους. Αυτή η θερμοκρασία χρώματος δίνει ένα φωτεινό φως που μπορεί να βοηθήσει στην ασφαλή κίνηση και αξιοποίηση του χώρου.

Το φωτιστικό έχει πιστοποιητικό IP65 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο και αντέχει σε έντονες καιρικές συνθήκες. Αυτό το καθιστά ιδανικό για εξωτερικές εγκαταστάσεις, όπως σε αυλές, πεζοδρόμια και κήπους.

Το φωτιστικό είναι επίσης διαθέσιμο σε λευκή απόχρωση, προσθέτοντας λεπτομέρειες και διακόσμηση στον εξωτερικό χώρο. Η λευκή απόχρωση ταιριάζει πολύ καλά με το περιβάλλον και προσδίδει έναν καθαρό και μοντέρνο χαρακτήρα.

Το φωτιστικό τοίχου στρόγγυλο LED 24W Φ270×93 4000K IP65 λευκό Plus είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Με το ισχυρό φωτισμό, την ανθεκτική κατασκευή και το μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για οικιακή ή επαγγελματική χρήση και προσφέρει φωτισμό και αισθητική σε έναν χώρο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 1. Πόση ισχύ (Watt) έχει το φωτιστικό τοίχου στρογγυλό LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS;
  Απάντηση: Το φωτιστικό τοίχου έχει ισχύ 24 Watt.

Λεπτομέρειες: Η ισχύς του φωτιστικού τοίχου είναι 24 Watt, που αναφέρεται στην κατανάλωση ενέργειας του φωτιστικού. Αυτή η ισχύς καθορίζει την ποσότητα του φωτισμού που προσφέρει το φωτιστικό.

 1. Ποια είναι η διάμετρος (φ) του φωτιστικού τοίχου στρογγυλό LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS;
  Απάντηση: Η διάμετρος του φωτιστικού τοίχου είναι 270 mm.

Λεπτομέρειες: Η διάμετρος (φ) αναφέρεται στην μέγεθος της κυκλικής πλάκας του φωτιστικού. Στην περίπτωση του φωτιστικού τοίχου αυτό είναι 270 mm.

 1. Ποια είναι η ύψος (h) του φωτιστικού τοίχου στρογγυλό LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS;
  Απάντηση: Το ύψος του φωτιστικού τοίχου είναι 93 mm.

Λεπτομέρειες: Το ύψος (h) αναφέρεται στο πόσο ψηλό είναι το φωτιστικό τοίχου. Στην περίπτωση αυτή, το ύψος είναι 93 mm.

 1. Ποια είναι η χρωματική θερμοκρασία (Kelvin) του φωτιστικού τοίχου στρογγυλό LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS;
  Απάντηση: Η χρωματική θερμοκρασία του φωτιστικού τοίχου είναι 4000K.

Λεπτομέρειες: Η χρωματική θερμοκρασία αναφέρεται στο χρώμα του φωτισμού που εκπέμπει το φωτιστικό. Στην περίπτωση αυτή, η χρωματική θερμοκρασία είναι 4000K, που αντιστοιχεί σε λευκό φως.

 1. Είναι το φωτιστικό τοίχου στρογγυλό LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS αδιάβροχο;
  Απάντηση: Ναι, το φωτιστικό τοίχου είναι αδιάβροχο με προστασία IP65.

Λεπτομέρειες: Η προστασία IP65 σημαίνει ότι το φωτιστικό τοίχου είναι αδιάβροχο και προστατεύεται από την εισβολή σκόνης και νερού σε μικρή ποσότητα. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

 1. Πόσο κοστίζει το φωτιστικό τοίχου στρογγυλό LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS;
  Απάντηση: Η τιμή του φωτιστικού τοίχου εξαρτάται από τον προμηθευτή ή το κατάστημα αγοράς.

Λεπτομέρειες: Η τιμή του φωτιστικού τοίχου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον προμηθευτή ή το κατάστημα αγοράς. Συνήθως, μπορεί να βρεθεί σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες ή ειδικά καταστήματα φωτιστικών.

Για μια πειθαρχημένη λήξη γραμμένη στα ελληνικά, παρακάτω θα βρείτε ένα ελκυστικό κείμενο που θα βελτιστοποιήσει την ορατότητα και τη συμμετοχή του ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS στις μηχανές αναζήτησης. Αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τις εφαρμογές του προϊόντος, παρέχουμε σημαντικά συμπεράσματα και πληροφορίες που απευθύνονται στον στόχο του κοινού. Με επιτηδευμένη γλώσσα και στρατηγική τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών, στοχεύουμε στο να κατακτήσουμε την προσοχή των αναγνωστών μας και να προωθήσουμε την οργανική κίνηση, ενώ αποτελεσματικά επικοινωνούμε την πρόταση αξίας και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προϊόντος.

“Οι φωτεινοί δρόμοι που οδηγούν προς μια ολοκληρωμένη εμπειρία φωτισμού! Εμπνευσμένο από την ομορφιά του Έλληνα ήλιου, το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS είναι η κορυφαία επιλογή για κάθε χώρο. Με την αρμονική συνδυαστική δύναμη του φυσικού και τεχνολογικού φωτισμού, αυτό το εντυπωσιακό φωτιστικό θα κατακτήσει την προσοχή σας και θα σας προσφέρει απαράμιλλη φωτεινότητα σε κάθε γωνιά του χώρου σας.

Με τους υψηλής ποιότητας οδηγούς LED και την απαράμιλλη ανθεκτικότητα του, αυτό το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες. Η πιστοποίηση IP65 του διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, επιτρέποντας την ασφαλή του χρήση σε κάθε περιβάλλον. Μην ανησυχείτε, το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS θα διατηρήσει τη λάμψη και την απόδοση του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό το φωτιστικό διαθέτει την τεχνολογία LED, προσφέροντας οικονομία ενέργειας έως και 80% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός. Επίσης, η μεγάλη διάρκεια ζωής των LED εξασφαλίζει μια αξιόπιστη και μακροχρόνια λύση φωτισμού για εσάς. Ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS θα είναι εκεί για εσάς, παρέχοντας αξιόπιστο, ποιοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον φωτισμό.

Η εμπειρία του φωτισμού ανανεώνεται με το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS. Ανεξαρτήτως χρήσης ή εφαρμογής, αυτό το συμπαγές και κομψό φωτιστικό προσδίδει χαρακτήρα και αισθητική στο χώρο. Με τη σύγχρονη του σχεδίαση και την ισχυρή του απόδοση, το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED 24W Φ270×93 4000K IP65 ΛΕΥΚΟ PLUS αποτελεί την πρώτη επιλογή για όσους αναζητούν την αισθητική, την ποιότητα και την αξιοπιστία σε φωτισμό.”

Keywords: ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ LED, 24W, Φ270×93, 4000K, IP65, ΛΕΥΚΟ PLUS, φωτισμός, ενεργειακή απόδοση, ανθεκτικότητα, ποιότητα, σχεδίαση, αισθητική.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here