SLP-900AS ΜΑΥΡΟ Επιτοίχιο φωτιστικό 90⁰ με βάση Ε/27
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το SLP-900AS BLACK είναι ένα επιτοίχιο φωτιστικό με γωνία 90⁰ και βάση λάμπας Ε/27, σε μαύρο χρώμα. Αυτό το προϊόν παρέχει μια λειτουργική και στυλάτη επιλογή για τον φωτισμό του χώρου σας.

Το μαύρο χρώμα δίνει έναν μοντέρνο, σκοτεινό και κομψό αισθητικό στο φωτιστικό, προσθέτοντας ένα στοιχείο στυλ στη διακόσμηση του χώρου σας. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για καθιστικά, κρεβατοκάμαρες και γραφεία.

Η γωνία των 90⁰ επιτρέπει την οπτική κάλυψη ενός ευρύτερου χώρου, προσφέροντας ισομετρικό φωτισμό στον τοίχο και τον οροφή. Αυτό εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο και φωτεινό περιβάλλον.

Οι γείωση E/27 επιτρέπει τη χρήση ποικίλων ειδών λαμπτήρων, παρέχοντας επιλογές στη φωτεινότητα και τον τύπο του φωτισμού που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

Η επιτοίχια τοποθέτηση του φωτιστικού δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώσετε χώρο στο πάτωμα και το έπιπλο, επιτρέποντας περισσότερη ευελιξία στη διακόσμηση του χώρου σας.

Το SLP-900AS BLACK είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, εγγυώντας αντοχή και μακροχρόνια αξιοπιστία. Αυτό το φωτιστικό θα διατηρήσει την εμφάνισή του στον χρόνο, παρέχοντας σας ένα αξιόπιστο και αισθητικά ευχάριστο φωτισμό.

Ο συναρμολογούμενος σχεδιασμός του φωτιστικού το καθιστά εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και οδηγίες συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία, επιτρέποντας σας να τοποθετήσετε και να ρυθμίσετε το φωτιστικό μόνοι σας, χωρίς απαιτούμενη επαγγελματική βοήθεια.

Συνολικά, το SLP-900AS BLACK είναι μια πρακτική και επιλογή στυλ για τη φωτιστική ανάγκη του χώρου σας. Με την ευρεία γωνία, τη βάση λάμπας Ε/27 και το σκοτεινό χρώμα, αυτό το φωτιστικό θα σας προσφέρει φωτεινότητα και στυλ σε οποιονδήποτε χώρο το τοποθετήσετε.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιου φωτιστικού Ε/27 μαύρου;
    Το SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιο φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μαύρο χάλυβα, προσδίδοντας του ένα μοντέρνο και διαχρονικό στυλ.

  2. Ποια είναι η πηγή φωτός που χρησιμοποιεί το SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιο φωτιστικό;
    To SLP-900AS BLACK 90⁰ φωτιστικό χρησιμοποιεί λαμπτήρα Ε/27, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει τον επιθυμητό τύπο λαμπτήρα.

  3. Ποιο είναι το μήκος του φωτιστικού SLP-900AS BLACK 90⁰;
    Το SLP-900AS BLACK 90⁰ έχει μήκος 900mm.

  4. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιου φωτιστικού;
    Το SLP-900AS BLACK 90⁰ λειτουργεί σε τάση 220-240V.

  5. Ποια είναι η απόδοση φωτισμού του SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιου φωτιστικού;
    Το SLP-900AS BLACK 90⁰ έχει απόδοση φωτισμού 900 lumen.

  6. Υπάρχει εγγύηση για το SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιο φωτιστικό;
    Ναι, το SLP-900AS BLACK 90⁰ φωτιστικό συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους από τον κατασκευαστή.

Με το εντυπωσιακό SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιο φωτιστικό Ε/27 μαύρο, απογειώστε τον χώρο σας και δημιουργήστε μοναδικές ατμόσφαιρες. Το προϊόν αυτό συνδυάζει την εκλεπτυσμένη σχεδίαση με την αξιοσημείωτη λειτουργικότητα, προσθέτοντας στιλ και χαρακτήρα στον χώρο σας.

Το SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιο φωτιστικό Ε/27 μαύρο προσφέρει πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περιβάλλον. Η περιστρεφόμενη κεφαλή 90⁰ δίνει τη δυνατότητα να κατευθύνετε το φως εκεί που το χρειάζεστε, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη και ακριβή φωτιστική κάλυψη.

Η ανθεκτική κατασκευή του φωτιστικού εγγυάται μακρόχρονη αξιοπιστία και απόδοση. Οι υψηλής ποιότητας υλικοί που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την παροχή αξιόπιστου φωτισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επωφεληθείτε από την ευελιξία αυτού του προϊόντος και αναδείξτε την αισθητική του χώρου σας. Ανακαλύψτε τις ατελείωτες εφαρμογές που μπορεί να προσφέρει το SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιο φωτιστικό Ε/27 μαύρο, από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων έως τον φωτισμό εξωτερικών περιβαλλόντων.

Με αυτόν τον κομψό και πρακτικό σχεδιασμό, το SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιο φωτιστικό Ε/27 μαύρο ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστο φωτισμό με άποψη και στιλ.

Αποκτήστε το SLP-900AS BLACK 90⁰ Επιτοίχιο φωτιστικό Ε/27 μαύρο και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικές εμπειρίες φωτισμού. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα και ανακαλύψτε περισσότερα για αυτό τον αξιόπιστο σύντροφο φωτισμού.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας