Κρεμαστό φωτιστικό ΚΥΒΟΣ 1L ΧΡΥΣΟ ΜΑΤ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το κρεμαστό φωτιστικό KYVOS 1L GOLD MAT είναι ένα κομψό και μοντέρνο φωτιστικό που μπορεί να εντυπωσιάσει σε κάθε χώρο. Με τη χρυσή ματ απόχρωση του, προσδίδει αίσθηση λάμψης και πολυτέλειας στον χώρο.

Το KYVOS 1L GOLD MAT διαθέτει ένα πορτοκαλί καλώδιο που προσθέτει μια πινελιά ζωντάνιας και χρώματος. Αυτό το καθιστά ιδανικό για διάφορες διακοσμητικές συνθέσεις.

Η σχεδίαση του φωτιστικού είναι μοναδική και διαχρονική. Το μονό φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο με φινίρισμα σε ματ χρυσό, προσφέροντας ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αξιοπιστία.

Το φωτιστικό είναι εύκολο στην τοποθέτηση, αφού παρέχεται με την απαιτούμενη βάση για την ανάρτηση του. Επίσης, δεν απαιτείται ειδική γνώση ή εργαλεία για την εγκατάστασή του.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι ιδανικές για τοποθέτηση πάνω από μια τραπεζαρία ή ένα νησίδα κουζίνας. Επίσης, μπορεί να τοποθετηθεί σε σαλόνια, υπνοδωμάτια ή οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται διακοσμητικό φωτισμό.

Το φωτιστικό δέχεται μια λαμπτήρα, προσφέροντας αρκετό φως για να φωτίσει τον χώρο. Κατάλληλο για χρήση με λαμπτήρες LED, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ένα dimmer για να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Με το KYVOS 1L GOLD MAT κρεμαστό φωτιστικό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή και σύγχρονη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Είναι το τέλειο φωτιστικό για να προσθέσετε λάμψη και στυλ σε οποιαδήποτε διακοσμητική διάταξη. Αναβαθμίστε το χώρο σας με αυτό το κομψό και λειτουργικό φωτιστικό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διαστάσεις του κρεμαστού φωτιστικού KYVOS 1L GOLD MAT?
    Το κρεμαστό φωτιστικό KYVOS 1L GOLD MAT έχει διαστάσεις περίπου 25 εκατοστά σε ύψος και 10 εκατοστά σε διάμετρο.

  2. Ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το φωτιστικό?
    Το φωτιστικό KYVOS 1L GOLD MAT κατασκευάζεται από μέταλλο, με επίστρωση χρυσού ματ χρώματος.

  3. Πόσες λάμπες χρειάζεται και ποιου τύπου είναι;
    Το κρεμαστό φωτιστικό απαιτεί μία λάμπα, η οποία πρέπει να είναι Ε27 (Μεγάλη βίδα) και με μέγιστη ισχύ 40W.

  4. Περιλαμβάνεται η λάμπα στη συσκευασία;
    Οι λάμπες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία του φωτιστικού. Πρέπει να τις αγοράσετε ξεχωριστά.

  5. Ποιο είναι το μήκος του καλωδίου που συνοδεύει το φωτιστικό;
    Το καλώδιο του φωτιστικού έχει μήκος περίπου 150 εκατοστά. Αυτό παρέχει αρκετό περιθώριο για την τοποθέτηση του φωτιστικού σε διάφορα ύψη.

  6. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του φωτιστικού;
    Ναι, το φωτιστικό KYVOS 1L GOLD MAT διαθέτει ρυθμιζόμενο καλώδιο, που επιτρέπει την προσαρμογή του ύψους του φωτιστικού ανάλογα με τις ανάγκες και τη διακόσμηση του χώρου.

Συνοψίζοντας, το κρεμαστό φωτιστικό KYVOS 1L GOLD MAT αντιπροσωπεύει την απόλυτη σύμπνοια λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τον χρυσό ματ φινίρισμά του, προσθέτει αφή λάμψης και πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Οι μοναδικές χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και η προσεκτική κατασκευή περιβάλλουν αυτό το φωτιστικό, δημιουργώντας ένα αναμφισβήτητο αισθητικό τοπίο.

Με τη δυνατότητά του να φωτίζει ομοιόμορφα και να δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, το φωτιστικό KYVOS 1L GOLD MAT αρκεί για τις πιο απαιτητικές ανάγκες φωτισμού σε κάθε χώρο. Από την αρχιτεκτονική κατοικία μέχρι την πολυτελή επαγγελματική περιβάλλοντα, το φωτιστικό μας θα αναβαθμίσει την εμπειρία φωτισμού σας.

Αναζητήστε το φωτιστικό KYVOS 1L GOLD MAT για να ανακαλύψετε πώς μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας. Με την χαρακτηριστική εξατομίκευση και προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτό το φωτιστικό είναι ο ορισμός της ποιότητας και της αισθητικής.

Μην περιμένετε περισσότερο! Αποκτήστε το φωτιστικό KYVOS 1L GOLD MAT και απολαύστε τον φωτεινό και όμορφο χώρο που πάντα ονειρευόσασταν. Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό και κερδίστε τα βλέμματα όλων με αυτήν την εντυπωσιακή προσθήκη στον χώρο σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας τώρα για να εξερευνήσετε την πλήρη συλλογή μας και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο περιβάλλον με το φωτιστικό KYVOS 1L GOLD MAT. Μην χάσετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε αυτό το πρωτοποριακό προϊόν και να αποτελέσετε μέρος της αισθητικής επανάστασης στο φωτισμό!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας