Κρεμαστό Φωτιστικό ΚΟΥΦΩΜΕΝΟ/20 1Λ ΧΑΛΚΙΝΟ στα Ελληνικά
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER είναι ένα κομψό και μοντέρνο φωτιστικό που θα δώσει μια μοναδική αίσθηση στη διακόσμηση του χώρου σας. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αισθητική και την ποιότητα, προσφέροντας μια λειτουργική και διαχρονική επιλογή.

Το φωτιστικό διαθέτει μία κεραιοειδή, κυλινδρική μεταλλική κατασκευή σε χρώμα χαλκού, που το καθιστά ιδανικό για να ταιριάξει σε σύγχρονους χώρους διαβίωσης. Το μονόφωτο σύστημα κρέμασης παρέχει την απόλυτη διακόσμηση και λειτουργική φωτιστική λύση σε μια απλή, αλλά εντυπωσιακή μορφή.

Το κρεμαστό φωτιστικό διαθέτει μία ενσωματωμένη πηγή φωτός με μονή λάμπα, παρέχοντας αρκετό φως για να φωτίσει άνετα ένα μικρό έως μεσαίο χώρο. Η μεταλλική ουρά που στερεώνει το καλώδιο στο ταβάνι προσφέρει σταθερότητα και αξιοπιστία, εξασφαλίζοντας την ασφαλή στήριξη του φωτιστικού.

Η εγκεκριμένη και πιστοποιημένη κατασκευή του φωτιστικού PUBLIC/20 1L COPPER εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ανθεκτικότητά του. Επιπλέον, η ποιοτική κατασκευή του φωτιστικού το καθιστά ανθεκτικό στον χρόνο και αντέχει σε καθημερινή χρήση.

Επιπλέον, το φωτιστικό έχει εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Οι πλήρεις οδηγίες εγκατάστασης παρέχονται με το προϊόν, ενώ η καθαριότητά του μπορεί να γίνει εύκολα με ένα απλό πανί και ένα απαλό καθαριστικό υγρό.

Συνολικά, το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER είναι μία εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο και λειτουργικό φωτιστικό για τον χώρο τους. Με το κομψό σχεδιασμό του και την ποιοτική κατασκευή του, προσθέτει στυλ και φως σε κάθε δωμάτιο. Είναι ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο, το εστιατόριο ή οποιονδήποτε άλλο χώρο θέλετε να αναβαθμίσετε με μοναδικό τρόπο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάσταση του κρεμαστού φωτιστικού PUBLIC/20 1L COPPER;
    Η διάσταση του κρεμαστού φωτιστικού PUBLIC/20 1L COPPER είναι 20 πόντους σε διάμετρο.

  2. Ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER;
    Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER είναι κατασκευασμένο από χαλκό.

  3. Ποιος είναι ο τύπος φωτισμού που χρησιμοποιεί το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER;
    Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER χρησιμοποιεί μια λάμπα.

  4. Ποιο είναι το χρώμα του κρεμαστού φωτιστικού PUBLIC/20 1L COPPER;
    Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER έχει χρυσαφί χρώμα.

  5. Ποια είναι η μέγιστη ισχύς που μπορεί να δεχτεί το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER;
    Το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER μπορεί να δεχτεί μια μέγιστη ισχύ των 60W.

  6. Υπάρχει εγγύηση για το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER;
    Ναι, υπάρχει εγγύηση για το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER. Η εγγύηση καλύπτει τυχόν ελαττώματα κατασκευής για έναν προκαθορισμένο χρονικό διάστημα μετά την αγορά.

Κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER: Το κομψό θαύμα φωτεινής τέχνης

Όταν πρόκειται για ένα φωτιστικό που εκπέμπει πολυτέλεια και μοναδικότητα, το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER ξεχωρίζει από το πλήθος. Με αριστοτεχνική κατασκευή και λεπτομερή επεξεργασία, το PUBLIC/20 1L COPPER καταλαμβάνει την κορυφή των φωτιστικών ως έργο τέχνης.

Ένα απόλυτα πολυλειτουργικό φωτιστικό, προσφέρει ατμοσφαιρικό φωτισμό σε κάθε δωμάτιο. Η μοναδική κατασκευή του, σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό χρυσαφί χάλκινο χρώμα, του προσδίδουν έναν μοναδικό γοητευτικό χαρακτήρα. Είτε το τοποθετήσετε πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας, είτε σε ένα κουζινάκι ή ακόμα και σε ένα χαλαρωτικό σαλόνι, το PUBLIC/20 1L COPPER θα δώσει ένα νέο, πρωτοποριακό άποψη στον χώρο σας.

Οι ευφάνταστες λεπτομέρειες και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του, σχηματίζουν ένα αρμονικό έργο τέχνης που προσελκύει τα βλέμματα και δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς και κομψότητας. Η προσεκτική επιλογή υλικών και ο έξυπνος συνδυασμός φινιρισμάτων δίνουν στο PUBLIC/20 1L COPPER μια αίσθηση πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες και θα ενθουσιάσει τους ιδιοκτήτες.

Μην περιμένετε λοιπόν, ανανεώστε τον χώρο σας με το κρεμαστό φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER και απολαύστε την εκθαμβωτική του φωτεινότητα και την αίσθηση πολυτέλειας που προσθέτει στο περιβάλλον σας. Αυτό το φωτιστικό είναι η απόλυτη επένδυση που θα καταπλήξει κάθε επισκέπτη και θα σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές.

Αποκτήστε το φωτιστικό PUBLIC/20 1L COPPER τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με κομψότητα, πολυτέλεια και στυλ. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απογειώσετε τον χώρο σας με αυτό τον εκθαμβωτικό φωτισμό. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας που υπερέχουν σε αισθητική, ποιότητα και λειτουργικότητα.

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε τον απόλυτο φωτισμό και να μετατρέψουμε τον χώρο σας σε έναν πραγματικό παράδεισο φωτός.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας