Κρεμαστό φωτιστικό ΠΟΔ-ΔΗ 1L ΣΧΟΙΝΙ UT-BR 31-1173
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 είναι ένα όμορφο και λειτουργικό φωτιστικό που θα προσθέσει στυλ στον χώρο σας. Η λάμπα σε σχήμα σφαίρας κρέμεται από μια σχοινιά, προσδίδοντας ένα ενδιαφέρον και ατμοσφαιρικό στοιχείο στον χώρο σας.

Το φωτιστικό διαθέτει μία λαμπτήρα, παρέχοντας μια απαλή και χαλαρή φωτεινότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, την τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιο, προσαρμόζοντας το στυλ του χώρου.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι ποιοτική και ανθεκτική, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή. Το σχοινί που κρατά τη λάμπα είναι εύκαμπτο και ανθεκτικό στον χρόνο.

Το φωτιστικό διαθέτει μια μοντέρνα και κομψή σχεδίαση που θα συμπληρώσει τη διακόσμηση του χώρου σας. Η χρυσή και καφέ απόχρωση της σχοινιάς προσθέτει ένα ζεστό και φιλόξενο αίσθημα στον χώρο.

Το κρεμαστό φωτιστικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη σύνδεση. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε ύψος που να ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Το φωτιστικό είναι ενεργειακά αποδοτικό, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας. Η χρήση μόνο μίας λαμπτήρας μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, χωρίς να θυσιάζεται η φωτεινότητα.

Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο, λειτουργικό και στιλάτο φωτιστικό για να διακοσμήσουν τον χώρο τους. Με την απαλή φωτεινότητά του και το ενδιαφέρον στοιχείο του σχοινιού, θα δημιουργήσει μια άνετη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του κρεμαστού φωτιστικού PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 κατασκευάζεται από σχοινί.
  2. Ποιο είναι το χρώμα του κρεμαστού φωτιστικού PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 είναι καφέ χρώματος.
  3. Ποιες είναι οι διαστάσεις του κρεμαστού φωτιστικού PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173;

    • Οι διαστάσεις του κρεμαστού φωτιστικού PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 είναι: ύψος 1173mm και διάμετρος 310mm.
  4. Έχει ρυθμιζόμενο ύψος το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173;

    • Ναι, το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 έχει ρυθμιζόμενο ύψος.
  5. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιείται στο κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173;

    • Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 χρησιμοποιεί λαμπτήρα τύπου E27, με μέγιστη ισχύ 60W.
  6. Μπορεί το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους;
    • Όχι, το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 δεν προορίζεται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά μόνο για εσωτερική χρήση.

Συνοψίζοντας, το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 παρέχει μια μοναδική συνδυασμό χαρακτηριστικών, πλεονεκτημάτων και εφαρμογών που εντυπωσιάζουν το κοινό μας. Η εξαιρετική σχεδίαση του, με τη χρήση ποιοτικών υλικών και την περίποιηση στη λεπτομέρεια, αποπνέει αισθητική και κομψότητα. Η δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορα περιβάλλοντα και διακοσμητικά στυλ, το καθιστούν το ιδανικό φωτιστικό για κάθε χώρο.

Το PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 διαθέτει επίσης τεχνολογία LED, που εξασφαλίζει εξαιρετική φωτεινότητα και ενεργειακή απόδοση. Η προηγμένη αυτή τεχνολογία επιτρέπει τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, εξοικονομώντας χρήματα και φροντίζοντας για το περιβάλλον.

Επιπλέον, το PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 παρέχει ζεστό φωτισμό που δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για χαλάρωση και άνεση. Από το σαλόνι και την τραπεζαρία μέχρι την κρεβατοκάμαρα και το γραφείο, αυτό το φωτιστικό προσθέτει ένα μοναδικό στυλ και χαρίζει ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ανακαλύψτε την εκλεπτυσμένη ομορφιά και τις προηγμένες δυνατότητες του PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 και τονίστε τον χαρακτήρα του χώρου σας. Αυτό το φωτιστικό αποτελεί την κορυφαία επιλογή για εκείνους που αναζητούν τον συνδυασμό της λειτουργικότητας με την αισθητική. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, αναδείξτε τον χώρο σας και απολαύστε την ακόμη πιο φωτεινή και ευχάριστη καθημερινότητα.

Αγοράστε το PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 τώρα και ζωντανέψτε τον χώρο σας με ένα μοναδικό φωτιστικό που συνδυάζει ποιότητα, στυλ και λειτουργικότητα. Αξιοποιήστε τις πλεονεκτήματα της προηγμένης τεχνολογίας LED και απολαύστε ένα φωτεινό και υπέροχο περιβάλλον που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ανθρώπους. Απόκτηστε το PUBLIC 1L ROPE UT-BR 31-1173 σήμερα και κάντε το χώρο σας να ξεχωρίσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας