Εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκά στην πέργκολα, μπορείτε να μηδενίσετε τις ενεργειακές δαπάνες. Η ευκαιρία αυτή προκύπτει από το πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”. Τέτοιο σύστημα σας βοηθάει να είστε πιο ανεξάρτητοι και να φέρετε μείωση στο κόστος της ενέργειας.

Πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”

Το “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη” βοηθάει τους πολίτες. Μπορούν να εγκαταστήσουν πάνω σε πέργκολες φωτοβολταϊκά συστήματα στο μπαλκόνι. Λαμβάνουν σημαντική επιδότηση όταν το κάνουν.

Οι όροι για να μπεις είναι να έχεις σύμβαση με το στοματικό και να μην έχεις λάβει άλλη βοήθεια. Αυτό είναι για φωτοβολταϊκούς, όχι άλλου τύπου συστήματα ενέργειας.

Ο κόσμος μπορεί να πάρει χρήματα για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού. Η επιδότηση φτάνει μέχρι και 16.000 ευρώ. Για τους πιο ευάλωτους, υπάρχουν 35 εκατομμύρια επιπλέον.

Όλοι με χαμηλά εισοδήματα μπορούν να συμμετάσχουν. Επιπλέον, μπορεί να πάρουν 85 εκατομμύρια επιπρόσθετα χρήματα. 10% παραπάνω θα έχουν και οι μονογονεϊκές οικογένειες, εκείνοι με αναπηρία, και οι μεγάλες.

Και οι επαγγελματίες μπορούν να αιτηθούν. Χρήματα υπάρχουν και για αγρότες. Για τους αγρότες, υπάρχουν 30 εκατομμύρια επιπλέον.

Όσοι το παραλάβουν, θα εξοικονομήσουν χρήματα. Μπορούν να αποθηκεύσουν 3.000 ευρώ κάθε χρόνο. Μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν 50kWh ενέργεια.

Οι αιτήσεις κλείνουν την 30/6/2024. Η υποβολή θα ξεκινήσει στις 2/5/2023. Μπορεί να αιτηθούν όσοι έχουν ήδη σύστημα, που όμως δεν είναι φωτοβολταϊκό.

Αυτό το πρόγραμμα έχει γίνει για να βοηθήσει. Καλύπτει μέρος ή όλο το κόστος για πολλούς. Θα είναι ανοιχτό όσο υπάρχουν χρήματα.

Οι οφέλη της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών περγκολών

Ένας τρόπος να κάνετε το μπαλκόνι σας φιλικό στο περιβάλλον είναι με φωτοβολταϊκές περγκόλες. Αυτό βοηθάει το σπίτι σας να χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια από βλαβερές πηγές. Μειώνετε το κόστος ενέργειάς σας και περνάτε λιγότερο χρήμα στο ρροκοιμητή σας.

Η πλειονότητα των οικογενειών ανακτά τα χρήματά της μετά από 3 έως 4 χρόνια. Σε αυτό το σημείο, αρχίζουν να εξοικονομούν πολλά χρήματα από το ρροκοιμής τους.

Με τις φωτοβολταϊκές περγκόλες, μπορείτε επίσης να πάρετε πίσω μέρος από τα χρήματά σας. Χρήματα που βγάζετε μέσα από την τσέπη σας πηγαίνουν σε άλλες ανάγκες.

Σκεφτείτε να προσθέσετε μπαταρία για ακόμα περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας. Με τις μπαταρίες, επιδοτούμενες βελτιστοποιείται η ενεργειακή αυτονομία ακόμα περισσότερο. Αυτό σας βοηθά να εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα από τη μικρή ενέργεια που χρησιμοποιείτε.

Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την Eversun. Έχουν ειδικούς μηχανικούς για την εγκατάστασή σας. Έτσι, μπορείτε να δώσετε λυσεις για την ενέργεια του μέλλοντος χωρίς προβλήματα.

Πώς υποβάλλεται αίτηση για το πρόγραμμα;

Οι υποψήφιοι θέλουν να μπουν στο πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”. Μπορούν να κάνουν την αίτηση τους online. Η αίτηση γίνεται στην ιστοσελίδα που έχει φτιάξει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Για να καταθέσουν αίτηση θα πρέπει να συμπληρώσουν μερικά στοιχεία. Ανέφερε πρέπει να κάνουν σύμβαση με το ΔΕΔΔΗΕ. Επίσης, να εισαγάγουν προσωπικούς κωδικούς στο taxisnet.

Πόση είναι η επιδότηση για τα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”;

Το πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη” βοηθάει νοικοκυριά και αγρότες. Ζητά μεγάλο ποσοστό του κόστους, από 60% μέχρι 75%, για τις εγκαταστάσεις.

Οπότε, μπορείτε να πάρετε χρήματα για το φωτοβολταϊκό σας. Αυτά τα λεφτά μειώνουν το κόστος στην κατοικία ή την ανοικτή σας χώρα.

Και έχει περισσότερα. Αν βάλετε μπαταρία, η ενίσχυση αυξάνεται. Μπορεί να φτάσει μέχρι 16,000€ (για νοικοκυριά) και 10,000€ (για αγρότες).

Αυτή η ενίσχυση είναι πολύτιμη. Σας βοηθά να βάλετε φωτοβολταϊκά και να εξοικονομίσετε χρήματα. Παράλληλα, προστατεύετε το περιβάλλον.

Μην τη χάνετε. Επικοινωνήστε με την αρμόδια αρχή για αιτήσεις. Θα σας πούνε για τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες.

Οι υπηρεσίες της Eversun

Η Eversun βοηθά με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε πέργκολες. Δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην ενέργεια. Είναι επικεντρωμένη στη μονταρία πανελ σε μπαλκόνια.

Θέλετε να αλλάξετε την ενέργεια που χρησιμοποιείτε; Η Eversun έχει τις κατάλληλες υπηρεσίες. Σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε τον ήλιο και να είστε οικονομικοί.

Ανάλυση και Μελέτη

Οι ειδικοί μας θα ελέγξουν τον χώρο σας. Θα κάνουν ανάλυση για τις φωτοβολταϊκες εγκαταστάσεις. Θα βρουν τι χρειάζεστε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επιλογή και Προμήθεια

Συνεργαζουμε με κορυφαίους παραγωγούς φωτοβολταϊκών. Σας βοηθάμε να επιλέξετε τα καλύτερα για εσάς. Ότι επιλέξετε θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας με αξιοπιστία.

Εγκατάσταση και Ενεργοποίηση

Οι τεχνικοί μας θα εγκαταστησουν ό,τι χρειάζεται στην πέργκολα σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα λειτουργήσει όπως πρέπει.

Υποστήριξη και Συντήρηση

Είμαστε εδώ για να ασχοληθούμε με ότι χρειαστεί μετά την εγκατάσταση. Προσφερουμε υποστήριξη και συντήρηση. Έτσι, το σύστημά σας θα είναι πάντα στην καλύτερη κατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Και ξεκινήστε τη διαδρομή σας με τα φωτοβολταϊκά σας.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Eversun

Η Eversun βοηθάει με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Προσφέρει όμως κι άλλες χρήσιμες υπηρεσίες. Κάνει επισκευές και συντηρήσεις αυτών των συστημάτων.

Επίσης, η ομάδα μας είναι εδώ για κάθε τεχνική απορία. Προσφέρουν γρήγορη και αξιόπιστη βοήθεια αν κάτι πάει στραβά.

Η Eversun φροντίζει και για τις μπαταρίες αποθήκευσης. Φυλάνε την ενέργεια αν χρειαστεί. Αυτές πρέπει να τσεκαρίζονται και να αλλάζουν κάθε 7-10 χρόνια.

Τέλος, η ομάδα μας προσφέρει τέλεια υποστήριξη σε όλους τους πελάτες. Είμαστε εδώ για οποιοδήποτε πρόβλημα με το φωτοβολταϊκό σας. Σας βοηθάμε να δουλεύει το σύστημά σας σωστά και αξιόπιστα.

Επισκευές και συντήρηση

Η Eversun κάνει επισκευές και συντηρήσεις στα φωτοβολταϊκά συστήματα. Βεβαιωνόμαστε ότι δουλεύουν όπως πρέπει. Οι υπηρεσίες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα γρήγορα και όπως πρέπει.

Επίσης, ανταλλάσσουμε μπαταρίες όταν χρειαστεί. Και τσεκάρουμε συχνά αν είναι σε καλή κατάσταση.

Τεχνική υποστήριξη

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι πάντα εδώ. Απαντάει σε ερωτήσεις γρήγορα κι αποτελεσματικά. Σας βοηθά να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματός σας.

Συμπέρασμα

Μια πέργκολα με φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι σας μπορεί να μειώσει τα έξοδα σας. Θα έχετε μηδενικά έξοδα για 25 χρόνια. Με τη βοήθεια της Eversun, το μπαλκόνι σας γίνεται πηγή βιώσιμης ενέργειας.

Η φωτοβολταϊκή πέργκολα είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρήματα για πολλά χρόνια. Μειώνει τα ηλεκτρικά σας έξοδα και σας κάνει πιο ανεξάρτητους ενεργειακά.

Επίσης, μειώνει την εξάρτησή σας από το δίκτυο ηλεκτρικού. Αυτό βελτιώνει την ασφάλειά σας και προστατεύει το περιβάλλον από τα CO2.

Επενδύη σε φωτοβολταϊκά, βελτιώνετε το κτίριο σας και αυξάνετε την αξία του. Κάνετε το ακίνητό σας πιο ελκυστικό για μελλοντικούς αγοραστές. Επιπλέον, απολαμβάνετε την προστασία από τον ήλιο και τον καιρό με φωτοβολταϊκές πέργκολες.

FAQ

Ποια είναι τα οφέλη της εγκατάστασης μιας πέργκολας με φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι μου;

Μια πέργκολα με φωτοβολταϊκά κάνει το μπαλκόνι σας να προσφέρει βιώσιμη ενέργεια. Μειώνει το κόστος της ενέργειας και προσφέρει εξοικονόμηση. Επίσης, μηδενίζει το λογαριασμό του ρεύματος για 25 χρόνια.

Ποιο είναι το πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη” και πώς μπορώ να συμμετάσχω;

Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο και το διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Προσφέρει επιδότηση για να εγκαταστήσετε φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι. Για να συμμετάσχετε, πρέπει να έχετε υπογράψει σύμβαση με το ΔΕΔΔΗΕ.

Ποια είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”;

Για συμμετοχή, θα πρέπει να έχετε συμβόλαιο με το ΔΕΔΔΗΕ. Επίσης, να μην έχετε λάβει άλλη ενίσχυση για ενέργεια.

Πώς μπορώ να υποβάλλω αίτηση για το πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”;

Υποβάλλετε αίτηση μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Η διαδικασία απαιτεί σύμβαση με το ΔΕΔΔΗΕ και στο taxisnet.

Ποια είναι η επιδότηση για τα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”;

Η επιδότηση κυμαίνεται από 45% έως 75% για νοικοκυριά. Για αγρότες είναι από 40% έως 60%. Ποικίλουν ανάλογα με παράγοντες όπως η ισχύς του συστήματος. Υπάρχει bonus 10% για μερικές ομάδες.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η Eversun;

Η Eversun υποστηρίζει τους πελάτες της σε όλα τα στάδια. Σας βοηθάει στην αίτηση και στην εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών. Διαθέτει μηχανικούς με εμπειρία σε ενέργεια.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχει η Eversun;

Προσφέρει επισκευές, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη. Η Eversun είναι εδώ για οποιαδήποτε τεχνική απορία