V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου με Ενσωματωμένο LED σε Μαύρο Χρώμα 6787
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου με Ενσωματωμένο LED σε Μαύρο Χρώμα 6787 είναι ένα προϊόν το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εξωτερικού χώρου.
Το προϊόν διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία LED, η οποία φέρνει την εφαρμογή σε άλλο επίπεδο. Οι λάμπες LED παρέχουν ισχυρό και φωτεινό φωτισμό, εξασφαλίζοντας την άριστη ορατότητα ακόμη και στις σκοτεινές ώρες της ημέρας.
Η πλαφονιέρα είναι στεγανή, προσφέροντας αξιόπιστη προστασία από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Αυτό το καθιστά ιδανικό για εξωτερικούς χώρους όπως αυλές, αίθρια, πεζοδρόμους και κήπους.
Η επιτοίχια πλαφονιέρα έχει μαύρο χρώμα, προσαρμόζοντας τέλεια στην αισθητική και το στυλ του εξωτερικού χώρου. Η μαύρη απόχρωση προσθέτει μια μοντέρνα και κομψή πινελιά στον χώρο.
Το προϊόν έχει μια στιβαρή κατασκευή, που το καθιστά ανθεκτικό στις καθημερινές φθορές και την επιβράδυνση του χρόνου.
Επιπλέον, η εγκατάσταση του προϊόντος είναι εύκολη και γρήγορη. Έρχεται με οδηγίες τοποθέτησης για να διευκολύνει τον χρήστη στην εγκατάσταση του.
Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου με Ενσωματωμένο LED σε Μαύρο Χρώμα 6787 διαθέτει μακρά διάρκεια ζωής των LED λαμπών, εξασφαλίζοντας την οικονομία της ενέργειας και μειώνοντας τις αντικαταστάσεις των λυχνιών.
Τελικά, η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου με Ενσωματωμένο LED σε Μαύρο Χρώμα 6787 αποτελεί μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή για τον φωτισμό του εξωτερικού χώρου. Με το στιβαρό σχεδιασμό, την εύκολη εγκατάσταση και την μακρά διάρκεια ζωής, αυτή η πλαφονιέρα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών και εξασφαλίζει τον απαραίτητο φωτισμό και προστασία.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το μέγεθος της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου με Ενσωματωμένο LED σε Μαύρο Χρώμα 6787;
Απάντηση: Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου με Ενσωματωμένο LED σε Μαύρο Χρώμα 6787 έχει διαστάσεις 22,9 x 22,9 x 6,4cm.

Ερώτηση 2: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου 6787;
Απάντηση: Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 6787 κατασκευάζεται από ανθεκτικό αδιάβροχο υλικό που αντέχει στις καιρικές συνθήκες.

Ερώτηση 3: Ποιος είναι ο βαθμός στεγανότητας της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου 6787;
Απάντηση: Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 6787 έχει βαθμό στεγανότητας IP65, προστατεύοντας το ενσωματωμένο LED από την εισροή νερού και σκόνης.

Ερώτηση 4: Ποια είναι η ισχύς του ενσωματωμένου LED στη V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 6787;
Απάντηση: Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 6787 έχει ενσωματωμένο LED ισχύος 15W.

Ερώτηση 5: Ποιο είναι το φωτεινό ρεύμα της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου 6787;
Απάντηση: Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 6787 παράγει φωτεινό ρεύμα ισοδύναμο με 1200 lumens.

Ερώτηση 6: Ποιο είναι το χρώμα φωτός της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου 6787;
Απάντηση: Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου 6787 παράγει ψυχρό λευκό φως, με θερμοκρασία χρώματος 6000-6500 Kelvin.

Στον σύγχρονο κόσμο όπου η αναζήτηση γίνεται περισσότερο από ποτέ μέσω των μηχανών αναζήτησης, είναι απαραίτητο να ξεχωρίσουμε και να επικεντρωθούμε σε αυτό που ψάχνετε: την V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου με Ενσωματωμένο LED σε Μαύρο Χρώμα 6787.

Αυτή η πλαφονιέρα αποτελεί τον ιδανικό εξαρτήματος για τον εξωτερικό σας χώρο, προσφέροντας προηγμένη προστασία από τις καιρικές συνθήκες και εκλεπτυσμένο στυλ σε ένα μαύρο χρώμα που αποπνέει κομψότητα. Ενσωματωμένο με LED φωτισμό, αυτή η πλαφονιέρα παρέχει φωτεινότητα και άνεση με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, κάνοντας τον εξωτερικό χώρο σας φωτεινό, ασφαλή και πρακτικό όλο το χρόνο.

Οι επιπλέον πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος διακρίνονται από την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά του. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτή η πλαφονιέρα είναι ανθεκτική στην υγρασία, τη σκόνη και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί για εύκολη εγκατάσταση, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Αυτή η πλαφονιέρα λειτουργεί τόσο ως φωτιστικό όσο και ως διακοσμητικό στοιχείο, δίνοντας στον εξωτερικό σας χώρο μια μοναδική αίσθηση και αναβαθμίζοντας την ατμόσφαιρα του. Με τη V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα, μπορείτε να απολαύσετε την εξωτερική σας περιοχή κάθε στιγμή της ημέρας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της με κομψότητα και λειτουργικότητα.

Ανακαλύψτε την V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου με Ενσωματωμένο LED σε Μαύρο Χρώμα 6787 και ανανεώστε τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ, άνεση και αξιοπιστία. Αυτή η πρωτοποριακή πλαφονιέρα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών αγοραστών, προσφέροντας μια εμπειρία φωτισμού που ξεπερνά τα προτεινόμενα πρότυπα υψηλής ποιότητας.

Επενδύστε στην καινοτομία και την ποιότητα της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας και απογειώστε τον εξωτερικό σας χώρο! Μην χάνετε χρόνο, αναζητήστε τον ανανεωμένο φωτισμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και δώστε στον εξωτερικό σας χώρο την κορυφαία αίσθηση που του αξίζει!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας