Φωταγωγούμενα διακοσμητικά λουλούδια LED με ηλιακό πάνελ – 2τμχ – 150272
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια LED με ηλιακό πάνελ (κωδικός προϊόντος 150272) είναι ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που μπορεί να προσθέσει μια μοντέρνα και στιλάτη πινελιά στον χώρο σας. Αυτά τα λουλούδια είναι εξοπλισμένα με LED φωτάκια που δημιουργούν ένα μαγικό φωτισμό και παρέχουν ηρεμία και χαλάρωση.

Το προϊόν περιλαμβάνει δύο τεμάχια, οπότε μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπου επιθυμείτε στον κήπο, στο μπαλκόνι ή ακόμη και στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει και το ηλιακό πάνελ που τροφοδοτεί τα φωτάκια, καθιστώντας τα αυτόνομα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Το ηλιακό πάνελ φορτίζει τα φωτιστικά σώματα κατά τη διάρκεια της ημέρας με την ενέργεια του ήλιου. Το φωτισμός ενεργοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, δίνοντας μια εκπληκτική οπτική εμφάνιση στον χώρο σας. Μάλιστα, οι LED λάμπες παρέχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και οι μπαταρίες δεν χρειάζεται να αντικαθίστανται.

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Απλώς τοποθετήστε τα φωτιστικά σώματα στην περιοχή που επιθυμείτε και συνδέστε το ηλιακό πάνελ. Όταν το πάνελ ξεκινήσει να φορτίζεται, οι λάμπες θα ανάψουν αυτόματα.

Η κατασκευή των φωτιζόμενων λουλουδιών είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα και λαμπερά για πολλά χρόνια. Επίσης, το προϊόν είναι χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Συνολικά, τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια LED με ηλιακό πάνελ αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με έναν μοναδικό και εντυπωσιακό τρόπο. Είναι πρακτικά, φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν έναν ιδιαίτερο φωτισμό που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην διστάσετε να τα αποκτήσετε και να απολαύσετε την ομορφιά και την ατμόσφαιρα που προσφέρουν.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι ακριβώς είναι τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια LED με ηλιακό πάνελ – 2pcs – 150272;

    • Τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια LED είναι μια σειρά από διακοσμητικά λουλούδια που λειτουργούν με LED φώτα. Έχουν ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ που φορτίζεται από την ηλιακή ενέργεια και μπορούν να αυτοφορτίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα λουλούδια εκπέμπουν φως τη νύχτα και δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα και διακόσμηση στον κήπο, το μπαλκόνι ή άλλους χώρους.
  2. Ποιος είναι ο τύπος του ηλιακού πάνελ που χρησιμοποιούν αυτά τα διακοσμητικά λουλούδια;

    • Τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια χρησιμοποιούν ηλιακό πάνελ τύπου πολυκρυσταλλικού πυριτίου. Αυτό το είδος ηλιακού πάνελ είναι αποτελεσματικό στην απορρόφηση της ηλιακής ενέργειας και μπορεί να φορτίσει τα LED φώτα με ευκολία.
  3. Πόσο καιρό χρειάζονται για να φορτιστούν πλήρως τα διακοσμητικά λουλούδια;

    • Ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτιστούν πλήρως τα διακοσμητικά λουλούδια εξαρτάται από την ένταση του ηλιακού φωτός. Συνήθως, χρειάζονται περίπου 6-8 ώρες έκθεσης στο ηλιακό φως για να φορτιστούν πλήρως και να παρέχουν λειτουργία φωτισμού για 8-10 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  4. Είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια;

    • Ναι, τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια είναι σχεδιασμένα για να είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Έχουν αδιάβροχη κατασκευή που τα καθιστά ανθεκτικά στη βροχή, το χιόνι και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Μπορούν, συνεπώς, να χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους χωρίς προβλήματα.
  5. Μπορούν να ρυθμιστούν οι φωτησμοί των φωτιζόμενων διακοσμητικών λουλουδιών;

    • Ορισμένα μοντέλα φωτιζόμενων διακοσμητικών λουλουδιών μπορούν να ρυθμιστούν σε διάφορους φωτησμούς. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει τον φωτισμό ανάλογα με τις προτιμήσεις του ή τις συνθήκες. Άλλα μοντέλα μπορεί να έχουν μόνο έναν σταθερό φωτισμό που δεν μπορεί να ρυθμιστεί.
  6. Ποιο είναι το μήκος του καλωδίου που συνδέει τα λουλούδια με το ηλιακό πάνελ;
    • Το μήκος του καλωδίου που συνδέει τα λουλούδια με το ηλιακό πάνελ διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. Συνήθως, το καλώδιο έχει μήκος περίπου 2-3 μέτρα, γεγονός που επιτρέπει την ευελιξία της τοποθέτησης του ηλιακού πάνελ και των λουλουδιών στον χώρο.

Οι φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια LED με ηλιακό πάνελ – 2τμχ – 150272 είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αισθητικής για την αναβάθμιση του κήπου σας και του εξωτερικού χώρου σας. Με τον ευφάνταστο συνδυασμό του φωτισμού LED και της φωτοβολταϊκής ενέργειας, αυτή η συλλογή δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα από την αυγή έως την ανταύγεια.

Με την ενσωματωμένη ηλιακή φωτοβολταϊκή πλάκα, αυτά τα διακοσμητικά λουλούδια φορτίζονται αυτόματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και αυτοδιαχειρίζονται το φως του ηλιοφώτιστου βραδιού. Έτσι, έχετε μια συνεχής πηγή φωτεινής διακόσμησης, που δεν απαιτεί περιποίηση ή πρόσθετα έξοδα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το μοναδικό και εκθαμβωτικό φως που εκπέμπεται από τα LED θα προσθέσει μια μαγευτική αίσθηση στον χώρο σας, ενώ η ανθεκτική κατασκευή από ποιοτικά υλικά θα διασφαλίσει την αντοχή τους στις καιρικές συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα διακοσμητικά λουλούδια είναι αδιάβροχα, επιτρέποντας να διακοσμήσετε τον κήπο σας ακόμα και σε καταστάσεις έντονης βροχόπτωσης.

Αποτελώντας μια ευέλικτη επιλογή, η συλλογή αυτή περιλαμβάνει 2 τεμάχια διαφορετικών μεγεθών, προσφέροντας έτσι ποικιλία και δυνατότητα διακόσμησης σε διάφορα μέρη του χώρου σας.

Κατακτήστε τις εντυπώσεις των επισκεπτών σας και απογειώστε τον κήπο σας με τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια LED με ηλιακό πάνελ – 2τμχ – 150272. Αυτά τα λουλούδια συνδυάζουν την υπέροχη αισθητική με τη λειτουργικότητα, δημιουργώντας έναν φανταστικό χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Αγαπήστε την φύση και το περιβάλλον, επιλέγοντας την καινοτομία της φωτοβολταϊκής ενέργειας. Αποκτήστε τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια LED με ηλιακό πάνελ – 2τμχ – 150272 και δημιουργήστε έναν παραμυθένιο κήπο που θα κλέβει τις εντυπώσεις. Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο του φωτισμού και αναδείξτε τον προσωπικό σας στυλ μέσα από αυτή τη μοναδική συλλογή.

Αποκτήστε τα φωτιζόμενα διακοσμητικά λουλούδια LED με ηλιακό πάνελ – 2τμχ – 150272 τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο της αιώρας και της ομορφιάς στον χώρο σας. Απόλαυσε την μαγεία του φωτισμού και ανανεωθείτε καθημερινά με αυτή την εξαιρετική προσθήκη για τη διακόσμηση του κήπου σας. Καλωσορίστε τη ζωντάνια και τη λάμψη στον χώρο σας με αυτά τα εκπληκτικά λουλούδια LED.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας