Κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE (ΧΡΥΣΟ BRONZE)
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE είναι ένα όμορφο και κομψό φωτιστικό που θα προσθέσει στυλ και φως στον χώρο σας. Η σχεδίασή του προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό μετάλλου και σχοινιού, προσδίδοντας ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα.

Το φωτιστικό αυτό είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα και μακροχρόνια απόδοση. Ο φινίρισμα του σε μπρονζέ απόχρωση προσθέτει έναν υπέροχο και ατμοσφαιρικό χαρακτήρα στον χώρο σας.

Το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE διαθέτει ένα φωτεινό σημείο φωτισμού, προσφέροντας ικανοποιητικό φως για να φωτίσετε μια μικρή περιοχή ή να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα φωτισμού σε ολόκληρο τον χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλόνια, τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια ή σε άλλους χώρους που επιθυμείτε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση, καθώς περιλαμβάνει τον κατάλληλο συνδετήρα για να το ρυθμίσετε στο ύψος που επιθυμείτε. Επιπλέον, απαιτεί μόνο ένα λαμπτήρα, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

Η ποιότητα κατασκευής και τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό καθιστούν το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσθέσουν στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο τους. Αναβαθμίστε την αισθητική του σπιτιού σας με αυτό το πανέμορφο και πρακτικό φωτιστικό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του κρεμαστού φωτιστικού FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE;
    Το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE είναι κατασκευασμένο από μπρούντζο, με φινίρισμα από χάλυβα, δίνοντας του μια ανθεκτική και πολυτελή αίσθηση.

  2. Ποια είναι η διάσταση του κρεμαστού φωτιστικού FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE;
    Το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE έχει διάμετρο 40 εκατοστά και ύψος 30 εκατοστά, κάνοντάς το κατάλληλο για μικρούς και μεσαίους χώρους.

  3. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του κρεμαστού φωτιστικού FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE;
    Η εγκατάσταση του κρεμαστού φωτιστικού FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE είναι αρκετά απλή. Περιλαμβάνει ένα καλώδιο σύνδεσης μήκους 1,5 μέτρου και μια οροφή στήριξης. Οδηγίες πλήρους εγκατάστασης παρέχονται με το προϊόν.

  4. Πόσους λαμπτήρες χρησιμοποιεί το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE;
    Το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα με βάση E27, με μέγιστη ισχύ 40W. Ο λαμπτήρας δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο και πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

  5. Ποια είναι η προέλευση του κρεμαστού φωτιστικού FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE;
    Το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διασφαλίζοντας την ποιότητα και τη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας.

  6. Ποια είναι η εγγύηση του κρεμαστού φωτιστικού FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE;
    Το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE έχει εγγύηση 2 ετών. Αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία θα αναλάβει την επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς επιπλέον χρέωση για τον πελάτη.

Στο διάχυτο πέρασμα του χρόνου, η αναζήτηση του ιδανικού φωτιστικού που θα χαρίσει σε κάθε χώρο μία ξεχωριστή και εκλεπτυσμένη αίσθηση έχει γίνει ανυποφόρητα πολύπλοκη. Και όμως, εδώ είμαστε για να σας παρουσιάσουμε ένα μοναδικό κρεμαστό φωτιστικό που συνδυάζει την ποιότητα, την αισθητική και την πρακτικότητα σε ένα.

Πρόκειται για το φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια εκρηκτική αίσθηση στη διακόσμηση κάθε χώρου. Με το μοναδικό του σχεδιασμό από χάλυβα σε χρυσό μπρονζέ χρώμα και την εξαιρετική του ποιότητα κατασκευής, αυτό το φωτιστικό αναμφίβολα θα γίνει ο πρωταγωνιστής του χώρου σας.

Όμως, οι προσόντα του δεν σταματούν εκεί. Το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE διαθέτει μια εύχρηστη ρύθμιση ύψους και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε χώρο, προσφέροντας ευελιξία και πρακτικότητα. Η συνδυασμένη χρήση του με άλλα κρεμαστά φωτιστικά της σειράς μας, μπορεί να δημιουργήσει μία μοναδική και εντυπωσιακή διακοσμητική εικόνα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε το χώρο σας με ένα εκθαμβωτικό και πρωτοποριακό φωτιστικό. Αποκτήστε το φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE και αναδειξτε το ιδιαίτερο στυλ και την κομψότητα του χώρου σας. Οι μοναδικές λεπτομέρειες και η πρωτοποριακή του σχεδίαση θα σας συναρπάσουν, ενώ η αξιοπιστία του και η ανθεκτικότητά του θα σας ενθουσιάσουν.

Μην αρκεστείτε στον συμβατικό φωτισμό. Επιλέξτε το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται σε έναν ονειρεμένο περιβάλλον που θα σας συναρπάσει κάθε φορά που θα τον απολαμβάνετε. Πατήστε το κουμπί “Προσθήκη στο καλάθι” και ξεκινήστε το ταξίδι σας στην απόλυτη διακόσμηση με στιλ και ποιότητα.

Μην χάνετε ούτε μία στιγμή! Ανακαλύψτε τον κόσμο του κρεμαστού φωτιστικού FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE και υποδεχθείτε τη λάμψη που θα σας κλέψει την καρδιά. Αξιοποιήστε την ανεπανάληπτη προσφορά μας και αποκτήστε το τέλειο φωτιστικό που θα εντυπωσιάσει τον χώρο σας.

Μην περιμένετε. Το κρεμαστό φωτιστικό FUN-03 1/Φ ROPE UT-BRONZE είναι πλέον εδώ για εσάς. Εντυπωσιάστε, ξεχωρίστε, αναδείξτε. Είναι ώρα για την απόλυτη απόλαυση.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας