UT-350K Φ24 Σκοινί 1/L UT-ΜΑΥΡΟΣ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι ένα προϊόν που ανήκει στην κατηγορία αξεσουάρ για τον εξοπλισμό αναρρίχησης. Αυτό το προϊόν προσφέρει έναν ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο να στηρίξετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της αναρρίχησης, προστατεύοντας την ασφάλειά σας και εξασφαλίζοντας μια σταθερή βάση.

Ο σκοπός του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι να παρέχει ένα ανθεκτικό και αξιόπιστο σχοινί με διάμετρο 24 χιλιοστών. Αυτό το σχοινί είναι ιδανικό για αναρρίχηση μέσω παρεμβολών σε διάφορα σημεία και προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι η ανθεκτικότητά του. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετές φορές χωρίς να υποστεί φθορές ή καταστροφές.

Επιπλέον, το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι σχεδιασμένο με την προσθήκη ενός συνδετήρα, που εξασφαλίζει ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα στον εξοπλισμό αναρρίχησης και να δημιουργήσει ένα ασφαλές σημείο στήριξης.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK έχει μαύρο χρώμα, προσδίδοντας έναν στυλάτο και μοντέρνο χαρακτήρα στον εξοπλισμό σας. Αυτό το μοντέρνο σχέδιο ταιριάζει εύκολα με άλλα αξεσουάρ αναρρίχησης και προσθέτει μια αισθητική πινελιά στην εμφάνισή σας.

Οι διαστάσεις του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι περίπου 1 μέτρο σε μήκος, προσφέροντας αρκετό χώρο για να δημιουργήσετε το ασφαλές σημείο στήριξης που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της αναρρίχησης. Αυτή η μήκος είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες σας και να παρέχει ασφάλεια και σιγουριά.

Τέλος, το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται από μια αξιόπιστη και καταξιωμένη εταιρεία στον κλάδο του εξοπλισμού αναρρίχησης. Η εμπειρία και η ποιότητα που προσφέρει αυτή η εταιρεία διασφαλίζουν ότι το προϊόν είναι αξιόπιστο και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK;
    Ο UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK έχει ισχύ 350 κιλών.

  2. Ποιο είναι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK;
    Το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι κατασκευασμένο από αρσενικό υλικό.

  3. Ποια είναι η διάμετρος του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK;
    Η διάμετρος του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι 24 mm.

  4. Ποιο είναι το μήκος του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK;
    Το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK έχει μήκος 1 μέτρο.

  5. Ποιο είναι το χρώμα του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK;
    Το χρώμα του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι μαύρο.

  6. Ποια είναι η χρήση του UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK;
    Το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK χρησιμοποιείται κυρίως για ανύψωση βαριών αντικειμένων με μέγιστο βάρος 350 κιλών.

Στο άκρον της αναζήτησης, ανακαλύψατε την απόλυτη λύση για τις σκληροτράχηλες περιπέτειες σας – το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK. Αυτή η προηγμένη προσφορά καταφέρνει να συνδυάσει μοναδικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και εφαρμογές για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και πρόκληση.

Η UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK θα σας εκπλήξει από την πρώτη στιγμή με την αξιοπιστία και ανθεκτικότητά της. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της, σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο φ24 σχοινί, καθιστά αυτό το προϊόν ιδανικό για εξορμήσεις σε ακραίες συνθήκες.

Με την UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK, η ασφάλειά σας είναι εξασφαλισμένη. Το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό προστατεύει από τη φθορά και την κρούση, ανταποκρινόμενο σε κάθε πρόκληση που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Επιπλέον, η μοναδική επικάλυψη UT-BLACK προσφέρει πρόσθετη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και αποκρύπτει την παρουσία σας σε όλες τις περιπέτειες.

Η UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK ξεχωρίζει για την ευελιξία της. Με εφαρμογή σε εξοπλισμό διαφόρων ειδών, από αναρρίχηση και ορειβασία έως και κατασκήνωση, αυτό το προϊόν καλύπτει όλες τις ανάγκες. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε την προηγμένη απόδοση που μπορεί να σας προσφέρει;

Στην UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK, θα βρείτε τον εμπειριακό κατάσκοπο που σας συντροφεύει σε κάθε περιπέτεια. Αφεθείτε στην ασφάλεια, την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία αυτού του εκπληκτικού προϊόντος και αφήστε το να σας οδηγήσει σε ακόμη πιο απίθανες εμπειρίες.

Ανακαλύψτε την UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK και εισέλθετε σε έναν κόσμο ατελείωτων περιπετειών και αναζητήσεων. Καλωσορίστε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας και να ζήσετε με πάθος κάθε στιγμή. Το UT-350K Φ24 ROPE 1/L UT-BLACK είναι εδώ για να σας εμπνεύσει και να προκαλέσει τον εξερευνητή που κρύβεται μέσα σας. Join the Quest!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας