Κρεμαστό Φωτιστικό Μεταλλική Καμπάνα Φ30 ΑΝΤΥ Μαύρο Ματ με Ντουί Ε27.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το κρεμαστό φωτιστικό μεταλλικής καμπάνας Φ30 ANDY σε μαύρο ματ χρώμα και ντουί Ε27 είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για το σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό του.

Ο συνδυασμός του μαύρου ματ χρώματος με τη μεταλλική καμπάνα του φωτιστικού το καθιστά εντυπωσιακό και κομψό, ιδανικό για πολλούς χώρους του σπιτιού.

Η διάμετρος της καμπάνας είναι 30 εκατοστά, προσφέροντας ικανοποιητικό φωτισμό στον χώρο σας. Επίσης, είναι εύκολο στην τοποθέτηση καθώς διαθέτει ντουί Ε27, που είναι συμβατό με πολλούς τύπους λαμπτήρων.

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αναγνωρισιμότητα του. Επίσης, η μαύρη ματ αναμενόμενη μεταλλική επιφάνεια δίνει έναν μοναδικό, αρμονικό και σύγχρονο χαρακτήρα στο φωτιστικό.

Το κρεμαστό φωτιστικό έχει καλαίσθητο και λειτουργικό σχεδιασμό, που το καθιστά κατάλληλο για διάφορους χώρους του σπιτιού, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή τον χώρο εργασίας.

Το προϊόν παρέχεται με το απαραίτητο υλικό για τη συναρμολόγηση του, ενώ είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Επίσης, διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος, προσφέροντας τη δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες του χώρου.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό μεταλλικής καμπάνας Φ30 ANDY σε μαύρο ματ χρώμα με ντουί Ε27 είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα μοντέρνο φωτιστικό που θα προσθέσει στυλ και λάμψη στον χώρο τους.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του κρεμαστού φωτιστικού μεταλλικής καμπάνας Φ30 ANDY Μαύρο Ματ;

    • Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι διάμετρος 30cm και ύψος περίπου 20cm.
  2. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του κρεμαστού φωτιστικού μεταλλικής καμπάνας Φ30 ANDY Μαύρο Ματ;

    • Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, με μαύρο ματ φινίρισμα.
  3. Ποιος είναι ο τύπος ντουί που χρησιμοποιείται στο κρεμαστό φωτιστικό μεταλλικής καμπάνας Φ30 ANDY Μαύρο Ματ;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό χρησιμοποιεί ντουί Ε27, που είναι συμβατό με πολλούς τύπους λαμπτήρων.
  4. Ποιο είναι το σχήμα της καμπάνας του κρεμαστού φωτιστικού μεταλλικής καμπάνας Φ30 ANDY Μαύρο Ματ;

    • Η καμπάνα του φωτιστικού έχει κλασικό κυλινδρικό σχήμα, που δίνει μια διαχρονική αίσθηση.
  5. Ποιους χώρους και διακοσμήσεις τους ταιριάζει το κρεμαστό φωτιστικό μεταλλικής καμπάνας Φ30 ANDY Μαύρο Ματ;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό ταιριάζει σε ποικίλους χώρους, όπως το σαλόνι, την τραπεζαρία ή εκθεσιακούς χώρους. Η μαύρη ματ απόχρωση και το κλασικό σχήμα του φωτιστικού το καθιστούν κατάλληλο για μοντέρνες και μίνιμαλ διακοσμήσεις.
  6. Τι άλλα χαρακτηριστικά έχει το κρεμαστό φωτιστικό μεταλλικής καμπάνας Φ30 ANDY Μαύρο Ματ;
    • Το φωτιστικό διαθέτει καλώδιο αισθητήρα για ρύθμιση του ύψους και μπορεί να συνδεθεί με απλή σύνδεση σε οικιακή πηγή ρεύματος. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί μετ άλλα φωτιστικά του ίδιου στυλ για ενιαία αισθητική.

Στο μοναδικό μας προϊόν, το Κρεμαστό Φωτιστικό Μεταλλική Καμπάνα Φ30 ANDY Μαύρο Ματ με Ντουί Ε27, βρίσκεται η τελειότητα σε συνδυασμό με τον καινοτόμο σχεδιασμό. Αυτή η μεταλλική καμπάνα, με τη ματ μαύρη της επίστρωση, προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας και κοσμοπολίτικου στιλ στον χώρο σας.

Με χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν, το Κρεμαστό Φωτιστικό ANDY είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σύγχρονο διακοσμητικό στυλ. Η άψογη ποιότητα κατασκευής του και η διάμετρος της καμπάνας του (φ30) το καθιστούν εκτυφλωτικό στον χώρο. Με το ντουί E27, μπορείτε να επιλέξετε τη λάμπα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, δίνοντας ένταση και ατμόσφαιρα στον χώρο.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό δεν απλώς αναβοσβήνει όμορφα, αλλά δημιουργεί ένα μοναδικό αίσθημα φωτεινότητας και αισθητικής. Συνεπώς, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε χώρο, από το καθιστικό και την τραπεζαρία, μέχρι το υπνοδωμάτιο και το γραφείο.

Μεγαλώστε την αίσθηση του χώρου σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που κεντρίζει το ενδιαφέρον με το Κρεμαστό Φωτιστικό Μεταλλική Καμπάνα Φ30 ANDY Μαύρο Ματ με Ντουί Ε27. Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας και απολαύστε μια απόλυτα φωτεινή και στυλάτη ατμόσφαιρα.

Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει. Αξιοποιήστε τον καινοτόμο σχεδιασμό και τη μοναδική λάμψη του Κρεμαστού Φωτιστικού ANDY για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που θα συναρπάσει τους πάντες.

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Κρεμαστό Φωτιστικό Μεταλλική Καμπάνα Φ30 ANDY Μαύρο Ματ με Ντουί Ε27 και απολαύστε την εκθαμβωτική ομορφιά και την εντυπωσιακή απόδοση που προσφέρει.

Μην αρκεστείτε σε μέτρια φωτιστικά. Επιλέξτε τον απόλυτο συνδυασμό ποιότητας, στυλ και απόδοσης με ένα Κρεμαστό Φωτιστικό Μεταλλική Καμπάνα Φ30 ANDY Μαύρο Ματ με Ντουί Ε27. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σας γούστο.

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Κρεμαστού Φωτιστικού Μεταλλική Καμπάνα Φ30 ANDY Μαύρο Ματ με Ντουί Ε27 και ανανεώστε τον χώρο σας με μια δόση από πολυτέλεια και λάμψη που θα σας συντροφεύσει για πολλά χρόνια.

*Σημείωση: Προκειμένου να επαναληφθούν οι κύριοι όροι αναζήτησης, αναφέρονται ως keywords στο κείμενο: Κρεμαστό Φωτιστικό, Μεταλλική Καμπάνα, ANDY, Μαύρο Ματ, Ντουί Ε27.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας