Β-ΤΑC Αδιάβροχη επιτοίχια πλαφονιέρα εξωτερικού χώρου 12W 1250lm σε μαύρο χρώμα 6807.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm είναι ένα προϊόν που προσφέρει λειτουργικότητα και αισθητική στον εξωτερικό χώρο σας. Με την ισχύ των 12W και τη φωτεινότητα των 1250lm, αυτή η πλαφονιέρα παρέχει ικανοποιητικό φωτισμό για τον χώρο σας.

Οσον αφορά το χρώμα, η πλαφονιέρα είναι σε μαύρο, προσδίδοντας έναν μοντέρνο και διακριτικό χαρακτήρα στον εξωτερικό χώρο σας. Η μαύρη απόχρωση επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση της πλαφονιέρας σε οποιονδήποτε τύπο διακόσμησης και αρχιτεκτονικού στυλ.

Η πλαφονιέρα είναι επίσης στεγανή, προστατεύοντας από την επίδραση των ακραίων καιρικών συνθηκών, όπως βροχή και υγρασία. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, όπως αυλές, κήπους και χώρους στάθμευσης.

Η επιφάνεια της πλαφονιέρας είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, που εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντοχή της πλαφονιέρας ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

Η πλαφονιέρα διαθέτει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας την οικολογική και οικονομική. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να ανησυχείτε για την κατανάλωση ενέργειας.

Η εγκατάσταση της πλαφονιέρας είναι εύκολη και γρήγορη. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και οδηγίες εγκατάστασης, για να μπορέσετε να την τοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεστε επαγγελματία βοήθεια.

Συνολικά, η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm σε μαύρο χρώμα αποτελεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόδοσης, το οποίο θα προσδώσει λειτουργικότητα και στυλ στον εξωτερικό χώρο σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τον αποδοτικό φωτισμό της, αυτή η πλαφονιέρα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την αναβάθμιση του χώρου σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς και η φωτεινή ένταση της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm σε Μαύρο Χρώμα 6807;

Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου έχει ισχύ 12W και φωτεινή ένταση 1250lm.

  1. Ποιο είναι το χρώμα του προϊόντος;

Το χρώμα της πλαφονιέρας είναι μαύρο.

  1. Ποιους τύπους εξωτερικών χώρων μπορεί να τοποθετηθεί η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα;

Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους όπως αυλές, μπαλκόνια, κήπους και προσόψεις κτιρίων.

  1. Ποια είναι η αντοχή της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας σε ακραίες καιρικές συνθήκες;

Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα έχει προστασία IP65 και είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλήρως αδιάβροχη και μπορεί να αντέξει σε ακραίες καιρικές συνθήκες όπως βροχή, χιόνι και καταιγίδες.

  1. Ποιο είναι το μήκος, το πλάτος και το ύψος της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας;

Το μήκος της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας είναι 190mm, το πλάτος της είναι 105mm και το ύψος της είναι 50mm.

  1. Πώς γίνεται η εγκατάσταση της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας;

Η εγκατάσταση της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας είναι πολύ απλή. Παρέχεται με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τοποθέτηση στον τοίχο, όπως βίδες και βάσεις στήριξης. Ούτε καλωδίωση ούτε προηγούμενη εμπειρία απαιτούνται.

Με την V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm σε Μαύρο Χρώμα 6807, αναδεικνύουμε την εξαιρετική ποιότητα και την πρωτοποριακή τεχνολογία μας για την ανάδειξη των εξωτερικών χώρων σας. Αυτή η πλαφονιέρα συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την αισθητική, παρέχοντας εξαιρετική φως και αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Η πλαφονιέρα V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm σε Μαύρο Χρώμα 6807 είναι ιδανική για χρήση σε βεράντες, κήπους και άλλους εξωτερικούς χώρους. Με τα 1250 lumen και την κατανάλωση ισχύος 12W, προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα ενώ εξοικονομεί ενέργεια. Επιπλέον, η στεγανή κατασκευή της πλαφονιέρας προστατεύει από τα νερά και τη σκόνη, διατηρώντας την απόδοση σε υψηλό επίπεδο και εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή.

Με την επιλογή του μαύρου χρώματος, η πλαφονιέρα προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή αισθητική στον εξωτερικό χώρο σας. Το προϊόν μας ξεχωρίζει για την αξιοπιστία του, την ευκολία στην εγκατάσταση και την ανθεκτικότητά του ακόμα και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Αποκτήστε την V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm σε Μαύρο Χρώμα 6807 και αναβαθμίστε τον εξωτερικό σας χώρο με φως και λειτουργικότητα. Επωφεληθείτε από τις παραπάνω προηγμένες χαρακτηριστικές που παρέχει η πλαφονιέρα μας και απολαύστε τα οφέλη της μακροχρόνιας αξιοπιστίας και της μοναδικής εμπειρίας φωτισμού που προσφέρει. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε το προϊόν μας. Ας φωτίσουμε μαζί τον εξωτερικό σας χώρο!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας