Παιδικό φωτιστικό KID 1L ΠΕΝΤΕΛ Φ15 ΚΟΡΙΤΣΙ -Β- 36-0012
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το παιδικό φωτιστικό KID 1L PENDEL Φ15 GIRL -B- 36-0012 είναι ένα όμορφο και λειτουργικό φωτιστικό για τα παιδικά δωμάτια κοριτσιών. Έχει σχήμα κρίκου και διάμετρο 15 εκατοστά, προσφέροντας αρκετό φως για να φωτίσει το δωμάτιο χωρίς να είναι υπερβολικά έντονο.

Το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για κορίτσια και διαθέτει ένα όμορφο μοτίβο με παιχνιδιάρικα στοιχεία. Το μοτίβο περιλαμβάνει πολύχρωμα λουλούδια, πεταλούδες και καρδούλες, προσφέροντας μια χαρούμενη και φιλόξενη αίσθηση.

Οι χρωματισμοί του φωτιστικού είναι απαλοί και καλοκαιρινοί, με ροζ, γαλάζιο, πράσινο και κίτρινο να κυριαρχούν. Αυτό το σχέδιο προσδίδει μια αίσθηση ζωντάνιας και παιχνιδιάρικου στυλ στο δωμάτιο του παιδιού.

Το φωτιστικό προσφέρει αρκετή φωτεινότητα για να χρησιμοποιηθεί ως κύρια πηγή φωτός στο δωμάτιο. Με τη χρήση ενός μόνο λαμπτήρα, παρέχει αρκετό φως για τη διάβαση, το παιχνίδι ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του παιδιού.

Το φωτιστικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και διαθέτει καλώδιο σε κατάλληλο μήκος για να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του δωματίου. Επίσης, διαθέτει αλυσίδα για να ρυθμίζεται η ύψος του ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού.

Το παιδικό φωτιστικό KID 1L PENDEL Φ15 GIRL -B- 36-0012 είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι ανθεκτικό στη χρήση και τη φθορά. Αντέχει στις καθημερινές δραστηριότητες του παιδιού και εξασφαλίζει μια μακροχρόνια και ασφαλή χρήση.

Συνολικά, το παιδικό φωτιστικό KID 1L PENDEL Φ15 GIRL -B- 36-0012 είναι ένα ευφάνταστο, λειτουργικό και ασφαλές φωτιστικό που θα δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Οι παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες και οι απαλοί χρωματισμοί θα δημιουργήσουν ένα ατμοσφαιρικό και ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση: Ποιες είναι οι διαστάσεις του παιδικού φωτιστικού KID 1L PENDEL Φ15 GIRL -B- 36-0012;
Απάντηση: Το παιδικό φωτιστικό έχει διάμετρο 15 εκατοστά.

Ερώτηση: Ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το φωτιστικό;
Απάντηση: Το παιδικό φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο σχεδιασμός του φωτιστικού;
Απάντηση: Το φωτιστικό έχει σχεδιασμένη μια γλυκιά καρδούλα στα χρώματα του ροζ και του λευκού, και είναι κατάλληλο για κορίτσια.

Ερώτηση: Ποια είναι η πηγή φωτός του φωτιστικού;
Απάντηση: Το παιδικό φωτιστικό χρησιμοποιεί μια λάμπα με βάση τύπου Ε27, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος διακόπτης για το φως;
Απάντηση: Ναι, το παιδικό φωτιστικό διαθέτει διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο καλώδιο τροφοδοσίας.

Ερώτηση: Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή απαιτείται κρέμασμα από την οροφή;
Απάντηση: Το παιδικό φωτιστικό σχεδιάστηκε για να κρέμεται από την οροφή, χρησιμοποιώντας καλώδιο και οροφήτια στήριξη.

Συνοψίζοντας, το παιδικό φωτιστικό KID 1L PENDEL Φ15 GIRL -B- 36-0012 αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν που ενσωματώνει πολλαπλά πλεονεκτήματα και εφαρμογές. Αυτό το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο ειδικά για τα παιδιά, παρέχοντας μια ασφαλή και φιλική προς την παιδική αισθητική λύση για τον φωτισμό τους.

Με μια πανέμορφη γυναικεία εικόνα πάνω σε αυτό, το παιδικό φωτιστικό KID 1L PENDEL Φ15 GIRL -B- 36-0012 αποτελεί το ιδανικό διακοσμητικό στοιχείο για το παιδικό δωμάτιο. Εκτός από το αισθητικό του πλεονέκτημα, αυτό το φωτιστικό προσφέρει επίσης οικονομία κατανάλωσης ενέργειας, καθιστώντας το φιλικό προς το περιβάλλον και την τσέπη σας.

Με στρατηγική τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών, αυτό το παιδικό φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ορατότητα και τον ενθουσιασμό του κοινού. Ανακαλύψτε μια νέα εποχή φωτισμού για τα παιδιά σας, αγκαλιάζοντας τη μοναδικότητα αυτού του προϊόντος.

Κατασκευασμένο με εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία, το παιδικό φωτιστικό KID 1L PENDEL Φ15 GIRL -B- 36-0012 παρέχει μια εγγύηση μακράς διάρκειας. Η εξαιρετική απόδοση του φωτισμού του διασφαλίζει ένα φωτεινό, ζωηρό και χαρούμενο περιβάλλον για τα παιδιά σας.

Επενδύστε σε αυτό το παιδικό φωτιστικό και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα για τα παιδιά σας. Αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει χαρακτήρα στον χώρο και θα δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές για τα αγαπημένα σας παιδιά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε το παιδικό δωμάτιο με αυτό το εκπληκτικό φωτιστικό. Αποκτήστε το παιδικό φωτιστικό KID 1L PENDEL Φ15 GIRL -B- 36-0012 σήμερα και ζήστε μια φωτεινή και μαγική εμπειρία φωτισμού που θα συνοδεύει την ανάπτυξη και τις περιπέτειες των παιδιών σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας