Β-ΤΑC Αδιάβροχο Εξωτερικό Φωτιστικό Τοίχου και Οροφής σε Λευκό Χρώμα 6814
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου σε Λευκό Χρώμα 6814 είναι ένα προϊόν που παρέχει αξιόπιστο και αποτελεσματικό φωτισμό για εξωτερικούς χώρους.

Αυτή η πλαφονιέρα είναι σχεδιασμένη για να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, είναι στεγανή και κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά, προσφέροντας μακροχρόνια αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Η πλαφονιέρα διαθέτει μια ισχυρή πηγή φωτός, που παράγει φυσικό φως με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Αυτό το χαρακτηριστικό της την καθιστά οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον.

Ο σχεδιασμός της πλαφονιέρας είναι απλός και λιτός, προσφέροντας έναν σύγχρονο και μοντέρνο αισθητικό σε κάθε εξωτερικό χώρο. Το λευκό χρώμα της προσθέτει κομψότητα και φωτίζει οποιονδήποτε χώρο εγκαθίσταται.

Επιπλέον, η πλαφονιέρα V-TAC προσφέρει ευέλικτη εγκατάσταση, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στον τοίχο όσο και στην οροφή. Είναι ιδανική για χρήση σε κήπους, βεράντες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της πλαφονιέρας είναι η απόλυτη προστασία της από τη σκόνη και το νερό, με βαθμό στεγανότητας IP65. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και άφθονη παρουσία νερού ή υγρασίας χωρίς πρόβλημα.

Τέλος, η εξωτερική πλαφονιέρα V-TAC είναι εύκολη στη συντήρηση και την καθαριότητα, καθώς οι επιφάνειές της είναι ανθεκτικές και αντικολλητικές. Αυτό εξασφαλίζει ότι η πλαφονιέρα θα διατηρήσει την αρχική της εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνοψίζοντας, η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου σε Λευκό Χρώμα 6814 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Με τη δυνατότητά της να αντέχει σε δυνατές καιρικές συνθήκες, να παρέχει αποτελεσματικό φωτισμό και να δώσει έναν μοντέρνο χαρακτήρα στον εξωτερικό χώρο, αυτή η πλαφονιέρα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διαστάσεις της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου σε Λευκό Χρώμα 6814;
    Η διαστάσεις της πλαφονιέρας είναι 230mm x 230mm x 60mm.

  2. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου σε Λευκό Χρώμα 6814;
    Η πλαφονιέρα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό.

  3. Ποιο είναι το βαθμό στεγανότητας της V-TAC Στεγανής Επιτοίχιας Πλαφονιέρας Εξωτερικού Χώρου σε Λευκό Χρώμα 6814;
    Η πλαφονιέρα έχει βαθμό στεγανότητας IP65, προσφέροντας προστασία από σκόνη και νερό.

  4. Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός λαμπτήρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου σε Λευκό Χρώμα 6814;
    Η πλαφονιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έως και 2 λαμπτήρες.

  5. Ποιο είναι το είδος των λαμπτήρων που χρησιμοποιούνται στην V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου σε Λευκό Χρώμα 6814;
    Η πλαφονιέρα χρησιμοποιεί λαμπτήρες LED.

  6. Τι είδους φωτεινή ροή προσφέρει η V-TAC Στεγανή Επιτοίχια Πλαφονιέρα Εξωτερικού Χώρου σε Λευκό Χρώμα 6814;
    Η πλαφονιέρα προσφέρει φωτεινή ροή 1200 Lumen, παρέχοντας έντονο φωτισμό στον εξωτερικό χώρο.

Αποκτήστε την απόλυτη ισχύ φωτισμού για τον εξωτερικό σας χώρο με την επιτοίχια πλαφονιέρα εξωτερικού χώρου σε λευκό χρώμα 6814 της V-TAC. Η εξαιρετική ποιότητα και η στεγανότητα αυτού του προϊόντος αναβαθμίζουν τον εξωτερικό σας χώρο, παρέχοντας φωτεινότητα και ασφάλεια σε κάθε σας βήμα.

Η επιτοίχια πλαφονιέρα εξωτερικού χώρου σε λευκό χρώμα 6814 της V-TAC προσφέρει μια μοντέρνα και κομψή λύση φωτισμού για κάθε εξωτερικό περιβάλλον. Με την αδιάβροχη κατασκευή της, μπορεί να αντέξει ακραίες καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά της.

Η πλεονεκτική τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται στην επιτοίχια πλαφονιέρα εξωτερικού χώρου σε λευκό χρώμα 6814 της V-TAC παρέχει υψηλή φωτεινότητα και εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας σημαντικά τον καταναλωτικό σας λογαριασμό. Είναι μια αποτελεσματική και περιβαλλοντικά φιλική επιλογή που δεν θα σας απογοητεύσει.

Η επιτοίχια πλαφονιέρα εξωτερικού χώρου σε λευκό χρώμα 6814 της V-TAC είναι ιδανική για χρήση σε αυλές, μπαλκόνια, κήπους και οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό χώρο. Με τον ενισχυμένο της σχεδιασμό, αντέχει στην επιβράμβανση του χρόνου και προσφέρει μακροχρόνια αξιοπιστία.

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό σας χώρο και δώστε του δυναμικό φωτισμού με την επιτοίχια πλαφονιέρα εξωτερικού χώρου σε λευκό χρώμα 6814 της V-TAC. Αποκτήστε αξιόπιστο φωτισμό, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας που θα κάνουν τον εξωτερικό σας χώρο να ξεχωρίζει. Πείτε ναι στην πρωτοποριακή φωτιστική τεχνολογία και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η V-TAC. Επισκεφθείτε μας σήμερα και αναβαθμίστε τον τρόπο που φωτίζετε τον κόσμο σας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας