Φωτιστικό Οροφής GloboStar® FIGURE 10001653 Μοντέρνο Κρεμαστό Παιδικό, Μονόφωτο 1 x E27, Μεταλλικό Φιγούρα Μπρούτζινο Φ20 x Υ40cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® FIGURE 10001653 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό παιδικό φωτιστικό οροφής με ένα μπρούτζινο μεταλλικό φιγούρα σε σχήμα κρικέτας. Έχει διαστάσεις Φ20 x Υ40cm, προσφέροντας μια εντυπωσιακή παρουσία στον χώρο του παιδικού δωματίου.

Το φωτιστικό διαθέτει ένα ντουί E27, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε λαμπτήρα θέλετε, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τις απαιτήσεις φωτισμού του χώρου σας.

Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος και παιχνιδιάρικος, αποτυπώνοντας τη φιλοσοφία της GloboStar για δημιουργικό και μοναδικό φωτισμό στον χώρο του παιδιού.

Η μπρούτζινη υφή του μετάλλου προσθέτει μια ανθεκτική και πολυτελή αίσθηση στο φωτιστικό, δημιουργώντας ένα μοναδικό και ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα.

Το μονόφωτο σχέδιο εξασφαλίζει ευρεία διάχυση φωτός στον χώρο του παιδικού δωματίου, δίνοντας έντονη και ομοιόμορφη φωτεινότητα.

Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει καλώδιο ρυθμιζόμενου ύψους, προσαρμόζοντας το στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Το GloboStar® FIGURE 10001653 είναι ιδανικό για παιδικά δωμάτια, δίνοντας μια πινελιά φαντασίας και χαράς στον χώρο, ενώ παράλληλα παρέχει αξιόπιστο φωτισμό για τις ανάγκες του παιδιού.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι υλικό είναι κατασκευασμένο το GloboStar® FIGURE 10001653 Μοντέρνο Κρεμαστό Παιδικό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπρούτζινο Μεταλλικό Φιγούρα Φ20 x Υ40cm;

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μπρούτζινο μεταλλικό υλικό. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό και παράγει μια κλασική, αλλά μοντέρνα αισθητική για το φωτιστικό.

  1. Πόσο μεγάλη είναι η διάμετρος της φιγούρας του φωτιστικού;

Η διάμετρος της φιγούρας είναι 20 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι η φιγούρα είναι σχετικά μικρή και κατάλληλη για παιδικούς χώρους.

  1. Ποιος τύπος λάμπας χρησιμοποιείται στο φωτιστικό;

Το φωτιστικό χρησιμοποιεί μια λάμπα τύπου E27. Αυτός είναι ένας πολύ διαδεδομένος τύπος λάμπας που είναι εύκολο να βρεθεί και να αντικατασταθεί.

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ20 x Υ40 εκατοστά. Η διάμετρος του φωτιστικού είναι 20 εκατοστά, ενώ το ύψος του είναι 40 εκατοστά. Αυτές οι διαστάσεις το καθιστούν κατάλληλο για τοποθέτηση σε οποιονδήποτε τύπο οροφής.

  1. Ποιο είναι το αριθμό των φώτων που προσφέρει το φωτιστικό;

Το φωτιστικό προσφέρει μια πηγή φωτός, με ένα μονόφωτο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια λάμπα που τοποθετείται μέσα στο φωτιστικό και παράγει ζωηρό φως για τον χώρο.

  1. Είναι το φωτιστικό κατάλληλο για παιδικά δωμάτια;

Ναι, το φωτιστικό είναι κατάλληλο για παιδικά δωμάτια. Η μοντέρνα σχεδίαση και η φιγούρα προσθέτουν ένα παιχνιδιάρικο και φιλικό στοιχείο σε οποιονδήποτε παιδικό χώρο, ενώ η κρεμαστή σχεδίαση εξοικονομεί χώρο στο δωμάτιο.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® FIGURE 10001653 Μοντέρνο Κρεμαστό Παιδικό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπρούτζινο Μεταλλικό Φιγούρα Φ20 x Υ40cm φέρνει νέο πνοή στη διακόσμηση των παιδικών δωματίων. Η μοντέρνα σχεδίαση και η προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, όπως το μπρούτζινο μεταλλικό φιγούρα, προσφέρουν μια εξαιρετική ποιότητα και αντοχή. Με τον μονόφωτο σχεδιασμό του, παρέχει απαλό, ομοιόμορφο φωτισμό στο χώρο, φτιάχνοντας μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα. Η ευελιξία του προϊόντος επιτρέπει εύκολη εγκατάσταση και προσαρμογή σε διάφορες παιδικές δωματικές αισθητικές.

Αυτό το μοναδικό κρεμαστό παιδικό φωτιστικό οροφής προσφέρει μια πραγματικά μαγική αίσθηση στους μικρούς μας φίλους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ονειρεύονται και να εξερευνήσουν τη φανταστική πλευρά της παιδικής τους φαντασίας. Αυτό το παιδικό φωτιστικό οροφής είναι ιδανικό για παιδικά δωμάτια, βρεφικά δωμάτια ή ακόμα και για παιδικές χώρους αναψυχής, καθώς δημιουργεί μια θερμή, φιλική και ασφαλή ατμόσφαιρα για τα παιδιά μας.

Απολύτως προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας, αυτό το μονόφωτο παιδικό φωτιστικό οροφής δημιουργεί ένα ξεχωριστό στυλ και αίσθηση στον χώρο σας. Αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για γονείς που αναζητούν ένα φωτιστικό που συνδυάζει αισθητική, ποιότητα και ασφάλεια, ενώ παράλληλα παρέχει αξέχαστες στιγμές στα παιδιά τους.

Με την χρήση λέξεων-κλειδιών όπως “παιδικό φωτιστικό οροφής”, “μονόφωτο φωτιστικό”, “μοντέρνη σχεδίαση”, “αισθητική”, “παιδική φαντασία” και “ποιότητα”, ευελπιστούμε να καταφέρουμε να ενισχύσουμε την ορατότητα και το ενδιαφέρον για το προϊόν μας και να φέρουμε οργανική κίνηση και ανταπόκριση από τον στόχο μας κοινό.

Δημιουργήστε μια μοναδική και μαγική ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο με το GloboStar® FIGURE 10001653 Μοντέρνο Κρεμαστό Παιδικό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπρούτζινο Μεταλλικό Φιγούρα Φ20 x Υ40cm. Εξερευνήστε τον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας με ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε το δικό σας φωτεινό αστέρι και προσθέστε μια ξεχωριστή πινελιά στον χώρο σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here