V-TAC Βάση Φωτιστικού Σποτ Χωνευτό για GU10 Σε Σχέδιο Τετράγωνο Γκρι με Χρώμιο σε γκρι απόχρωση αλλά και χρωμέ λεπτομέρειες
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό για GU10 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει λύση στις ανάγκες φωτισμού σας σε χώρους με γύψο και μέταλλο. Ο σχεδιασμός της είναι τετράγωνος, προσδίδοντας μια μοντέρνα αισθητική στον χώρο σας. Το χρώμιο στις λεπτομέρειες του φωτιστικού δίνει μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας.

Αυτή η βάση φωτιστικού είναι συμβατή με λαμπτήρες τύπου GU10, που είναι γνωστοί για την υψηλή απόδοση και ενεργειακή αποδοτικότητά τους. Μπορείτε να επιλέξετε τον λαμπτήρα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, είτε προτιμάτε ψυχρό, ουδέτερο ή ζεστό φως.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη. Αρκεί να επιλέξετε την κατάλληλη θέση στον τοίχο ή την οροφή, να το τοποθετήσετε και να συνδέσετε το καλώδιο σύνδεσης. Η ποιότητα κατασκευής εγγυάται μακροχρόνια αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

Το φωτιστικό παρέχει ομοιόμορφο φωτισμό, χάρη στην ειδική σχεδίασή του. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο χώρος θα φωτίζεται ολοκληρωτικά, χωρίς σκοτεινές γωνίες και σημεία. Επιπλέον, η γκρι απόχρωση του φωτιστικού το καθιστά κατάλληλο για οποιαδήποτε διακοσμητική προτίμηση και στυλ.

Το γεγονός ότι αυτή η βάση φωτιστικού είναι χωνευτή, σημαίνει ότι μπορεί να ενσωματωθεί και να προσαρμοστεί με άνεση σε οποιονδήποτε χώρο. Έτσι, δεν θα επηρεάσει την αισθητική του και δεν θα προκαλέσει περιττή προσοχή. Είναι μια ιδανική λύση για αίθουσες υποδοχής, σαλόνια, καθιστικά και γραφεία.

Συνολικά, το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό για GU10 είναι ένα ποιοτικό και αξιόπιστο προϊόν που θα καλύψει τις ανάγκες σας για φωτισμό σε γύψο και μέταλλο. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό του, την ευκολία εγκατάστασης και την ομοιόμορφη φωτεινότητα που παρέχει, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν την απόλυτη συνδυασμό ποιότητας και αισθητικής στον χώρο τους.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 1. Τι είναι η V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό για GU10 γύψος και μέταλλο τετράγωνο γκρι με χρώμιο;
  Απάντηση: Η V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό είναι μια συσκευή φωτισμού που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση λαμπτήρων τύπου GU10 σε επιφάνειες από γύψο ή μέταλλο, με σχήμα τετράγωνο και χρώμα γκρι με χρώμιο.

 2. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό για GU10 γύψος και μέταλλο τετράγωνο γκρι με χρώμιο;
  Απάντηση: Η βάση αυτού του φωτιστικού σποτ κατασκευάζεται από μεταλλικό υλικό, επικαλυμμένο με γκρι χρώμα και περιλαμβάνει διακοσμητικές λεπτομέρειες από χρώμιο.

 3. Ποιος είναι ο τύπος της λάμπας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτό το φωτιστικό σποτ;
  Απάντηση: Το φωτιστικό σποτ δέχεται λαμπτήρες τύπου GU10, οι οποίοι είναι κοινά και ευρέως διαθέσιμοι στην αγορά.

 4. Πώς γίνεται η τοποθέτηση του V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό;
  Απάντηση: Η τοποθέτηση του φωτιστικού σποτ γίνεται απλά και γρήγορα. Πρέπει να κατασκευάσετε ένα τρύπα στην επιφάνεια γύψου ή μέταλλου, στη συνέχεια να τοποθετήσετε το φωτιστικό σποτ στη θέση του και να σφίξετε τις βίδες για να το συγκρατήσετε σταθερό.

 5. Ποια είναι η βαθμίδα αδιαβροχοποίησης του φωτιστικού σποτ;
  Απάντηση: Το φωτιστικό σποτ έχει IP20 βαθμίδα αδιαβροχοποίησης, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από σταγονερό νερό και σκόνη.

 6. Ποια είναι η διαστάση του V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό για GU10 γύψος και μέταλλο τετράγωνο γκρι με χρώμιο;
  Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού σποτ είναι περίπου 85mm x 85mm, κάνοντας το ιδανικό για χρήση σε μικρούς χώρους ή για να δημιουργήσετε διάταξη με πολλαπλά σποτ.

Συνοψίζοντας, το V-TAC Βάση Φωτιστικού Σποτ Χωνευτού για GU10 Γύψος και Μέταλλο Τετράγωνο Γκρι με Χρώμιο είναι μία εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που προσφέρει προηγμένη λειτουργικότητα, αισθητική και αντοχή.

Οι μοναδικές του χαρακτηριστικά προσδίδουν έναν μοντέρνο αέρα στον χώρο σας, ενώ η έγχρωμη επένδυση γκρι με χρώμιο προσθέτει λάμψη και κομψότητα. Η βάση είναι σχεδιασμένη για εύκολη εγκατάσταση σε επιφάνειες γύψου και μεταλλικούς τοίχους, προσφέροντας πλήρη προσαρμοστικότητα.

Αυτό το φωτιστικό σποτ προσφέρει έντονο φως που μπορεί να δρομολογηθεί με την απόλυτη ακρίβεια, ιδανικό για την ανάδειξη ορισμένων σημείων εντός ενός χώρου. Επιπλέον, η σχεδίαση του εξοικονομεί ενέργεια και προστατεύει το περιβάλλον, καθιστώντας το κατάλληλο για τους φίλους της φύσης.

Ανανεώστε τον χώρο σας με την Βάση Φωτιστικού Σποτ Χωνευτού V-TAC για GU10 Γύψος και Μέταλλο Τετράγωνο Γκρι με Χρώμιο και απολαύστε την απρόσκοπτη ομορφιά και την εξαιρετική λειτουργικότητα που προσφέρει. Βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και απόδοσης και δημιουργήστε έναν χώρο εντυπωσιακό αλλά λειτουργικό. Διαθέτοντας αποκλειστικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν, το V-TAC Βάση Φωτιστικού Σποτ Χωνευτού θα γίνει η προτιμώμενη επιλογή για τους απαιτητικούς αγοραστές.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με ένα προϊόν που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Αγοράστε την Βάση Φωτιστικού Σποτ Χωνευτού V-TAC για GU10 Γύψος και Μέταλλο Τετράγωνο Γκρι με Χρώμιο τώρα και ανακαλύψτε τον μοναδικό κόσμο του. Σας προσκαλούμε να μεγιστοποιήσετε τον φωτισμό και την ατμόσφαιρα του χώρου σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει εξαιρετική αξία και πρωτοποριακή ποιότητα. Εντυπωσιάστε και απολαύστε τα οφέλη που προσφέρει η V-TAC με αυτήν την εξαιρετική βάση φωτιστικού σποτ.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here