Κρεμαστό φωτιστικό GL-5030/18 1L MELI ICE (ΜΕΛΙ ΠΑΓΩΤΟ)
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το κρεμαστό φωτιστικό GL-5030/18 1L MELI ICE είναι μια εκπληκτική επιλογή για όσους αναζητούν μια κομψή και διαχρονική προσθήκη στον χώρο τους. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό που θα προσδώσει στυλ και λάμψη σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Το GL-5030/18 1L MELI ICE διαθέτει μία κυκλική μεταλλική βάση με επίστρωση χρωμίου, η οποία προσδίδει μια μοντέρνα αίσθηση. Στο επάνω μέρος της βάσης υπάρχει ένα πλέγμα από παγωμένο γυαλί που είναι σχεδιασμένο για να δημιουργεί ένα απαλό και ομοιόμορφο φως όταν το φωτιστικό είναι αναμμένο.

Το φωτιστικό έχει μία μονή λάμπα, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει επαρκή φωτισμό σε ένα μικρό έως μεσαίο μέγεθος δωμάτιο. Η λάμπα δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, οπότε θα πρέπει να ξεχωρίσετε μια λάμπα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το GL-5030/18 1L MELI ICE έχει διαστάσεις 30εκ x 30εκ x 30εκ, προσφέροντας κατάλληλο μέγεθος για τα περισσότερα δωμάτια. Μπορείτε να το στερεώσετε σε οποιοδήποτε οροφής, χρησιμοποιώντας τα συμπεριλαμβανόμενα υλικά τοποθέτησης.

Το φωτιστικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και παρέχεται με οδηγίες βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσουν. Επίσης, φέρει την πιστοποίηση CE και ανταποκρίνεται σε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Το GL-5030/18 1L MELI ICE είναι ιδανικό για χρήση σε σαλόνια, τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια και γραφεία. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με αυτό το πανέμορφο κρεμαστό φωτιστικό και απολαύστε την ατμόσφαιρα και τη λειτουργικότητα που προσφέρει!

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιος είναι ο τύπος του κρεμαστού φωτιστικού GL-5030/18 1L MELI ICE;
Απάντηση: Το κρεμαστό φωτιστικό GL-5030/18 1L MELI ICE είναι ένα φωτιστικό με μία λάμπα.

Ερώτηση 2: Ποια είναι η διάμετρος του GL-5030/18 1L MELI ICE;
Απάντηση: Η διάμετρος του GL-5030/18 1L MELI ICE είναι 30 εκατοστά.

Ερώτηση 3: Ποια είναι η χρωματική απόχρωση του MELI ICE;
Απάντηση: Η χρωματική απόχρωση του MELI ICE είναι πάγος (ICE).

Ερώτηση 4: Ποιος είναι ο υλικό κατασκευής του GL-5030/18 1L MELI ICE;
Απάντηση: Το GL-5030/18 1L MELI ICE είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί.

Ερώτηση 5: Ποιες είναι οι διαστάσεις του κρεμαστού φωτιστικού GL-5030/18 1L MELI ICE;
Απάντηση: Οι διαστάσεις του GL-5030/18 1L MELI ICE είναι ύψος 150 εκατοστά και πλάτος 30 εκατοστά.

Ερώτηση 6: Ποιο είναι το φωτισμός που παρέχει το φωτιστικό GL-5030/18 1L MELI ICE;
Απάντηση: Το φωτιστικό GL-5030/18 1L MELI ICE παρέχει μία λάμπα, οπότε προσφέρει μετριοπαθή φωτισμό.

Συνοψίζοντας, το κρεμαστό φωτιστικό GL-5030/18 1L MELI ICE είναι μια πρωτοποριακή λύση φωτισμού που συνδυάζει την αισθητική, την ποιότητα κατασκευής και την λειτουργικότητα, προσφέροντας έναν εντυπωσιακό φωτισμό για τον χώρο σας.

Με την κορυφαία ποιότητα υλικών και το εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, το φωτιστικό MELI ICE προσφέρει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν ομοιόμορφο και απαλό φωτισμό, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Με την ευελιξία των δυνατοτήτων του, το GL-5030/18 1L MELI ICE μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες αρχιτεκτονικές προτιμήσεις και περιβάλλοντα. Ιδανικό για τη διακόσμηση σαλονιών, κρεβατοκάμαρων ή εμπορικών χώρων, το φωτιστικό προσδίδει μια αίσθηση ζεστασιάς και φωτεινότητας, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα και άφηντας μια ανεξίτηλη εντύπωση στους επισκέπτες.

Μείνετε μπροστά στις τάσεις του σήμερα με το GL-5030/18 1L MELI ICE. Αποθεώστε τον χώρο σας με αυτό το εκθαμβωτικό φωτιστικό και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει. Αξιοποιήστε τη δύναμη του φωτός και της λάμψης και αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας.

Αγοράστε το κρεμαστό φωτιστικό GL-5030/18 1L MELI ICE σήμερα και απολαύστε μια απροσδόκητη εμπειρία φωτισμού. Είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιδανικό φωτισμό για τον χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και επωφεληθείτε από την ποιότητα και την αξιοπιστία που παρέχουμε.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας