Σποτ Κήπου Πλαστικό GU10 IP65 230V Φ95×100 Γκρι
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


To Spot Κήπου Πλαστικό GU10 IP65 230V Φ95×100 Γκρι είναι ένα προϊόν για την εξωτερική διακόσμηση του κήπου. Έχει σχήμα κύλινδρου με διάμετρο 95mm και ύψος 100mm, και έχει γκρι χρώμα.

Το προϊόν διαθέτει βαθμό προστασίας IP65, που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο και προστατεύεται από τη σκόνη. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και σε περιοχές με έντονη υγρασία.

Ο λαμπτήρας που χρησιμοποιείται στο προϊόν είναι τύπου GU10 και λειτουργεί με τάση 230V. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται ειδικός μετασχηματιστής ή τροφοδοτικό για τη λειτουργία του προϊόντος.

Η τοποθέτηση του Spot γίνεται εύκολα και γρήγορα, καθώς το προϊόν διαθέτει καλώδιο σύνδεσης. Επιπλέον, η γκρίζα απόχρωση του προϊόντος το καθιστά αισθητικά ευχάριστο και συμβαδίζει με την φυσική περιβάλλοντα του κήπου.

Ο Spot Κήπου Πλαστικό GU10 IP65 230V Φ95×100 Γκρι προσφέρει ένα ομοιόμορφο φωτισμό, καθώς το φως του λαμπτήρα μεταδίδεται ομοιόμορφα στο περιβάλλον του και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, το πλαστικό υλικό του προϊόντος το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και δεν απαιτεί συντήρηση. Μπορεί να αντέξει τις ακραίες θερμοκρασίες και τις κακοκαιρίες χωρίς να υποστεί ζημιές.

Συνολικά, το Spot Κήπου Πλαστικό GU10 IP65 230V Φ95×100 Γκρι είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική. Με τον εύκολο τρόπο τοποθέτησης και την ανθεκτικότητά του, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση και την φωτισμό του κήπου.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το ΣΠOT ΚΗΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ GU10 IP65 230V Φ95X100 ΓΚΡΙ;

Το ΣΠOT ΚΗΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ GU10 IP65 230V Φ95X100 ΓΚΡΙ είναι ένας φωτιστικός προβολέας κήπου που κατασκευάζεται από πλαστικό υλικό. Έχει βαθμό προστασίας IP65, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικός στη σκόνη και το νερό. Επίσης, λειτουργεί με έναν λαμπτήρα GU10 και τροφοδοτείται από ηλεκτρικό ρεύμα 230V.

  1. Για ποιον λόγο χρησιμοποιείται αυτός ο προβολέας κήπου;

Ο προβολέας κήπου χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φωτισμού σε εξωτερικούς χώρους, όπως κήπους, αυλές ή δρόμους. Με τη βοήθεια αυτού του προβολέα, μπορείτε να φωτίζετε συγκεκριμένα σημεία του κήπου σας, γεμίζοντας τον χώρο με ομοιόμορφο και φωτεινό φωτισμό.

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του προβολέα κήπου;

Ο προβολέας κήπου έχει διαστάσεις Φ95x100mm, που σημαίνει ότι έχει διάμετρο 95mm και ύψος 100mm. Αυτές οι διαστάσεις τον κάνουν αρκετά συμπαγή, και ταυτόχρονα επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτησή του σε διάφορες επιφάνειες.

  1. Ποιος είναι ο χρωματικός του συνδυασμός;

Ο προβολέας κήπου έχει γκρι χρώμα. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων τον καθιστά κομψό και διακριτικό, ταιριάζοντας εύκολα σε διάφορους εξωτερικούς χώρους.

  1. Ποιος είναι ο τρόπος τοποθέτησης αυτού του προβολέα κήπου;

Ο προβολέας κήπου τοποθετείται συνήθως σε έναν επίπεδο ή ανάγλυφο επίπεδο χώρο. Στη συνέχεια, τοποθετείτε τον στην επιθυμητή περιοχή του κήπου και στερεώνετε με βίδες ή καρφιά για να εξασφαλίσετε την σταθερότητά του.

  1. Ποιες είναι οι κύριες αδιάβροχες προδιαγραφές του προβολέα κήπου;

Ο προβολέας κήπου έχει βαθμό προστασίας IP65, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στη σκόνη και το νερό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει τις καιρικές συνθήκες, όπως έντονη βροχή ή υγρασία, χωρίς να προκαλείται ζημιά. Έτσι, μπορείτε να τοποθετήσετε αυτόν τον προβολέα σε οποιαδήποτε περιοχή του κήπου σας, χωρίς να ανησυχείτε για τις καιρικές συνθήκες.

Για να αποδώσουμε τον πλήρη αποτελεσματικότητα και τις μοναδικές δυνατότητες του προϊόντος μας, το ΣΠOT ΚΗΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ GU10 IP65 230V Φ95X100 ΓΚΡΙ, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε έναν κόσμο φωτεινών λύσεων για τον εξωτερικό σας χώρο. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια μοναδική συνδυαστική δύναμη ανθεκτικότητας, ποιότητας και δυνατοτήτων που θα ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σας. Είτε θέλετε να αναδείξετε ένα σημαντικό σημείο στον κήπο σας, είτε να προσθέσετε επιπλέον φως στα μονοπάτια σας, αυτό το προϊόν είναι εδώ για να σας προσφέρει αξιοπιστία και αισθητική.

Οι εντυπωσιακές χαρακτηριστικές του περιλαμβάνουν το επιπλέον κάλυμμα από πλαστικό IP65, το οποίο το προστατεύει από την υγρασία και τη σκόνη, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αντοχή σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, ο φωτισμός GU10 και η σύνδεση των 230V εγγυώνται μια απλή και εύκολη εγκατάσταση.

Αυτό το προϊόν διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας και θα δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Επιπλέον, η γκρι απόχρωση του προσδίδει μια σύγχρονη και εκλεπτυσμένη αίσθηση, συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής και του design.

Ανακαλύψτε τον καλύτερο φωτισμό εξωτερικού χώρου με την προηγμένη τεχνολογία και την αξιοπιστία του ΣΠOT ΚΗΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ GU10 IP65 230V Φ95X100 ΓΚΡΙ. Επαναπροσδιορίστε την εμπειρία σας στον ανοιχτό χώρο και απολαύστε την ομορφιά του φωτισμού που σας προσφέρει αυτό το υπέροχο προϊόν. Είτε έχετε έναν μικρό κήπο ή έναν μεγάλο χώρο, το ΣΠOT ΚΗΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ GU10 IP65 230V Φ95X100 ΓΚΡΙ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Μην αργείτε, ανακαλύψτε τα απεριόριστα πλεονεκτήματα και την αξία που μπορεί να προσφέρει το ΣΠOT ΚΗΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ GU10 IP65 230V Φ95X100 ΓΚΡΙ σήμερα. Επενδύστε σε φωτεινότητα, αισθητική και αντοχή με αυτό το εξαιρετικό προϊόν και αναβαθμίστε τον κήπο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τον τέλειο φωτισμό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας με το ΣΠOT ΚΗΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ GU10 IP65 230V Φ95X100 ΓΚΡΙ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να παραγγείλετε το ΣΠOT ΚΗΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ GU10 IP65 230V Φ95X100 ΓΚΡΙ. Απογειώστε την εμπειρία του κήπου σας και δώστε την τέλεια λύση φωτισμού στον χώρο σας με αυτό το αξεπέραστο προϊόν. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας