Χωνευτό Φωτιστικό LED V-TAC COB 3 W Στρογγυλό Επιτοίχιο Με Φωτιά Βάση step light Θερμό Λευκό στα ελληνικά.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το LED V-TAC Χωνευτό Φωτιστικό COB 3W Στρογγυλό Επιτοίχιο με ‘σπρη Βάση step light είναι ένα προϊόν που προσφέρει φωτισμό με υψηλή απόδοση και αισθητική σε εσωτερικούς χώρους. Με αυτό το φωτιστικό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Το φωτιστικό διαθέτει μια COB LED λάμπα ισχύος 3W, η οποία παρέχει ένα ισχυρό φωτεινό φως με μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Οι COB LED παρέχουν ομοιόμορφο φωτισμό χωρίς σκίουρα και ανεπιθύμητα κυματοειδή φαινόμενα, προσφέροντας έτσι ένα ομορφότερο αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Το φωτιστικό έχει στρογγυλό σχήμα και είναι σχεδιασμένο για να εφαρμόζει εύκολα και να χωνεύεται στον τοίχο. Η ‘σπρη βάση του το επιτρέπει να προβάλει το φως προς τα πάνω, κάνοντάς το ιδανικό για τοποθέτηση κοντά στα σκαλοπάτια ή σε άλλα σημεία που χρειάζεται επιπλέον φωτισμός.

Η φωτεινή απόδοση του φωτιστικού είναι 300 lumen, προσφέροντας επαρκή φωτεινότητα για να φωτίσει έναν μικρό χώρο. Η θερμότερη χρωματική απόδοση (2700Κ) προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ η ποιότητα του φωτός είναι εξαιρετική.

Επιπλέον, το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Η ματ επιφάνεια του το καθιστά ανθεκτικό στις γρατζουνιές και εξασφαλίζει μια μακρά διάρκεια ζωής.

Το φωτιστικό είναι επίσης πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στον τοίχο με τη χρήση μόνο ενός βύσματος. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι 220-240V AC.

Για συνολικά, το LED V-TAC Χωνευτό Φωτιστικό COB 3W Στρογγυλό Επιτοίχιο με ‘σπρη Βάση step light είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει υψηλή ποιότητα φωτισμού, αισθητική και ανθεκτικότητα. Είναι ιδανικό για χρήση σε σκάλες, σκοτεινές περιοχές ή οπουδήποτε χρειάζεστε επιπλέον φωτισμό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποια είναι η ισχύς του LED V-TAC Χωνευτού Φωτιστικού COB 3W Στρογγυλού Επιτοίχιου με Ασπρη Βάση step light Θερμό Λευκό;

Απάντηση: Η ισχύς του φωτιστικού είναι 3W.

Ανάλυση: Οι συσκευές φωτισμού χωνευτού τύπου COB (chip-on-board) χρησιμοποιούν μικρά LED που τοποθετούνται απευθείας στο πίσω μέρος ενός κύκλωματος, παρέχοντας έτσι ισχυρό, ομοιόμορφο φωτισμό. Η ισχύς αυτής της συγκεκριμένης σειράς φωτιστικών είναι 3W, προσφέροντας αρκετό φωτισμό για διακοσμητικά ή πρακτικά σκοπούς.

Ερώτηση 2: Ποια είναι η μορφή του LED V-TAC Χωνευτού Φωτιστικού COB 3W Στρογγυλού Επιτοίχιου με Ασπρη Βάση step light Θερμό Λευκό;

Απάντηση: Η μορφή του φωτιστικού είναι στρογγυλή.

Ανάλυση: Η στρογγυλή μορφή του φωτιστικού προσθέτει μια αισθητική πινελιά στον χώρο όπου τοποθετείται. Είναι κατάλληλο για χρήση σε τοίχους, πατάρια ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια χρειάζεται φωτισμός. Η στρογγυλή μορφή του φωτιστικού συμπληρώνει ωραία τον σχεδιασμό του χώρου.

Ερώτηση 3: Ποια είναι η χρονική διάρκεια ζωής του LED V-TAC Χωνευτού Φωτιστικού COB 3W Στρογγυλού Επιτοίχιου με Ασπρη Βάση step light Θερμό Λευκό;

Απάντηση: Η χρονική διάρκεια ζωής του φωτιστικού είναι περίπου 30.000 ώρες.

Ανάλυση: Η χρονική διάρκεια ζωής ενός φωτιστικού είναι σημαντική πληροφορία για τους καταναλωτές, καθώς αποτελεί έναν παράγοντα που επηρεάζει το κόστος συντήρησης και αντικατάστασης. Η χρονική διάρκεια ζωής του LED V-TAC Χωνευτού Φωτιστικού COB 3W Στρογγυλού Επιτοίχιου με Ασπρη Βάση step light Θερμό Λευκό είναι περίπου 30.000 ώρες, προσφέροντας μακροχρόνια και αποδοτική φωτιστική λύση.

Ερώτηση 4: Ποιες είναι οι λειτουργίες του LED V-TAC Χωνευτού Φωτιστικού COB 3W Στρογγυλού Επιτοίχιου με Ασπρη Βάση step light Θερμό Λευκό;

Απάντηση: Το φωτιστικό παρέχει φως με θερμή λευκή απόχρωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτισμός βελτίωσης, καθώς και για νυχτερινό φωτισμό που δημιουργεί ατμόσφαιρα και ασφάλεια στον χώρο.

Ανάλυση: Η θερμή λευκή απόχρωση του φωτιστικού προσφέρει έναν καλαίσθητο και φιλόξενο φωτισμό σε οποιονδήποτε χώρο τοποθετηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βελτίωση του φωτισμού σε ορισμένα σημεία του χώρου, όπως κοσμήματα, πίνακες ή άλλα σημαντικά αντικείμενα. Επιπλέον, από τη στιγμή που πρόκειται για εμφανισιακό φωτισμό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως νυχτερινό φωτισμό για δημιουργία μιας ατμόσφαιρας ή ασφάλειας στον χώρο.

Ερώτηση 5: Ποια είναι η τάση λειτουργίας του LED V-TAC Χωνευτού Φωτιστικού COB 3W Στρογγυλού Επιτοίχιου με Ασπρη Βάση step light Θερμό Λευκό;

Απάντηση: Η τάση λειτουργίας του φωτιστικού είναι 220-240V AC.

Ανάλυση: Η τάση λειτουργίας ενός φωτιστικού δείχνει ποια τάση χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά. Το LED V-TAC Χωνευτό Φωτιστικό COB 3W Στρογγυλό Επιτοίχιο με Ασπρη Βάση step light Θερμό Λευκό λειτουργεί με τάση 220-240V AC, που είναι η συνηθισμένη τάση ρεύματος στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Ερώτηση 6: Ποιος είναι ο ρυθμός χρωματικής απόδοσης (CRI) του LED V-TAC Χωνευτού Φωτιστικού COB 3W Στρογγυλού Επιτοίχιου με Ασπρη Βάση step light Θερμό Λευκό;

Απάντηση: Ο ρυθμός χρωματικής απόδοσης του φωτιστικού είναι περίπου 80.

Ανάλυση: Ο ρυθμός χρωματικής απόδοσης (CRI) είναι ένας δείκτης που μετρά την ικανότητα ενός φωτιστικού να αναπαράγει τα χρώματα με ακρίβεια σε σύγκριση με το φυσικό φως του ηλιακού φάσματος. Ο ρυθμός χρωματικής απόδοσης του LED V-TAC Χωνευτού Φωτιστικού COB 3W Στρογγυλού Επιτοίχιου με Ασπρη Βάση step light Θερμό Λευκό είναι περίπου 80, προσεγγίζοντας την ικανοποιητική απόδοση των χρωμάτων.

Με το LED V-TAC Χωνευτό Φωτιστικό COB 3 W Στρογγυλό Επιτοίχιο με ’σπρη Βάση step light Θερμό Λευκό, η εξέλιξη της φωτιστικής τεχνολογίας φέρνει νέο αίσθημα φωτεινότητας και λειτουργικότητας. Αυτό το μοναδικό προϊόν σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευκολία τοποθέτησης και την προηγμένη απόδοση.

Με τις προηγμένες τεχνολογίες COB, αυτό το φωτιστικό διαθέτει απρόσκοπτο φως και εξαιρετική απόδοση, προσφέροντας θερμό λευκό φωτισμό που είναι τέλειο για μια ποικιλία εφαρμογών. Από τη διακόσμηση των επιτοίχιων βημάτων σας μέχρι την επισήμανση σημείων ενδιαφέροντος στον κήπο σας, αυτό το φωτιστικό προσθέτει λειτουργικότητα και αισθητική σε κάθε περιβάλλον.

Όμως, οι προσόντα του LED V-TAC Χωνευτού Φωτιστικού COB 3 W Στρογγυλού Επιτοίχιου με ’σπρη Βάση step light Θερμού Λευκού δεν περιορίζονται μόνο στην απόδοση. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του και η μακρά διάρκεια ζωής του εξασφαλίζουν προϊόντα ανθεκτικά που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Επιπλέον, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του σημαίνει όχι μόνο ότι θα εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας, αλλά και ότι θα συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αν αναζητάτε ένα φωτιστικό που συνδυάζει απόδοση, αισθητική και πρακτικότητα, το LED V-TAC Χωνευτό Φωτιστικό COB 3 W Στρογγυλό Επιτοίχιο με ’σπρη Βάση step light Θερμό Λευκό είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Μείνετε πρακτικοί, ποιοτικοί και φωτισμένοι με αυτό το πρωτοποριακό προϊόν. Ανακαλύψτε την νέα εποχή του φωτισμού και ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία φωτεινότητας και λειτουργικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα. Αποκτήστε το LED V-TAC Χωνευτό Φωτιστικό COB 3 W Στρογγυλό Επιτοίχιο με ’σπρη Βάση step light Θερμό Λευκό και δώστε ζωντάνια και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η φωτεινή εξέλιξη περιμένει εσάς!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας