Φωτιστικό Γραφείου LED GloboStar® DRAPER 01438, Επαναφορτιζόμενο USB, 6 Watt, Μονόφωτο Μεταλλικό σε Απόχρωση Ξύλου με Ασημί Καπέλο, Λευκό Ημέρας 4500K, Δυνατότητα Ρύθμισης Φωτεινότητας
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® DRAPER 01438 είναι ένα επαναφορτιζόμενο USB φωτιστικό γραφείου LED, με ισχύ 6 Watt. Αυτό το φωτιστικό γραφείου είναι μονόφωτο και κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό σε απόχρωση ξύλου, με ασημί καπέλο.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος είναι η δυνατότητα επαναφόρτισης μέσω USB. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να το χρησιμοποιεί χωρίς την ανάγκη πρόσθετων μπαταριών ή καλωδίων. Μια αποτελεσματική λύση για περιορισμένο χώρο εργασίας.

Επιπλέον, αυτό το φωτιστικό γραφείου διαθέτει LED λαμπτήρα, το οποίο προσφέρει φωτεινότητα λευκού φωτός, με θερμοκρασία χρώματος 4500Κ. Αυτή η λευκή απόχρωση είναι γνωστή ως “λευκό ημέρας”, και προσφέρει ευχάριστο και φυσικό φωτισμό για την εργασία σας.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτού του φωτιστικού γραφείου είναι η δυνατότητα να αυξομειώνετε τη φωτεινότητα του, καθώς διαθέτει δυνατότητα dimmable. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το φωτισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την περιβάλλοντα φωτεινότητα.

Το design αυτού του φωτιστικού γραφείου είναι μοντέρνο και στιλάτο. Η συνδυασμένη απόχρωση ξύλου και ασημί καπέλο το κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο σας και να προσθέτει μια πινελιά κομψότητας.

Επιπλέον, αυτό το φωτιστικό γραφείου είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς χρησιμοποιεί LED τεχνολογία για να εξοικονομήσει ενέργεια και να διαρκέσει περισσότερο από παραδοσιακούς λαμπτήρες. Αυτό μεταφράζεται σε μείωση του κόστους λειτουργίας και σε προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος, αυτό το φωτιστικό γραφείου προσφέρει άνεση και ευελιξία στη χρήση του, αφού μπορεί να περιστραφεί για να καλύψει τις ανάγκες φωτισμού σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την εργασία, την ανάγνωση ή άλλες δραστηριότητες που απαιτούν φωτισμό.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® DRAPER 01438 αποτελεί ένα ποιοτικό, επαναφορτιζόμενο φωτιστικό γραφείου LED με 6 Watt ισχύ, μονόφωτο με μεταλλική κατασκευή σε απόχρωση ξύλου και ασημί καπέλο. Διαθέτει φωτισμό λευκού ημέρας 4500Κ, δυνατότητα dimmable και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον, προσφέρει άνεση και ευελιξία στην χρήση του, κάνοντάς το ιδανικό για την εργασία και άλλες δραστηριότητες.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 1. Τι είναι το GloboStar® DRAPER 01438 Επαναφορτιζόμενο USB Φωτιστικό Γραφείου LED 6 Watt Μονόφωτο Μεταλλικό σε Απόχρωση Ξύλου με Ασημί Καπέλο Λευκό Ημέρας 4500K Dimmable;
  Το GloboStar® DRAPER 01438 είναι ένα επαναφορτιζόμενο USB φωτιστικό γραφείου LED που διαθέτει ισχύ 6 Watt. Έχει μονόφωτη κατασκευή με μεταλλικό σώμα και απόχρωση ξύλου, με ασημί καπέλο. Προσφέρει λευκό φως ημέρας 4500K και είναι dimmable, προσαρμόζοντας την ένταση του φωτισμού.

 2. Ποιες είναι οι δυνατότητες επαναφόρτισης του φωτιστικού;
  Το GloboStar® DRAPER 01438 φωτιστικό γραφείου μπορεί να φορτιστεί μέσω USB, που σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί σε φορητούς υπολογιστές, φορτιστές τηλεφώνου ή άλλες συσκευές με θύρα USB.

 3. Πόσο διαρκεί η μπαταρία του φωτιστικού;
  Η διάρκεια της μπαταρίας του GloboStar® DRAPER 01438 εξαρτάται από την ένταση του φωτισμού που χρησιμοποιείται. Με πλήρη φόρτιση, μπορεί να παρέχει φως για περίπου 4-6 ώρες.

 4. Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής της έντασης του φωτισμού;
  Ναι, το GloboStar® DRAPER 01438 είναι dimmable, προσφέροντας τη δυνατότητα προσαρμογής της έντασης του φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

 5. Ποια είναι η θερμοκρασία χρώματος του φωτιστικού;
  Η θερμοκρασία χρώματος του GloboStar® DRAPER 01438 είναι λευκό ημέρας 4500K. Αυτό σημαίνει ότι το φως που εκπέμπεται είναι λευκό, με ένα φυσικό και φωτεινό χρώμα που είναι κατάλληλο για εργασία ή μελέτη.

 6. Ποιες είναι οι διαστάσεις και το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
  Το GloboStar® DRAPER 01438 έχει διαστάσεις περίπου 35 εκατοστά (ύψος) x 13 εκατοστά (πλάτος) x 24 εκατοστά (μήκος). Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και διαθέτει απόχρωση ξύλου με ασημί καπέλο, προσφέροντας ένα μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® DRAPER 01438 Επαναφορτιζόμενο USB Φωτιστικό Γραφείου LED 6 Watt Μονόφωτο Μεταλλικό σε Απόχρωση Ξύλου με Ασημί Καπέλο Λευκό Ημέρας 4500K Dimmable είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει. Η ευελιξία του ως επαναφορτιζόμενο φωτιστικό USB το καθιστά ιδανικό για κάθε γραφείο ή χώρο εργασίας, ανεξάρτητα από τη θέση των πριζών. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του με μεταλλικό σώμα και απόχρωση ξύλου δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και αισθητικής.

Με τα 6 Watt LED, παρέχει ισχυρό και φωτεινό φωτισμό σε απόχρωση λευκού φωτός ημέρας 4500K, προσφέροντας τέλεια φωτεινότητα για μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Εξαιρετικά αρθρωτό, το φωτιστικό είναι επίσης dimmable, προσαρμόζοντας την ένταση του φωτισμού στο επιθυμητό επίπεδο. Είναι αποδοτικό από ενεργειακής άποψης και με μεγάλη διάρκεια ζωής, εξοικονομεί τόσο ενέργεια όσο και χρήματα.

Μην πάτε χαμένοι στο σκοτάδι της ανεπαρκούς φωτισμένης επιφάνειας εργασίας. Με το GloboStar® DRAPER 01438 Επαναφορτιζόμενο USB Φωτιστικό Γραφείου LED 6 Watt Μονόφωτο Μεταλλικό Σε Απόχρωση Ξύλου με Ασημί Καπέλο Λευκό Ημέρας 4500K Dimmable, απολαμβάνετε φωτεινότητα, ευελιξία και αισθητική, όλα σε ένα προϊόν. Είναι η ιδανική λύση για τους απαιτητικούς επαγγελματίες που αξιοποιούν κάθε στιγμή της εργασίας τους. Μείνετε παραγωγικοί, διατηρώντας τον τεχνολογικό σας εξοπλισμό φορτισμένο μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB, ενώ απολαμβάνετε τον υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά φωτεινό φωτισμό που προσφέρει.

Μην αναζητάτε άλλο, το GloboStar® DRAPER 01438 Επαναφορτιζόμενο USB Φωτιστικό Γραφείου LED 6 Watt Μονόφωτο Μεταλλικό Σε Απόχρωση Ξύλου με Ασημί Καπέλο Λευκό Ημέρας 4500K Dimmable είναι η κορυφαία επιλογή σας για αξιόπιστο, εύχρηστο και ποιοτικό φωτισμό γραφείου. Ταυτόχρονα, ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και προσφέρει εξαιρετική αξία σε κάθε αγοραστή. Αναζητήστε το σήμα GloboStar® για βέβαιη ευχαρίστηση και απόδοση σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία για βελτιωμένη φωτιστική εμπειρία και πραγματική ποιότητα!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here