V-TAC Επιτοίχιο Φαναράκι Απλίκα με Αναστροφή προς τα Κάτω, Μαύρο Ματ, με Ντουί Ε27 και IP44
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η V-TAC Επιτοίχια Απλίκα Φαναράκι προς τα κάτω Μαύρο Ματ με ντουί Ε27 IP44 είναι ένα προϊόν που προσφέρει λύσεις στον καταναλωτή για τη διακόσμηση και την ασφάλεια του χώρου του.

Το μαύρο ματ φινίρισμα του φαναριού προσδίδει μια στυλιστική πινελιά στην εμφάνισή του, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός μοντέρνου και κομψού περιβάλλοντος. Η σχεδίαση προς τα κάτω εξασφαλίζει ομοιόμορφο φωτισμό του επίπεδου και παρέχει απαράμιλλη ατμόσφαιρα.

Η V-TAC Επιτοίχια Απλίκα Φαναράκι είναι εξοπλισμένη με ντουί Ε27, που σημαίνει ότι δέχεται λαμπτήρες με αυτό το ντουί. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει τον κατάλληλο λαμπτήρα για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, δίνοντας τη δυνατότητα να ρυθμιστεί ο φωτισμός ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Το προϊόν έχει πιστοποίηση IP44, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από την είσοδο σταγονιδίων νερού και σκόνης. Αυτό εξασφαλίζει ότι η απλίκα είναι κατάλληλη για εγκατάσταση σε εξωτερικούς χώρους, όπως αυλές, μπαλκόνια και κήπους, παρέχοντας φωτισμό και αίσθηση ασφάλειας.

Η επιτοίχια απλίκα διαθέτει εύκολη εγκατάσταση με τη χρήση βάσης στήριξης, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να την τοποθετήσει όπου επιθυμεί με μεγάλη ευκολία και ασφάλεια.

Το φανάρι παρέχει υψηλής ποιότητας φωτισμό, με απόδοση φωτός που εξασφαλίζει ικανοποιητική φωτεινότητα για τον χώρο. Ο χρήστης μπορεί να αντικαταστήσει τον λαμπτήρα με έναν LED λαμπτήρα για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους ρεύματος.

Το προϊόν παρέχει μακρά διάρκεια ζωής, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και αξιοπιστία. Ο καταναλωτής μπορεί να είναι βέβαιος ότι το φανάρι θα διατηρήσει τη λειτουργικότητά του για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα.

Συνολικά, η V-TAC Επιτοίχια Απλίκα Φαναράκι προς τα κάτω Μαύρο Ματ με ντουί Ε27 IP44 είναι ένα προϊόν που παρέχει μοντέρνα εμφάνιση, ασφάλεια, ευελιξία στο φωτισμό και αντοχή στις συνθήκες του περιβάλλοντος. Είναι ιδανική επιλογή για χώρους στον εξωτερικό χώρο και δίνει τη δυνατότητα για προσαρμογή του φωτισμού ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάσταση της V-TAC Επιτοίχιας Απλίκας Φαναράκι προς τα κάτω Μαύρο Ματ με ντουί Ε27 IP44;
    Η διάσταση της V-TAC Επιτοίχιας Απλίκας Φαναράκι προς τα κάτω Μαύρο Ματ με ντουί Ε27 IP44 είναι περίπου 30cm ύψος, 20cm πλάτος και 10cm βάθος.

  2. Ποια είναι η βαθμολογία IP44 για την αδιαβροχοποίηση της απλίκας;
    Η βαθμολογία IP44 υποδεικνύει ότι η απλίκα είναι προστατευμένη από αντιεισβώμενα σώματα με διάμετρο μεγαλύτερη από 1mm και από πλήρη προστασία από σταγόνες νερού που πέφτουν κατακόρυφα.

  3. Ποιο είναι το ντουί που χρησιμοποιεί η απλίκα;
    Η απλίκα χρησιμοποιεί ντουί Ε27, το οποίο είναι το κοινό και δημοφιλές ντουί που χρησιμοποιείται για πολλούς τύπους λαμπτήρων.

  4. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της απλίκας;
    Η V-TAC Επιτοίχια Απλίκα Φαναράκι προς τα κάτω Μαύρο Ματ με ντουί Ε27 IP44 κατασκευάζεται από ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες υλικό.

  5. Ποιο είναι το χρώμα της απλίκας;
    Η απλίκα έχει μαύρο ματ χρώμα, που της προσδίδει μια σύγχρονη και κομψή εμφάνιση.

  6. Μπορεί η απλίκα να τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο;
    Ναι, η V-TAC Επιτοίχια Απλίκα Φαναράκι προς τα κάτω Μαύρο Ματ με ντουί Ε27 IP44 είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικό χώρο, καθώς έχει προστασία IP44 για αντοχή σε υγρασία και στάγες νερού.

Με την V-TAC Επιτοίχια Απλίκα Φαναράκι προς τα κάτω Μαύρο Ματ με ντουί Ε27 IP44, ανακαλύψτε μια πρωτοποριακή λύση που συνδυάζει την αποτελεσματική φωτιστική απόδοση με την αισθητική του μοντέρνου design. Αυτό το επιτοίχιο φαναράκι δεν απλώς παρέχει φωτεινότητα, αλλά βελτιώνει επίσης την αισθητική του χώρου σας με την μοναδική του εμφάνιση.

Με επικάλυψη μαύρου ματ, το φαναράκι δίνει ένα υψηλής ποιότητας φινίρισμα που εναρμονίζεται αρμονικά με κάθε στυλ διακόσμησης. Το ντουί E27 σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε κοινές αλογόνου είτε LED λάμπες, προσφέροντας ευελιξία και εξοικονόμηση ενέργειας. Το επίπεδο προστασίας IP44 του, σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στο νερό και κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτή η επιτοίχια απλίκα προς τα κάτω προσφέρει πολλές εφαρμογές στον εξωτερικό χώρο, από την κατάλληλη φωτιστική λύση για την είσοδο του σπιτιού σας μέχρι τον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου σας. Οι φωτεινοί κύκλοι που χαρακτηρίζουν αυτό το προϊόν δημιουργούν ένα μαγευτικό φωτισμό που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Αποκτήστε την V-TAC Επιτοίχια Απλίκα Φαναράκι προς τα κάτω Μαύρο Ματ με ντουί Ε27 IP44 για να φωτίσετε τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ και ποιότητα. Οι επισκέπτες σας θα εντυπωσιαστούν από την μοναδική αισθητική και τον εκλεπτυσμένο φωτισμό της. Αξιοποιήστε αυτή την πρωτοποριακή λύση για να δημιουργήσετε έναν εξωτερικό χώρο που θα κλέψει τις καρδιές όλων των επισκεπτών σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας