Σποτ C-01 1L ΜΑΥΡΟ på grekiska
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


To σποτ C-01 1L BLACK είναι ένα προϊόν φωτισμού που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλής ποιότητας φωτισμό σε εσωτερικούς χώρους. Με το μαύρο του χρώμα, το C-01 1L BLACK έχει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε διακοσμητικό στυλ.

Το σποτ δέχεται λαμπτήρες LED και παράγει ένα δυνατό και φωτεινό φως που καλύπτει ευρύτερες περιοχές. Με τον οφικό φακό που διαθέτει, το φως διαχέεται ομοιόμορφα σε όλη την περιοχή, προσφέροντας μία οπτικά ελκυστική αίσθηση.

Ο σχεδιασμός του σποτ βασίζεται σε μια συνδυασμό μεταλλικών και γυαλιού υλικών, που δίνει μια αίσθηση ανθεκτικότητας και ποιότητας. Η γυάλινη επιφάνεια επίσης δίνει στο σποτ μια πιο πολυτελή αίσθηση και το καθιστά ιδανικό για πιο εκλεπτυσμένους χώρους.

Το σποτ C-01 1L BLACK διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα αποτροπής του εφέ “κοκκίνισμας” για να αποτρέπει τα ανεπιθύμητα εφέ σκίασης και να διασφαλίζει ένα ομοιόμορφο φωτισμό στον χώρο. Αυτό σημαίνει ότι ο φωτισμός παραμένει σταθερός και χωρίς ανοίγματα, ακόμα και όταν είναι κλειστός για πολλές ώρες.

Η εγκατάσταση του σποτ είναι εύκολη και γρήγορη. Μπορεί να τοποθετηθεί επάνω σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει ευελιξία στην τοποθέτηση του φωτισμού. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης του σποτ, προσαρμόζοντάς το στην κατάλληλη γωνία για τον επιθυμητό φωτισμό.

Το σποτ C-01 1L BLACK είναι κατασκευασμένο με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και διαθέτει πιστοποιητικά ποιότητας, εξασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό προϊόν. Με μια ποικιλία από διαθέσιμες επιλογές αξεσουάρ, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σχεδιαστική ανάγκη και να δημιουργήσει εντυπωσιακούς φωτιστικούς συνδυασμούς.

Το σποτ C-01 1L BLACK είναι ένα προϊόν που προσδίδει λειτουργικότητα, αισθητική και ποιότητα σε κάθε χώρο όπου τοποθετείται. Με τον υψηλής ποιότητας φωτισμό που προσφέρει και την κομψή εμφάνισή του, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού, επαγγελματικών χώρων ή δημόσιων χώρων.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι υλικό είναι φτιαγμένο το Σποτ C-01 1L BLACK;
    Το Σποτ C-01 1L BLACK είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, με συγκεκριμένη επένδυση σε μαύρο χρώμα.

  2. Ποιο είναι το μήκος του καλωδίου του Σποτ C-01 1L BLACK;
    Το Σποτ C-01 1L BLACK διαθέτει καλώδιο μήκους 1 μέτρο.

  3. Ποιος είναι ο τύπος σύνδεσης του Σποτ C-01 1L BLACK;
    Ο τύπος σύνδεσης του Σποτ C-01 1L BLACK είναι μέσω καλωδίου και βύσματος.

  4. Ποια είναι η ισχύς φωτισμού του Σποτ C-01 1L BLACK;
    Η ισχύς φωτισμού του Σποτ C-01 1L BLACK είναι 1 Watt.

  5. Ποιες είναι οι διαστάσεις του Σποτ C-01 1L BLACK;
    Το Σποτ C-01 1L BLACK έχει διαστάσεις 10 cm x 10 cm x 10 cm.

  6. Ποιο είναι το εύρος λειτουργίας τάσης του Σποτ C-01 1L BLACK;
    Το Σποτ C-01 1L BLACK λειτουργεί με τάση 220-240V.

Καταλήγοντας, το Σποτ C-01 1L BLACK είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τις μοναδικές του δυνατότητες, πλεονεκτήματα και εφαρμογές. Αυτό το επαναστατικό φωτιστικό σώμα προσφέρει απαράμιλλη φωτεινότητα και απόδοση, ενώ διαθέτει μεταλλική κατασκευή υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια αντοχή.

Οι εφαρμογές του είναι πολλαπλές και ιδανικές για τον τομέα του design, της αρχιτεκτονικής, αλλά και για οποιοδήποτε χώρο χρειάζεται υψηλής ποιότητας και στυλ φωτισμός. Ουσιαστικά, το Σποτ C-01 1L BLACK μπορεί να ενισχύσει αισθητικά και να δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον σε κάθε χώρο.

Με την αποκλειστική σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του, το Σποτ C-01 1L BLACK ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Η εντυπωσιακή φωτεινότητα και η βελτιωμένη απόδοση του συνδυάζονται με το κομψό, μαύρο σχέδιο που θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρωτοποριακό φωτιστικό σώμα που θα φέρει τον φωτισμό σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Συνοψίζοντας, το Σποτ C-01 1L BLACK συνδυάζει την τεχνολογία, την καινοτομία και την αισθητική σε ένα μοναδικό προϊόν. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον φωτισμό στον χώρο σας και να δημιουργήσετε ένα καταπληκτικό περιβάλλον. Προμηθευτείτε σήμερα το Σποτ C-01 1L BLACK και απολαύστε μια φωτεινή και εντυπωσιακή εμπειρία.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας