LP-120AN ΜΑΥΡΟ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΕΛΑΝΙΔΙ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το LP-120AN BLACK είναι ένα επιτοίχιο φωτιστικό γυάλινο βελανίδι που διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες και εφαρμογές. Η εμφάνιση του είναι κομψή και μοντέρνα, χαρίζοντας στο χώρο μια ιδιαίτερη αισθητική.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι ποιοτική και ανθεκτική, καθώς είναι κατασκευασμένο από γυαλί. Αυτό το υλικό χαρίζει στο φωτιστικό αντοχή και διάρκεια ζωής, προσφέροντας έτσι μια μακροχρόνια λύση για τον φωτισμό του χώρου σας.

Το φωτιστικό διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη, που επιτρέπει εύκολο έλεγχο και ρύθμιση του φωτισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριο φωτιστικό σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητική λάμπα, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο σας.

Η προσαρμογή του φωτιστικού γίνεται εύκολα στον τοίχο, χάρη στην ειδική βάση που περιλαμβάνει. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ύψος θέλετε, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα φωτισμού.

Το φωτιστικό LP-120AN BLACK είναι συμβατό με λαμπτήρες LED, που προσφέρουν μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε ένα φωτεινό και αποδοτικό φωτισμό, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα.

Το φωτιστικό LP-120AN BLACK προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας, χάρη στο απαλό φως που εκπέμπει. Μπορεί να δημιουργήσει ένα ρομαντικό και άνετο περιβάλλον, ιδανικό για βραδινές στιγμές χαλάρωσης.

Το φωτιστικό διατίθεται σε μαύρο χρώμα, που ταιριάζει εύκολα με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου. Ανεξάρτητα από το στυλ που προτιμάτε, το LP-120AN BLACK θα ταιριάξει άψογα με την εσωτερική αισθητική του χώρου σας.

Συνολικά, το φωτιστικό LP-120AN BLACK είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ανανεώσετε τον φωτισμό του χώρου σας. Με τον συνδυασμό της κομψής εμφάνισης, της ανθεκτικής κατασκευής και της υψηλής ποιότητας φωτισμού, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για μια όμορφη και λειτουργική φωτιστική λύση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ?

Το φωτιστικό LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ κατασκευάζεται από γυαλί Βελανίδι, το οποίο είναι γνωστό για τη διαφάνεια και αντοχή του στις καιρικές συνθήκες. Αυτό το υλικό προσφέρει έναν μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό στο φωτιστικό.

  1. Ποιος είναι ο τύπος της λάμπας που χρησιμοποιεί το φωτιστικό LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ;

Το φωτιστικό LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ χρησιμοποιεί μια απλή λάμπα με νήμα για να δημιουργήσει φως. Αυτή η λάμπα παρέχει απαλό και θερμό φωτισμό, κατάλληλο για δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας στον χώρο.

  1. Ποια είναι η απόδοση φωτεινότητας του φωτιστικού LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ;

Το φωτιστικό LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ παράγει μια φωτεινότητα περίπου 800-900 lumen. Αυτό είναι αρκετά φωτεινό για να φωτίσει ένα μικρό έως μεσαίο χώρο, όπως ένα σαλόνι ή ένα υπνοδωμάτιο.

  1. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ;

Το φωτιστικό LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ λειτουργεί σε τάση 220-240V. Αυτή είναι η τάση που χρησιμοποιείται στα σπίτια και τα εμπορικά κτήρια στην Ελλάδα, επομένως το φωτιστικό μπορεί να συνδεθεί εύκολα στον ηλεκτρικό πίνακα.

  1. Ποιες διαστάσεις έχει το φωτιστικό LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ;

Το φωτιστικό LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ έχει διαστάσεις περίπου 12cm (ύψος) x 12cm (πλάτος) x 11cm (βάθος). Αυτό το κομψό και μικρό μέγεθος το καθιστά κατάλληλο για την τοποθέτηση σε κάθετο τοίχο σε διάφορους χώρους.

  1. Ποια είναι η εγγύηση που παρέχεται για το φωτιστικό LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ;

Για το φωτιστικό LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ παρέχεται εγγύηση 2 ετών από τον κατασκευαστή. Αυτή η εγγύηση καλύπτει τυχόν ελαττώματα στο φωτιστικό και εξασφαλίζει ότι είναι υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ είναι μια πρωτοποριακή λύση φωτισμού που θα εντυπωσιάσει τον στόχο μας κοινό. Με τα μοναδικά της χαρακτηριστικά και οφέλη, αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό γυαλί Βελανιδιού προσφέρει έναν αισθητικά εντυπωσιακό τρόπο για να φωτίσετε τον χώρο σας.

Η επιτοίχια σχεδίαση και ο ποιοτικός κατασκευαστικός υλικός αυτού του φωτιστικού το καθιστούν μια ανθεκτική και μακρόβια επιλογή για τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο σας. Η λάμπα LED παρέχει φυσικό και ομοιόμορφο φως, βοηθώντας στη δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Πέρα από την ανθεκτικότητά του, αυτό το φωτιστικό γυαλί Βελανιδιού προσφέρει επίσης αξιοσημείωτα οικονομικά οφέλη. Οι λάμπες LED καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια από τις παραδοσιακές λύσεις φωτισμού, οδηγώντας σε μείωση των λογαριασμών ενέργειας. Επιπλέον, η μακρά διάρκεια ζωής των LED λαμπτήρων μειώνει την ανάγκη για συχνή αντικατάσταση, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την οικονομική βιωσιμότητα του προϊόντος.

Αυτό το φωτιστικό γυαλί Βελανιδιού διαθέτει επίσης μια ευέλικτη εφαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φωτίσει είτε εσωτερικούς, είτε εξωτερικούς χώρους, όπως αίθρια, αυλές ή περιοχές φιλοξενίας. Η σχεδίαση του φωτιστικού αναδεικνύει την αρχιτεκτονική του χώρου, προσθέτοντας έναν κομψό και μοντέρνο χαρακτήρα.

Συνοψίζοντας, το LP-120AN BLACK ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙ δεν είναι απλά ένα φωτιστικό, είναι μια εντυπωσιακή και προηγμένη τεχνολογία που μετατρέπει τον χώρο σας σε έναν πραγματικά ιδιαίτερο και κομψό περιβάλλον. Με τη συνδυασμένη ποιότητα, οικονομία και πρακτικότητα, αυτό το φωτιστικό είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διακοσμήσουν τον χώρο τους με στυλ και λειτουργικότητα. Ανακαλύψτε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στο φωτισμό του χώρου σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας