Βάση Φωτιστικού Σποτ V-TAC για GU10 Φώς Χωνευτό, Κατάλληλη για Κατασκευές από Γύψο και Μέταλλο, Τετράγωνη Μορφή, Χρώμιο 3122.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η V-TAC Βάση Φωτιστικού Σποτ Χωνευτού για GU10 συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα φωτισμού στον χώρο σας. Αυτή η βάση σχεδιάστηκε ειδικά για χρήση με λάμπες GU10 και μπορεί να τοποθετηθεί σε γύψο ή μέταλλο.

Το σχήμα της βάσης είναι τετράγωνο, προσφέροντας έναν μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Η υπόλευκη απόχρωση της βάσης δίνει ένα φυσικό φωτεινό αποτέλεσμα, ενώ το χρώμιο προσθέτει μια μεταλλική λάμψη.

Η εγκατάσταση της βάσης είναι εύκολη και γρήγορη. Απλώς τοποθετήστε την στον τοίχο ή την οροφή και συνδέστε την με το ηλεκτρικό σύστημα. Η συμβατότητα με λάμπες GU10 επιτρέπει την επιλογή της φωτεινότητας και της χρωματικής απόδοσης που επιθυμείτε.

Η V-TAC Βάση Φωτιστικού Σποτ Χωνευτού για GU10 είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της βάσης διασφαλίζει ότι θα απολαύσετε το φως αυτής της πηγής για πολλά χρόνια.

Με τη βάση φωτιστικού σποτ V-TAC, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συμπληρωματικό σύστημα φωτισμού στον χώρο σας. Τοποθετήστε περισσότερες βάσεις στον τοίχο ή την οροφή και τοποθετήστε λάμπες σε διάφορα σημεία για να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά φωτεινή και ολοκληρωμένη ατμόσφαιρα.

Οι διαστάσεις της V-TAC Βάσης Φωτιστικού είναι ιδανικές για να ταιριάζει σε διάφορους τύπους δωματίων και χώρων. Με μια πλάτη μήκους – πλάτους – ύψους (mm), αυτή η βάση μπορεί να τοποθετηθεί σε περιορισμένο χώρο χωρίς να περιορίζει τη λειτουργικότητα του χώρου.

Η V-TAC Βάση Φωτιστικού Σποτ Χωνευτού για GU10 είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση, όπως σε καταστήματα, γραφεία ή εμπορικούς χώρους. Η αξιοπιστία και ο προηγμένος σχεδιασμός της θα καλύψει τις ανάγκες σας για εξαιρετικό φωτισμό και αντοχή.

Συνοψίζοντας, η V-TAC Βάση Φωτιστικού Σποτ Χωνευτού για GU10 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που προσφέρει λειτουργικότητα, στυλ και αξιοπιστία. Ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τον φωτισμό και τη διακόσμηση του χώρου σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της βάσης του φωτιστικού σποτ V-TAC χωνευτού για GU10;

Απάντηση: Η βάση του φωτιστικού σποτ V-TAC είναι κατασκευασμένη από γύψο και μέταλλο.

Λεπτομέρειες: Η βάση αυτού του φωτιστικού σποτ είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας όπως γύψο και μέταλλο. Αυτό του προσδίδει αντοχή και διάρκεια ζωής, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία του φωτιστικού.

  1. Ποιο είναι το σχήμα της βάσης του V-TAC φωτιστικού σποτ χωνευτού;

Απάντηση: Η βάση του V-TAC φωτιστικού σποτ χωνευτού έχει τετράγωνο σχήμα.

Λεπτομέρειες: Η βάση αυτού του φωτιστικού σποτ έχει τετράγωνο σχήμα, προσφέροντας έναν αισθητικά ελκυστικό σχεδιασμό για την εγκατάσταση σε οποιοδήποτε χώρο.

  1. Τι είναι η τεχνολογία GU10;

Απάντηση: Η τεχνολογία GU10 είναι ένα είδος βάσης φωτιστικού που χρησιμοποιείται για τις λάμπες φωτισμού.

Λεπτομέρειες: Η τεχνολογία GU10 είναι μια διεθνής τυποποιημένη βάση που χρησιμοποιείται για τις λάμπες φωτισμού. Αυτή η βάση παρέχει απλή τοποθέτηση και αφαίρεση των λαμπτήρων, εξασφαλίζοντας άνετη χρήση και συντήρηση.

  1. Ποιο είναι το χρώμα της βάσης του φωτιστικού σποτ V-TAC χωνευτού για GU10;

Απάντηση: Το χρώμα της βάσης του V-TAC φωτιστικού σποτ χωνευτού για GU10 είναι υπόλευκο με χρώμιο.

Λεπτομέρειες: Η βάση αυτού του φωτιστικού σποτ έχει υπόλευκο χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με χρωμιομένες λεπτομέρειες. Αυτή η σχεδιαστική επιλογή προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή αισθητική στο φωτιστικό.

  1. Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του V-TAC φωτιστικού σποτ χωνευτού για GU10;

Απάντηση: Ο αριθμός μοντέλου του V-TAC φωτιστικού σποτ χωνευτού για GU10 είναι 3122.

Λεπτομέρειες: Ο αριθμός μοντέλου 3122 του V-TAC φωτιστικού σποτ χωνευτού για GU10 ταυτοποιεί το συγκεκριμένο προϊόν και εξασφαλίζει ότι αγοράζετε το ακριβές μοντέλο που θέλετε.

  1. Ποιο είναι το μήκος και η πλάτος της βάσης του V-TAC φωτιστικού σποτ χωνευτού για GU10;

Απάντηση: Το μήκος και η πλάτος της βάσης του V-TAC φωτιστικού σποτ χωνευτού για GU10 είναι διαστάσεων που συναντάμε συχνά στον χώρο της φωτιστικής τεχνολογίας.

Λεπτομέρειες: Το μήκος και η πλάτος της βάσης του V-TAC φωτιστικού σποτ χωνευτού για GU10 μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο. Εν γένει, οι διαστάσεις αυτές είναι σχεδιασμένες για να είναι συμβατές με τα περισσότερα συνηθισμένα σημεία τοποθέτησης φωτιστικών σποτ GU10 και εξασφαλίζουν την εύκολη εγκατάσταση στον χώρο σας.

Συνοψίζοντας, το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Τετράγωνο Υπόλευκο με Χρώμιο 3122 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά, οφέλη και εφαρμογές. Με τη σοφιστικέ σχεδίαση του, αυτό το φωτιστικό σποτ προσφέρει μια κομψή και μοντέρνα αισθητική στον χώρο σας.

Η εύκολη χρήση και η ευελιξία του επιτρέπουν την εγκατάσταση σε γύψο και μέταλλο, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Επιπλέον, η λευκή απόχρωση με χρωμίου προσδίδει μια φωτεινή αίσθηση και αυξάνει το αισθητικό αποτέλεσμα του χώρου.

Με αυτή τη βάση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν φωτισμό που είναι ταυτόχρονα λειτουργικός και εντυπωσιακός. Χάρη στην αξιοπιστία της εταιρείας V-TAC και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτή η βάση θα σας υπηρετήσει για πολλά χρόνια.

Ως πιστή σύμμαχος της διεύρυνσης της ορατότητας και της ανταπόκρισης στα ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, η παρουσίαση αυτού του προϊόντος σε στρατηγικές θέσεις των αναζητήσεων θα καταστήσει το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Τετράγωνο Υπόλευκο με Χρώμιο 3122 ορατότερο σε εκείνους που αναζητούν μια κορυφαία λύση στο φωτισμό.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα πραγματικά πλεονεκτήματα του V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Χωνευτό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Τετράγωνο Υπόλευκο με Χρώμιο 3122. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την τεχνολογία και την καινοτομία που έχουμε ανακαλύψει για εσάς. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας τώρα για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φωτεινής προοπτικής.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here