V-TAC Βάση Φωτιστικού Σποτ Εξωτερικού για GU10 σε Γύψο και Μέταλλο, Κυλινδρικό, Χρώμα Γκρι με Μαύρο, 3139
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 έρχεται σε ένα μοντέρνο κυλινδρικό σχεδιασμό με γκρι χρώμα και μαύρες λεπτομέρειες, προσφέροντας μία στιλάτη εμφάνιση στον εξωτερικό χώρο. Η βάση αυτή είναι κατασκευασμένη από γύψο και μέταλλο, προσδίδοντας την αντοχή και αξιοπιστία που χρειάζεται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με λαμπτήρες GU10, παρέχοντας μία ευέλικτη λύση στο φωτισμό. Μπορείτε να επιλέξετε τον λαμπτήρα που προτιμάτε, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το επιθυμητό φωτισμό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτή την βάση σε οποιοδήποτε επίπεδο εξωτερικό τοίχο κατάλληλο για ένα σποτ. Η ευλυγισία αυτού του προϊόντος σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το φωτισμό σε οποιαδήποτε περιοχή του εξωτερικού χώρου θέλετε να φωτίσετε.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή η βάση έχει μία ανθεκτική κατασκευή αντιστάθμισης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τις ακραίες καιρικές συνθήκες χωρίς να υποστεί ζημιά, προσφέροντας ένα αξιόπιστο φωτιστικό για μακροχρόνια χρήση.

Αυτή η V-TAC βάση φωτιστικού σποτ εξωτερικού χώρου είναι ιδανική για να φωτίσει τον κήπο, την αυλή ή άλλους εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να προσδώσει μία μοντέρνα αισθητική στον χώρο, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετικό φωτισμό που θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται πιο ζωντανός και προσεγμένος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η V-TAC βάση φωτιστικού σποτ είναι εξαιρετικά αξιόπιστη και ανθεκτική. Η κατασκευή της εγγυάται ότι θα απολαύσετε αυτό το φωτιστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για συντήρηση ή αντικατάσταση προϊόντων. Αυτό καθιστά αυτό το προϊόν μία εξαιρετική επιλογή για εξωτερικούς χώρους που χρειάζονται αποδοτικό και ανθεκτικό φωτισμό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι διαστάσεις έχει το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139;

Το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139 έχει διαστάσεις 86mm διάμετρος και 170mm ύψος.

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139;

Το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

  1. Ποιο είναι το χρώμα του V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139;

Το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139 έχει κυλινδρικό γκρι χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.

  1. Ποιος τύπος λαμπτήρα χρειάζεται για το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139;

Το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139 χρησιμοποιεί λαμπτήρες του τύπου GU10.

  1. Ποια είναι η στεγανότητα του V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139;

Το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139 έχει στεγανότητα IP65, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από σκόνη και προστατεύεται από νερό ψεκασμού που προέρχεται από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

  1. Ποια είναι η απόδοση φωτεινότητας του V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139;

Το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139 έχει απόδοση φωτεινότητας 400 lumen, που προσφέρει ικανοποιητικό φωτισμό για εξωτερικούς χώρους.

Κατοικίδια φώτα εξωτερικού χώρου έχουν μεταμορφώσει τις εξωτερικές χώρες, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και εκλεπτυσμένο αισθητικό στυλ. Αναζητάτε μια εκπληκτική προσθήκη για τον εξωτερικό χώρο σας; Αδράξτε τη δυνατότητα να αναδείξετε τον χώρο σας με το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139.

Αυτό το απίστευτο φωτιστικό σποτ σε βοηθά να δημιουργήσεις μια ζεστή και ευπρόσδεκτη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες σας, ενώ παράλληλα προσθέτει λειτουργικότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Η βάση στερέωσης από γύψο και μέταλλο προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία, ενώ ο κυλινδρικός σχεδιασμός σε γκρι χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες προσδίδει μια μοντέρνα και στιλάτη εμφάνιση.

Αυτό το φωτιστικό σποτ αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την αναδειξη των κήπων, των αυλών ή ακόμη και των γκαράζ. Με την χρήση της GU10 λάμπας, μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση.

Με το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139, δεν θα χρειάζεται πλέον να συμβιβάζεστε με απλή φωτιστική λύση. Υψηλή ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα συμβιώνουν σε αυτό το λαμπερό προϊόν.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το εντυπωσιακό φωτιστικό σποτ. Απογειώστε την ατμόσφαιρα του και εξασφαλίστε πρακτικότητα και στυλ, χωρίς να συμβιβαστείτε στην ποιότητα.

Αγοράστε το V-TAC Βάση Φωτιστικό Σποτ Εξωτερικό για GU10 Γύψος και Μέταλλο Κυλινδρικό Γκρι με Μαύρο 3139 τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στον εξωτερικό σας χώρο. Απολαύστε την πρόσφατη αναβάθμιση και αποκτήστε έναν φωτεινό και εκλεκτικό χώρο που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας και θα σας προσφέρει ατελείωτες ώρες απόλαυσης.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας