V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτιστικό με Φωτοκύτταρο σε Μαύρο Χρώμα 6662
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτιστικό με Φωτοκύτταρο σε Μαύρο Χρώμα 6662 είναι ένα προϊόν που προσφέρει αξιόπιστη και βιώσιμη λύση φωτισμού για εξωτερικούς χώρους. Με τη χρήση του φωτοκυττάρου, το φωτιστικό ενεργοποιείται αυτόματα το βράδυ και απενεργοποιείται το πρωί, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το μαύρο χρώμα του φωτιστικού προσθέτει μια κομψή και μοντέρνα αισθητική στον τόπο εγκατάστασής του. Επομένως, ταιριάζει αρμονικά με το περιβάλλον και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κήπους, μπαλκόνια, αυλές και άλλους εξωτερικούς χώρους.

Η ενσωματωμένη ηλιακή μπαταρία φορτίζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιώντας την ενέργεια του ήλιου. Αυτό εξασφαλίζει ότι το φωτιστικό θα έχει διαρκή και σταθερή λειτουργία ακόμα και όταν δεν υπάρχει πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Το φωτιστικό διαθέτει ισχυρό και φωτεινό LED που παράγει αρκετό φως για να καλύψει μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση των χρηστών του φωτιστικού, καθώς επιτρέπει την ευκρίνεια και την ορατότητα τη νύχτα.

Η εγκατάσταση του V-TAC VT-952 είναι ευκολότερη από ποτέ. Χάρη στο σχεδιασμό του και την παροχή ενός καρφιού, το φωτιστικό μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια σε γη ή χλοοτάπητα, χωρίς την ανάγκη για επαγγελματική εγκατάσταση.

Το V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτοστικό με Φωτοκύτταρο σε Μαύρο Χρώμα 6662 είναι επίσης ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, καθώς είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά που αντέχουν σε βροχή, χιόνι και ηλιοφάνεια.

Τέλος, το τρόπο λειτουργίας του φωτιστικού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Διαθέτει δύο λειτουργίες φωτισμού: μία σταθερή και μία με εναλλαγή διακοσμητικών εφέ, στην περίπτωση που το επιθυμείτε.

Συνολικά, το V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτιστικό με Φωτοκύτταρο σε Μαύρο Χρώμα 6662 είναι μια αξιόπιστη, οικολογική και εύκολη λύση για τη φωτισμό των εξωτερικών χώρων. Με την κομψή του εμφάνιση, εγγυάται ασφάλεια, άνεση και αισθητική στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 1. Ποια είναι η λειτουργία του V-TAC VT-952 Καρφωτού Ηλιακού Φωτιστικού με Φωτοκύτταρο σε Μαύρο Χρώμα 6662;

  • Το V-TAC VT-952 είναι ένα ηλιακό φωτιστικό που λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Οι φωτοκύτταρα μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια, τροφοδοτώντας έτσι τις εσωτερικές μπαταρίες του φωτιστικού. Αυτό επιτρέπει στο φωτιστικό να φορτίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και να αυτόματα ανάβει κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 2. Ποιο είναι το χρώμα του V-TAC VT-952 Καρφωτού Ηλιακού Φωτιστικού;

  • Το V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτιστικό έχει μαύρο χρώμα. Αυτό του προσδίδει μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, επιτρέποντας του να ταιριάζει σε διάφορα αισθητικά περιβάλλοντα.
 3. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του V-TAC VT-952 Καρφωτού Ηλιακού Φωτιστικού;

  • Η εγκατάσταση του V-TAC VT-952 είναι πολύ εύκολη. Το φωτιστικό διαθέτει μια καρφίτσα στο κάτω μέρος, που το καθιστά έτοιμο για εισαγωγή στο έδαφος. Απλώς πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο σημείο στον κήπο ή στην αυλή σας, και να καρφωθεί το φωτιστικό στο έδαφος.
 4. Πόσο χρόνο χρειάζεται το V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτιστικό για να φορτιστεί πλήρως;

  • Ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτιστεί πλήρως το V-TAC VT-952 εξαρτάται από την ένταση του ηλιακού φωτός. Υπολογίζεται ότι με πλήρη έκθεση στον ήλιο, το φωτιστικό φορτίζεται πλήρως σε περίπου 6-8 ώρες.
 5. Γίνεται αυτόματη ενεργοποίηση του V-TAC VT-952 Καρφωτού Ηλιακού Φωτιστικού;

  • Ναι, το V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτιστικό ενεργοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν ανιχνεύσει ότι η ηλεκτρική ενέργεια των μπαταριών έχει πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, ενεργοποιεί το φωτισμό του, προσφέροντας φως κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 6. Πόση διάρκεια κρατά το φως του V-TAC VT-952 Καρφωτού Ηλιακού Φωτιστικού;
  • Η διάρκεια του φωτισμού του V-TAC VT-952 εξαρτάται από την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που έχει φορτιστεί στις μπαταρίες του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνήθως, με πλήρη φόρτιση, το φωτιστικό προσφέρει φως για περίπου 8-10 ώρες.

Με το V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτιστικό με Φωτοκύτταρο σε Μαύρο Χρώμα 6662, εισέρχεστε σε έναν κόσμο φωτεινό και αποδοτικό. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας συναντά τη διαχρονική αισθητική, προσφέροντας την τέλεια λύση για κάθε περίσταση.

Η καινοτόμος σχεδίαση του ηλιακού φωτιστικού μας σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του κήπου, μπαλκονιού ή αίθριου. Με την ενσωματωμένη φωτοκύτταρο, το φωτιστικό ανάβει αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξασφαλίζοντας συνεχή φωτεινότητα και ασφάλεια. Υποδεχθείτε τον επόμενο επίπεδο φωτισμού με την εναλλαγή από θερμό λευκό φως σε φυσικό λευκό και ψυχρό λευκό, προσαρμοζόμενο στις δικές σας προτιμήσεις.

Αλλά οι ευεργετικές λειτουργίες δεν σταματούν εδώ. Το ηλιακό φωτιστικό VT-952 είναι ανθεκτικό στην καιρική επιρροή και παρέχει μακροχρόνια αξιόπιστη λειτουργία. Μπορείτε να απολαμβάνετε τον φωτισμό του όλο το χρόνο, χωρίς να ανησυχείτε για τη συντήρηση ή τον αντικαταστάτη. Επιπλέον, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του φωτιστικού συμβάλλει στην εξοικονόμηση πόρων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μην συμβιβαστείτε με μέτρια φωτεινότητα και αναστατωτικά καλώδια. Με το V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτιστικό με Φωτοκύτταρο σε Μαύρο Χρώμα 6662, αποκτάτε μια προηγμένη λύση φωτισμού που ενδυναμώνει τον χώρο σας και προσθέτει μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Με την εξειδικευμένη σχεδίαση και την αξιοπιστία μας, είμαστε αφοσιωμένοι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και να παρέχουμε μια αξέχαστη εμπειρία φωτισμού.

Ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει το V-TAC VT-952 Καρφωτό Ηλιακό Φωτιστικό με Φωτοκύτταρο σε Μαύρο Χρώμα 6662. Είναι η επόμενη γενιά φωτισμού που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα για να το αποκτήσετε και να φωτίσετε τον κόσμο σας με στυλ.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here