V-TAC Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό για GU10 LED Τετράγωνο Άσπρο 6772
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το V-TAC γύψινο επιτοίχιο χωνευτό φωτιστικό για GU10 LED είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει εκλεπτυσμένη φωτιστική λύση στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού ή του γραφείου. Η κατασκευή του από γύψο το καθιστά πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό στην υγρασία.

Το σχήμα του είναι τετράγωνο και η χρώματίστηκε σε άσπρο ώστε να ταιριάζει με την πλειοψηφία των εσωτερικών διακοσμήσεων. Με αυτόν τον τρόπο, το φωτιστικό μπορεί να ενσωματωθεί αρμονικά στην αισθητική του χώρου.

Το φωτιστικό χρησιμοποιεί τεχνολογία GU10 LED, η οποία παρέχει καθαρό φως με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργεί για μεγάλες ώρες χωρίς να καταναλώσει πολλή ενέργεια και χωρίς να παράγει πολλή θερμότητα.

Η τοποθέτηση του φωτιστικού είναι πολύ εύκολη και γίνεται με τη βοήθεια ενός ηλεκτρολόγου. Μετά την τοποθέτηση, το φωτιστικό είναι εντελώς χωνευτό στον τοίχο, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη και κομψή αισθητική.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του V-TAC γύψινου επιτοίχιου φωτιστικού είναι η δυνατότητα να ρυθμίσετε τη γωνία του φωτισμού. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το φωτιστικό έτσι ώστε να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα και να τονίσετε συγκεκριμένα στοιχεία του χώρου.

Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει πιστοποίηση IP20, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από σκόνη και αντοχή σε σταγονεία νερού. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε καθαρά εσωτερικά περιβάλλοντα, όπως σαλόνια ή κρεβατοκάμαρες.

Συμπερασματικά, το V-TAC γύψινο επιτοίχιο χωνευτό φωτιστικό για GU10 LED είναι μια πρακτική, αισθητικά ευχάριστη και ενεργειακά αποδοτική λύση φωτισμού για τον εσωτερικό χώρο. Με την εγκατάστασή του, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του V-TAC Γύψινου Επιτοίχιου Χωνευτού Φωτιστικού;
    Το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από γύψο.

  2. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό;
    Το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιήσει λαμπτήρα τύπου GU10 LED.

  3. Ποιο είναι το σχήμα του V-TAC Γύψινου Επιτοίχιου Χωνευτού Φωτιστικού;
    Το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό έχει τετράγωνο σχήμα.

  4. Ποιο είναι το χρώμα του V-TAC Γύψινου Επιτοίχιου Χωνευτού Φωτιστικού;
    Το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό έχει ασπρόχρωμη επιφάνεια.

  5. Ποιες είναι οι διαστάσεις του V-TAC Γύψινου Επιτοίχιου Χωνευτού Φωτιστικού;
    Οι διαστάσεις του V-TAC Γύψινου Επιτοίχιου Χωνευτού Φωτιστικού είναι: πλάτος 140mm, μήκος 140mm, βάθος εγκατάστασης 160mm.

  6. Ποιο είναι το είδος λαμπτήρα που περιλαμβάνεται στο V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό;
    Το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό δεν περιλαμβάνει λαμπτήρα, αλλά δέχεται λαμπτήρα τύπου GU10 LED.

Επιλέγοντας το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό για GU10 LED Τετράγωνο Άσπρο 6772, επιλέγετε την πρωτοπορία στον τομέα του φωτισμού. Αυτό το προϊόν εκτοξεύει τον φωτισμό σας σε νέα επίπεδα λειτουργικότητας και αισθητικής.

Με το κομψό και μοντέρνο τετράγωνο σχήμα του, το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν την αρμονία ανάμεσα στη λειτουργικότητα και τον αισθητικό χαρακτήρα. Το άσπρο χρώμα προσδίδει έναν αέρα καθαρότητας και φωτεινότητας στον χώρο σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ηρεμίας.

Αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό διαθέτει επαναστατική τεχνολογία LED GU10, η οποία προσφέρει απίστευτη φωτεινότητα και απόδοση ενέργειας. Απολαύστε τα οφέλη ενός προϊόντος που υπερέχει σε σχέση με τα παραδοσιακά επιτοίχια φωτιστικά, εξοικονομώντας ενέργεια και ταυτόχρονα καθιστώντας τον χώρο σας πιο οικολογικό. Η μακρά διάρκεια ζωής των LED εξασφαλίζει ότι θα απολαύσετε την υψηλή ένταση φωτός για πολλά χρόνια, χωρίς να αντιμετωπίζετε τον κόπο της συχνής αντικατάστασης λαμπτήρων.

Με το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό, θα διαμορφώσετε τον χώρο σας με μια εντυπωσιακή διάθεση φωτός. Από το σπίτι σας έως το γραφείο σας, αυτό το φωτιστικό είναι ο τέλειος εκπρόσωπος της κομψότητας και της ποιότητας. Απογείωσε τον χώρο σου με το πρωτοποριακό design και την αξιοποίηση της τεχνολογίας LED.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε μια βήματα προς το μέλλον του φωτισμού. Επιλέξτε το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό για GU10 LED Τετράγωνο Άσπρο 6772 και απολαύστε τη σύγχρονη λύση για τον φωτισμό των χώρων σας. Μείνετε βήματα μπροστά από την ανταγωνιστική αγορά και απολαύστε το πλήρες φάσμα των πλεονεκτημάτων που αυτό το πρωτοποριακό προϊόν προσφέρει.

Προωθήστε την εταιρεία σας και την προϊοντική γκάμα σας με το V-TAC Γύψινο Επιτοίχιο Χωνευτό Φωτιστικό για GU10 LED Τετράγωνο Άσπρο 6772. Μην περιμένετε άλλο, ανακαλύψτε το μεγαλείο του φωτισμού σήμερα!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας