LP-961ΑΝ ΜΑΥΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Ε/27
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27 είναι ένα επίτοιχο φωτιστικό που προσφέρει λύση για την εξωτερική διακόσμηση και φωτισμό του χώρου σας. Με μαύρο πλαστικό περίβλημα, αυτό το φωτιστικό προσδίδει μια στυλάτη και σύγχρονη αισθητική.

Το LP-961ΑΝ είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιεί λάμπες τύπου Ε/27, που παρέχουν φωτεινότητα και απόδοση χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ένα ποιοτικό φωτισμό που θα διαρκέσει για πολύ καιρό.

Επιπλέον, το LP-961ΑΝ διαθέτει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP44, που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό το καλώδιο αντέχει στην υγρασία και τις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας έτσι μια μακροχρόνια και αξιόπιστη λειτουργία.

Το φωτιστικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση, με ενσωματωμένο βραχίονα και οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται με το προϊόν. Μπορεί να τοποθετηθεί επίσης σε τοίχο, πυλωτή ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια εξωτερικού χώρου που επιλέξετε.

Το LP-961ΑΝ παρέχει εξαιρετικό φωτισμό και αισθητική στον εξωτερικό σας χώρο. Μπορεί να τοποθετηθεί σε αυλές, κήπους, πεζοδρόμια και οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό χώρο που θέλετε να φωτίσετε και να διακοσμήσετε.

Ο σχεδιασμός του LP-961ΑΝ είναι εξαιρετικά ανθεκτικός, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντοχή του στις καιρικές συνθήκες. Αυτό το φωτιστικό θα συνεχίσει να λειτουργεί απροβλημάτιστα και θα διατηρήσει την απαράμιλλη αισθητική του για πολύ καιρό.

Το LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27 είναι ένα ποιοτικό και λειτουργικό προϊόν που θα προσθέσει αξία στον εξωτερικό σας χώρο. Με την ανθεκτική κατασκευή και την εξαιρετική απόδοση φωτισμού, αυτό το φωτιστικό αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την εξωτερική διακόσμηση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27;
    Το LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27 είναι ένας επιτοίχιος εξωτερικός φωτιστικός σκούφος διαμέτρου Ε/27, κατασκευασμένος από μαύρο πλαστικό.

  2. Ποια είναι η διάμετρος του φωτιστικού σκούφου;
    Η διάμετρος του φωτιστικού σκούφου είναι Ε/27.

  3. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού σκούφου;
    Το χρώμα του φωτιστικού σκούφου είναι μαύρο.

  4. Ποιο υλικό κατασκευής έχει ο φωτιστικός σκούφος;
    Ο φωτιστικός σκούφος κατασκευάζεται από πλαστικό υλικό.

  5. Ποια είναι η κατάλληλη τοποθέτηση του LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27;
    Το LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27 είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, επιτοίχια εφαρμογή.

  6. Ποιος είναι ο τύπος του φωτιστικού σκούφου;
    Ο τύπος του φωτιστικού σκούφου είναι LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27.

Καταλήγοντας, το LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27 είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τις μοναδικές του χαρακτηριστικά, οφέλη και εφαρμογές. Είναι η ιδανική λύση για την εξωτερική φωτισμένη διακόσμηση χώρων και προσδίδει μια εντυπωσιακή και σύγχρονη αισθητική.

Αυτό το προϊόν είναι σχεδιασμένο με σκοπό να προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα, ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. Η πλαστική κατασκευή του του προσδίδει ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη, κάνοντάς το αξιόπιστο ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

Επιπλέον, αυτό το προϊόν είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής. Με τη χρήση της τεχνολογίας LED, προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μειώνει το κόστος λειτουργίας.

Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της προηγμένης τεχνολογίας με το LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27. Είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να διακοσμήσουν τον εξωτερικό χώρο με στυλ και λαμπρότητα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και βελτιώστε τον χώρο σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν.

Αγοράστε το LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27 σήμερα και αποκτήστε μια υπέροχη προσθήκη για τον εξωτερικό σας χώρο. Η εμπειρία φωτισμού που θα αποκτήσετε θα σας ενθουσιάσει, ενώ η ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα του διασφαλίζει ότι θα το χαίρεστε για πολλά χρόνια. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το δικό σας LP-961ΑΝ BLACK PLASTIC ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ Ε/27 και φωτίστε την περιοχή σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας