Αγοράστε φωτοβολταϊκά online από το leditnow.gr και εξοικονομήστε ενέργεια με τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι σας.

Πρόσκληση Συνεργασίας από την ΠΟΣΠΗΕΦ: Ανοίγουν οι Δρόμοι για τους Προμηθευτές εξοπλισμού Φωτοβολταϊκών

Η ΠΟΣΠΗΕΦ σε Κίνηση για Νέες Συνεργασίες
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ) προσκαλεί όλους τους προμηθευτές εξοπλισμού φωτοβολταϊκών να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συνεργασία με τα μέλη του συλλόγου. Η πρόσκληση αφορά τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες τηλεποπτείας και ενσωματώνει την επιθυμία του συλλόγου να αξιολογήσει τα συστήματα που θα εγκατασταθούν στα φωτοβολταϊκά σταθμούς.

Στρατηγική Αξιολόγησης Τηλεποπτείας
Η ΠΟΣΠΗΕΦ στοχεύει στην αξιολόγηση των συστημάτων τηλεποπτείας, τα οποία δεν μονοπωλούν μόνο την τοποθέτηση αλλά και την εφαρμογή εντολών προς τους σταθμούς ΑΠΕ. Σκοπός είναι να προταθούν τα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά συστήματα στα μέλη των συλλόγων της.

Ειδικές Προτάσεις για τους Προμηθευτές
Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές καλούνται να στείλουν επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σε συνδυασμό με μια παρουσίαση της προτεινόμενης λύσης και τα σχετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι δεν απαιτείται κατά την παρούσα φάση μια οικονομική πρόταση.

Διαδικασία Υποβολής Άιτησης
Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνει είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@pospief.gr είτε ταχυδρομικά στην έδρα της ΠΟΣΠΗΕΦ, στη Θεσσαλονίκη. Οι προμηθευτές καλούνται να προσδιορίσουν τον φάκελο ή το αρχείο που θα στείλουν με την ένδειξη "Παρουσίαση της Εταιρείας […] για λύση εξοπλισμού τηλεποπτείας Φωτοβολταϊκών Σταθμών".

Προθεσμία Υποβολής Δικαιολογητικών
Η προθεσμία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι αυστηρή και ορίζεται η 5η Οκτωβρίου 2024. Οι προμηθευτές καλούνται να προγραμματίσουν εγκαίρως την αποστολή της αίτησής τους προκειμένου να διασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.

Φορείς Υποστήριξης
Η ΠΟΣΠΗΕΦ κλείνει την πρόσκλησή της με τη συνεργασία των προμηθευτών, που θα κρίνει τη μελλοντική εξέλιξη των φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα. Κάθε συνεργασία αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας και της απόδοσης της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ο Ρόλος του Προεδρείου
Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΗΕΦ, Παναγής Γιάννης, και ο γενικός γραμματέας, Κυανίδης Γιάννης, υπογραμμίζουν τη σημασία της συνεργασίας και της ενωμένης προσπάθειας στην αναπτυξιακή πορεία του τομέα των φωτοβολταϊκών.

Οφέλη από τη Συνεργασία
Η συμμετοχή των προμηθευτών στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να εισέλθουν σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα, που αναζητά καινοτόμες λύσεις και προηγμένες τεχνολογίες τηλεποπτείας.

Η Δημιουργία Νέων Ευκαιριών
Η πρωτοβουλία αυτή μπορεί να ανοίξει τις πόρτες για νέες ευκαιρίες και σύγχρονες συνεργασίες, που θα ενδυναμώσουν τον τομέα των ΑΠΕ στην Ελλάδα. Ο πάροχος που θα επιλεγεί να συνεργαστεί θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της λύσης του.

Συμπέρασμα
Η πρόσκληση της ΠΟΣΠΗΕΦ για συνεργασία με προμηθευτές εξοπλισμού φωτοβολταϊκών δεν είναι μόνο μια ευκαιρία, αλλά και μία σημαντική κίνηση που μπορεί να επηρεάσει θετικά την αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη χώρα μας. Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές προσκαλούνται να ανταποκριθούν άμεσα και να συμμετάσχουν στην αποκάλυψη καινοτόμων λύσεων στον τομέα της φωτοβολταϊκής ενέργειας.

πηγή