OFF GRID #10 Ο φθηνότερος υβριδικός; Για τα βασικά VEVOR 3000VA 2400W 24V Solar Inverter

OFF GRID #10 Ο φθηνότερος υβριδικός; Για τα βασικά VEVOR 3000VA 2400W 24V Solar Inverter

Στον κόσμο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, τα Solar Inverter αποτελούν ένα βασικό εξάρτημα. Ένας από τους φθηνότερους υβριδικούς inverter που παρέχεται από την εταιρεία VEVOR είναι το VEVOR 3000VA 2400W 24V Solar Inverter. Πρόκειται για έναν ισχυρό, αξιόπιστο και οικονομικό υβριδικό inverter που ανταποκρίνεται σε κάθε ηλεκτρική ανάγκη σε ένα off-grid σύστημα.

Αποδοτικότητα και Χαρακτηριστικά

Το VEVOR 3000VA 2400W 24V Solar Inverter προσφέρει μια υψηλής απόδοσης μετατροπή της φωτοβολταϊκής ενέργειας σε οικιακή χρήσιμη ενέργεια. Έχει μια αποδοτικότητα μετατροπής 94% και μια μεγάλη ικανότητα φόρτισης της μπαταρίας. Επίσης, προσφέρει προστασία από υπερφόρτωση, βραχυκυκλώματα, κενή τάση και χαμηλή τάση, προστατεύοντας έτσι το εξοπλισμό και διασφαλίζοντας ασφαλή λειτουργία.

Συνδεσιμότητα και Λειτουργίες

Το VEVOR 3000VA 2400W 24V Solar Inverter διαθέτει πολλαπλές είσοδους και εξόδους για συνδέσεις με ηλιακούς συλλέκτες, μπαταρίες, αλλά και γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης, διαθέτει δυνατότητα φόρτισης από δύο πηγές (PV και ρεύμα από το δίκτυο). Είναι συμβατό με μπαταρίες μολύβδου-οξέος, μολυβδοσκληρύνης, AGM, αιθάλης, και λιθίου.

Εύκολη Εγκατάσταση και Χρήση

Οι υβριδικοί inverter της VEVOR χαρακτηρίζονται από την ευκολία εγκατάστασης και χρήσης. Μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ έχουν χαμηλό θόρυβο λειτουργίας. Το VEVOR 3000VA 2400W 24V Solar Inverter παρέχει επίσης οθόνη LCD για ταχεία επίδειξη πληροφοριών, όπως η εισερχόμενη και εξερχόμενη τάση και η τάση μπαταρίας.

Οικονομική Επιλογή

Το VEVOR 3000VA 2400W 24V Solar Inverter προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε λογική τιμή. Είναι ένας φθηνός υβριδικός inverter που παρέχει υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική λειτουργία. Οι ιδιοκτήτες των φωτοβολταϊκών συστημάτων μπορούν να επωφεληθούν από αυτόν τον οικονομικό εξοπλισμό χωρίς να θυσιάσουν την ποιότητα και την απόδοση τους.

Συμπεράσματα

Το VEVOR 3000VA 2400W 24V Solar Inverter αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών συστημάτων που αναζητούν έναν φθηνό και αξιόπιστο υβριδικό inverter. Η υψηλή απόδοση, η μεγάλη συνδεσιμότητα και οι εύκολες λειτουργίες του το καθιστούν ιδανικό για κάθε off-grid σύστημα. Επιπλέον, η οικονομική τιμή του το καθιστά προσιτό για όλους τους καταναλωτές.

15 COMMENTS

  1. τι σημαινει παιρνει ο inverter απο το δικτυο? (pass-through) απλα περναει το ρευμα του δικτυου μεσα απο τον inverter? Αλλιως αν φορτιζει μπαταριες με ρευμα δικτυου για να το καψεις αργοτερα, πες λεφτα λογω απωλειων. Τετοιο συστημα εχει εννοια αυτονομο. Να δινει ρευμα σε κυκλωμα (πχ με πριζες) ξεχωριστο απο τον πινακα που παιρνει ρευμα δικτυου, πχ σε κουζινα, πλυντηριο ρουχων κλπ. Ετσι ειναι 100% νομιμο. Η μονη φασαρια ειναι οτι θα να αλλαζεις πριζες στις συσκευες που θα τροφοδοτεις.

  2. Εγώ βάλει hydrid 3000w πριν 3 χρονιά δεν ήξερε κανένας στην Ελλάδα τι είναι αυτό.Ειναι αρκετά αδύναμος τον άλλαξα με ένα 7.2 και είμαι αυτόνομος.

  3. Κανονικά δεν βάζεις λιθίου σε τέτοιο σύστημα αν δεν έχει ρύθμιση για λιθίου ,θα μειώσει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής του συστήματος επίσης δεν βλέπω ασφαλιστικά εισόδου AC/DC ούτε εξόδου τίποτα απλά κοτσάρανε τον πίνακα πάνω στον inverter και τις μπαταρίες και τα καλώδιο των φωτοβολταικών (που δεν είναι solar) όλα κουμπωμένα στον inverter.
    Για μένα δεν έβαζα τέτοιο σύστημα σε offgrid θα έπαιρνα έναν goodwe στα 500 ευρώ των 2kw και θα μαγείρευα με μια εστία η κουζίνα γκαζιού(όπως έχω τώρα) να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και επειδή μαγειρεύω με γκάζι και έχω ηλιακό δεν ξεπερνάω τις 80kwh το μήνα.

  4. Ωραίος!! Αντρέα μου μια χαρά το πας έτσι να δίνεις λύσεις και να κατατοπιστουν όσο το δυνατόν περισσότερο άνθρωποι πάνω στο θέμα της αυτονομίας. Δώσε τα φώτα σου και όλες αυτές τις λύσεις πάνω σε αυτό το θέμα !!!!👍👍👍👍☀

  5. Καλησπερα, ο αντιστοιχος υβριδικος με ΜΡΡΤ εχει 45-50 ευρω παραπανω απο τoν PWM, μηπως συμφερει αυτος; Για λειτουργια ψυγειου / καταψυκτη αλλα και ευαισθητων συσκευων π.χ. υπολογιστη / λαπτοπ ποιος τυπος ενδεικνυται;

  6. Μπράβο Αντρέα.
    Δυο ερώτησεις σε παρακαλώ, αν δεν βάλω στην αρχή μπαταρία, μπορώ να το δουλέψω μόνο με πάνελ;
    Και η δεύτερη, αν ξεπεράσει η κατανάλωση την παραγωγή, τότε πάει όλη η κατανάλωση από ΔΕΗ;
    Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

  7. Μπράβο Ανδρέα!!!πιστεύεις ότι είναι καλύτερο από τα EASUN ;πως μπορεί να δουλέψει φούρνο ,συνήθως ο φούρνος θέλει τουλάχιστον 2,5 kw μόνος του ,συν το ψυγείο και τα φώτα σου

  8. Μπράβο ρε σι Αντρέα μου αρέσει που τά δείχνεις και τά λες αναλυτικά καί τά καταλαβενουμε και εμείς που δεν ξέρουμε νά είσαι καλά πάντα τέτοια ωραία βίντεο

  9. Μια χαρά entry level μηχάνημα για τα λεφτά του, με 195 ευρώ είχα πάρει ένα 500αρι victron 12volt, και η πλάκα είναι ότι δεν το χρησημοποιησα καν…