Β-ΤΑC Αδιάβροχο Τοίχου Φωτιστικό Οροφής Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm σε Μαύρο Χρώμα 6808
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα είναι ένα προϊόν που προορίζεται για τη χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Η πλαφονιέρα έχει ισχύ 12W και παράγει φωτεινότητα 1250lm, παρέχοντας ικανοποιητικό φωτισμό στο χώρο εφαρμογής της. Η κατανάλωση ενέργειας είναι χαμηλή, καθιστώντας την πλαφονιέρα οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον.

Το προϊόν περιλαμβάνει ένα μαύρο χρωματισμό, προσδίδοντας μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση στον χώρο. Η στεγανή κατασκευή της πλαφονιέρας την καθιστά ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και τις ακραίες θερμοκρασίες. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως προάυλιοι χώροι, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και γενικά σε χώρους με έντονη αναπαραγωγή υγρασίας.

Η εγκατάσταση της πλαφονιέρας είναι πολύ απλή και γρήγορη, αφού διαθέτει ειδικά εξαρτήματα για τη στερέωσή της στον τοίχο ή την οροφή. Επίσης, η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες εγκατάστασης για να είναι ευκολότερη η εφαρμογή της.

Η πλαφονιέρα προσφέρει εξαιρετική απόδοση φωτισμού, δημιουργώντας μια φωτεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο. Η καθαρή και ομοιόμορφη κατανομή του φωτός διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχουν σκοτεινές γωνίες ή σημεία στον χώρο, προσφέροντας καλή ορατότητα.

Τέλος, η πλαφονιέρα είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αυτό εξασφαλίζει ότι το προϊόν θα διατηρήσει την απόδοσή του για πολλά χρόνια, χωρίς ανάγκη για συντήρηση ή αντικατάσταση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Τι είναι η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm;
Απάντηση: Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm είναι μια εξωτερική φωτιστική συσκευή που μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτοίχιες επιφάνειες. Η ισχύς της είναι 12W και η φωτεινή ροή είναι 1250 lumen. Έρχεται σε χρώμα μαύρο.

Ερώτηση 2: Ποια είναι η χρήση της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου;
Απάντηση: Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου χρησιμοποιείται για τη φωτισμό εξωτερικών χώρων, όπως αυλές, βεράντες, πεζοδρόμια και κήπους. Είναι στεγανή, οπότε μπορεί να αντιμετωπίσει τις καιρικές συνθήκες και να αντέξει στην υγρασία και τις βροχές.

Ερώτηση 3: Ποια είναι η ισχύς της πλαφονιέρας;
Απάντηση: Η ισχύς της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου είναι 12W. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνει 12 watt ενέργειας για να λειτουργήσει.

Ερώτηση 4: Ποια είναι η φωτεινή ροή της πλαφονιέρας;
Απάντηση: Η φωτεινή ροή της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου είναι 1250 lumen. Αυτό σημαίνει ότι απελευθερώνει 1250 lumen φωτεινότητας όταν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ.

Ερώτηση 5: Τι χρώμα έχει η πλαφονιέρα;
Απάντηση: Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου είναι μαύρη στο χρώμα της. Αυτό σημαίνει ότι έχει μαύρο φινίρισμα και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με διάφορα στυλ και χρώματα των εξωτερικών χώρων.

Ερώτηση 6: Είναι η πλαφονιέρα κατάλληλη για εξωτερική χρήση;
Απάντηση: Ναι, η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου είναι κατάλληλη για εξωτερική χρήση. Είναι στεγανή, που σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τις καιρικές συνθήκες και να αντέξει στην υγρασία, τις βροχές και τις σκληρές συνθήκες που εμφανίζονται στον εξωτερικό χώρο.

Με αυτήν τη στεγανή επιτοίχια πλαφονιέρα εξωτερικού χώρου της V-TAC, αποκτάτε μια εξαιρετικά λειτουργική και αισθητικά ελκυστική λύση για τον κήπο ή τη βεράντα σας. Η ισχυρή ισοφαρισμένη φωτεινή ισχύς των 12W και οι 1250 lumen εξασφαλίζουν αποτελεσματικό φωτισμό, ενώ το μαύρο χρώμα προσδίδει μια κομψή και σύγχρονη αισθητική.

Η στεγανή κατασκευή της πλαφονιέρας εξασφαλίζει αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την υγρασία, ενώ η εύκολη εγκατάσταση της την καθιστά ιδανική για χρήση σε οποιοδήποτε εξωτερικό περιβάλλον. Ανεξάρτητα από την εποχή, αυτή η πλαφονιέρα θα προσφέρει συνεπή και φωτεινή φωτιστική λύση για εξωτερικούς χώρους, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

Επωφεληθείτε από το σχεδιασμό της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm σε Μαύρο Χρώμα 6808 και αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αποδείξτε την αγάπη σας για την εξωτερική διαμονή και τις συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια, ενώ εξασφαλίζετε τη διάρκεια, αξιοπιστία και οικονομία μιας προϊοντικής επιλογής ανώτερης ποιότητας.

Ανακαλύψτε τη διάρκεια φωτισμού που προσφέρει η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm σε Μαύρο Χρώμα 6808 και αφήστε τη να φωτίσει τον κόσμο σας με ένα άγγιγμα κομψότητας και πρακτικότητας. Μην αρκεστείτε για κάτι λιγότερο από την καλύτερη επιλογή φωτισμού για τον εξωτερικό σας χώρο και αναπτύξτε μια ατμόσφαιρα που θα αντανακλά το αψεγάδιαστο γούστο και την προσοχή σας στις λεπτομέρειες.

Το μέλλον της φωτιστικής λύσης για τον εξωτερικό σας χώρο είναι εδώ. Ανακαλύψτε τις προηγμένες δυνατότητες της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου 12W 1250lm σε Μαύρο Χρώμα 6808 και επιτύχετε έναν φωτεινό και εντυπωσιακό χώρο που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Γίνετε σήμερα πρωτοπόρος στον κόσμο του φωτισμού και αναδείξτε τον εξωτερικό σας χώρο σε νέα επίπεδα κομψότητας και πρακτικότητας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας