Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου GloboStar® GARDELINI 61481 με Ντουί 1 x GU10 VDE Certified AC 220-240V Αδιάβροχο IP65 – Σώμα Αλουμινίου & Υψηλής Αντοχής Tempered Glass & Μ40εκ. VDE Καλώδιο Σύνδεσης – Φ10εκ. x Υ30εκ. – Μαύρο στα ελληνικά
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό του κήπου GloboStar® GARDELINI 61481 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει εξαιρετική λειτουργικότητα με μοντέρνο σχεδιασμό. Αυτό το καρφωτό κινούμενο φωτιστικό σποτ κήπου διαθέτει ένα ντουί GU10 VDE Certified AC 220-240V, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στον φωτισμό.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι η αδιαβροχότητα IP65, που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Το σώμα του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, που το καθιστά ανθεκτικό στη φθορά και τη διάβρωση.

Το φωτιστικό διαθέτει υψηλής αντοχής tempered glass, που προστατεύει τη φωτεινή πηγή από τυχόν φθορές και φθοροποιήσεις. Η διάστασή του είναι Φ10 x Υ30cm, έτσι μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και δια disk to disk απόσταση σε οποιονδήποτε χώρο.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του προϊόντος είναι το Μ40cm VDE καλώδιο σύνδεσης που περιλαμβάνεται, παρέχοντας ευελιξία κατά την εγκατάσταση του φωτιστικού. Τέλος, η μαύρη απόχρωση του προϊόντος προσδίδει έναν μοντέρνο και κομψό χαρακτήρα, που το καθιστά ιδανικό για την αισθητική διαμόρφωση του χώρου σας.

Συνολικά, το φωτιστικό GloboStar® GARDELINI 61481 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που προσφέρει αξιόπιστο και φωτεινό φωτισμό για τον κήπο σας. Με τον προηγμένο σχεδιασμό και τις ανθεκτικότητας υλικές επιλογές, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για τη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων σας και τη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 1. Ποια είναι η απόδοση του φωτιστικού GloboStar® GARDELINI 61481;
  Το φωτιστικό GloboStar® GARDELINI 61481 έχει μια απόδοση φωτισμού που εξαρτάται από τη λάμπα που χρησιμοποιείται, καθώς δέχεται μια λάμπα GU10. Η απόδοση της λάμπας θα επηρεάσει την ένταση και ποιότητα του φωτισμού που παρέχει το φωτιστικό.

 2. Τι πιστοποιήσεις έχει το φωτιστικό GloboStar® GARDELINI 61481;
  Το φωτιστικό GloboStar® GARDELINI 61481 έχει πιστοποίηση VDE, που σημαίνει ότι πληροί τα πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας που ορίζει η VDE (Verband der Elektrotechnik, μια γερμανική ομοσπονδιακή οργάνωση για την εποπτεία και την πιστοποίηση της τεχνολογίας ηλεκτρολόγων).

 3. Ποιο είναι το επίπεδο αδιαβροχοποίησης (IP) του φωτιστικού GloboStar® GARDELINI 61481;
  Το φωτιστικό GloboStar® GARDELINI 61481 έχει επίπεδο αδιαβροχοποίησης IP65. Αυτό σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από τη σκόνη και το παρεχόμενο νερό υψηλής πίεσης από οποιαδήποτε κατεύθυνση, καθιστώντας το κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους.

 4. Από ποιο υλικό κατασκευάζεται το σώμα του φωτιστικού GloboStar® GARDELINI 61481;
  Το σώμα του φωτιστικού GloboStar® GARDELINI 61481 κατασκευάζεται από αλουμίνιο, μια ανθεκτική και αντιδιαβρωτική ύλη, η οποία του παρέχει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα.

 5. Ποιο είναι το υλικό του φακού του φωτιστικού GloboStar® GARDELINI 61481;
  Ο φακός του φωτιστικού GloboStar® GARDELINI 61481 είναι κατασκευασμένος από ενισχυμένο γυαλί tempered, το οποίο είναι γνωστό για την αντοχή του σε θερμοκρασίες και κραδασμούς, προστατεύοντας τη λάμπα και διασφαλίζοντας την ποιότητα του φωτισμού.

 6. Ποια είναι η μήκος του VDE καλωδίου σύνδεσης που συνοδεύει το φωτιστικό GloboStar® GARDELINI 61481;
  Το φωτιστικό GloboStar® GARDELINI 61481 συνοδεύεται από ένα VDE καλώδιο σύνδεσης μήκους 40 εκατοστών (Μ40cm), το οποίο προσφέρει αρκετό περιθώριο για τη σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο.

Στο GloboStar® GARDELINI 61481 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου με Ντουί 1 x GU10, προσφέρουμε ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τις εφαρμογές του. Με τον εταιρικό μας αριθμό VDE Certified AC 220-240V Αδιάβροχο IP65, το φωτιστικό αυτό είναι ασφαλές και ανθεκτικό στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Με ένα σπιράλ κινούμενο σχέδιο, τοποθετείται εύκολα και προσφέρει εντυπωσιακή φωτιστική ατμόσφαιρα στον κήπο σας.

Αυτό το καρφωτό κινούμενο φωτιστικό σποτ έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα. Το σώμα αλουμινίου και το υψηλής αντοχής tempered glass το καθιστούν ανθεκτικό και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Με το μαύρο χρώμα και τις διαστάσεις Φ10 x Υ30cm, αυτό το φωτιστικό αποτελεί μια κομψή προσθήκη στον κήπο σας.

Προτιμήστε αυτό το φωτιστικό για να αναβαθμίσετε τον κήπο σας σε ένα μοναδικό χώρο φωτεινότητας και ομορφιάς. Η πιστοποίηση VDE του δείχνει ότι απολαμβάνετε την ασφάλεια και την ποιότητα που αξίζετε. Ανθεκτικός σε ακραίες καιρικές συνθήκες, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για την εξωτερική διακόσμηση του κήπου σας και για να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας.

Με εκλεπτυσμένη γλώσσα και στρατηγική τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών, στοχεύουμε να συναρπάσουμε τους αναγνώστες και να προσελκύσουμε οργανική κίνηση. Με την ισχυρή πρότασή του και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του, αυτό το προϊόν επικοινωνεί αποτελεσματικά την αξία του και κερδίζει τον στόχο μας. Αναβαθμίστε τον κήπο σας με το GloboStar® GARDELINI 61481 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου με Ντουί 1 x GU10 και απολαύστε τον προσαρμοσμένο φωτισμό και την ατμόσφαιρα που προσφέρει.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here