Συναρπαστικό φωτιστικό οροφής/τοίχου GloboStar® SARA 00849, μοντέρνο και χωνευτό, με μεταλλική κατασκευή σε μαύρο χρώμα. Διαθέτει μονό φωτισμό E27 και διαστάσεις φ8 x υ8.5cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® SARA 00849 είναι ένα μοντέρνο χωνευτό φωτιστικό οροφής / τοίχου μονόφωτο διαστάσεων Φ8 x Υ8.5cm. Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό, με χρώμα μαύρο, που προσδίδει μια μοντέρνα αισθητική σε κάθε χώρο.

Το μονόφωτο φωτιστικό είναι σχεδιασμένο να τοποθετείται είτε στον τοίχο είτε στην οροφή, προσφέροντας εναλλακτικές επιλογές για τη διακόσμηση του χώρου σας. Η μικρή του διάσταση το καθιστά ιδανικό για μικρές επιφάνειες ή για χώρους με περιορισμένο χώρο.

Το φωτιστικό διαθέτει μία θέση λαμπτήρα τύπου E27, προσφέροντας ευελιξία στην επιλογή της λάμπας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μία λάμπα LED για εξοικονόμηση ενέργειας, ή μία λάμπα με διακοσμητικό φίλμεντο για να προσδώσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του φωτιστικού δίνει μια σύγχρονη αίσθηση στον χώρο σας, ενώ το χρώμα του μαύρου αποτελεί μια κλασική επιλογή που ταιριάζει με πολλά διακοσμητικά στυλ.

Επιπλέον, το φωτιστικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και συνοδεύεται με τις απαραίτητες οδηγίες χρήσης. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με υψηλά πρότυπα ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία και την αντοχή του προϊόντος.

Τελικά, το GloboStar® SARA 00849 είναι ιδανικό για τη διακόσμηση του χώρου σας, προσφέροντας σύγχρονο φωτισμό και μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Με την πολυλειτουργικότητά του, μπορείτε να τοποθετήσετε αυτό το φωτιστικό σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου σας, δημιουργώντας ένα κομψό και μοντέρνο περιβάλλον.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού GloboStar® SARA 00849;

Ο συγκεκριμένος Γερμανικής κατασκευής φωτιστικός προβολέας κατασκευάζεται από μεταλλικό υλικό, συγκεκριμένα μεταλλικό μαύρο φινίρισμα.

  1. Πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος του GloboStar® SARA 00849;

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις 8cm (πλάτος) x 8.5cm (ύψος), το οποίο το καθιστά ιδανικό για χρήση είτε σαν οροφής είτε σαν τοίχου.

  1. Πόσα φώτα μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο GloboStar® SARA 00849;

Το φωτιστικό δέχεται ένα φως E27, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λάμπα με βάση E27. Μπορείτε να επιλέξετε τη λάμπα της προτίμησής σας, εξαρτάται από την ένταση του φωτός που θέλετε να πετύχετε.

  1. Ποιος είναι ο τύπος του φωτιστικού GloboStar® SARA 00849;

Το φωτιστικό είναι ένα μονόφωτο φωτιστικό, δηλαδή σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται με ένα μόνο φως.

  1. Ποια είναι η αισθητική σχεδίαση του GloboStar® SARA 00849;

Το φωτιστικό έχει μοντέρνο design με χωνευτή σχεδίαση, το οποίο του επιτρέπει να ενσωματωθεί εύκολα και διακριτικά είτε στην οροφή είτε στον τοίχο, δίνοντας μια σύγχρονη αίσθηση στον χώρο όπου θα τοποθετηθεί.

  1. Τι συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία του GloboStar® SARA 00849;

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα μονόφωτο φωτιστικό GloboStar® SARA 00849, καθώς και τις απαραίτητες βίδες και οδηγίες εγκατάστασης.

Συμπερασματικά, το GloboStar® SARA 00849 Μοντέρνο Χωνευτό Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μαύρο Φ8 x Υ8.5cm είναι μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή για την αναβάθμιση και την αποδοτική φωτιστική λύση στο χώρο σας. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, αυτό το φωτιστικό αναδεικνύει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του χώρου σας, προσφέροντας ταυτόχρονα έναν ζεστό και φιλόξενο φωτισμό.

Η μοναδική χωνευτή σχεδίαση του GloboStar® SARA 00849 προσφέρει ευελιξία στην τοποθέτηση, επιτρέποντας σας να το εγκαταστήσετε είτε στον τοίχο είτε στον οροφή του χώρου σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το φωτιστικό ανάλογα με τις ανάγκες και το στυλ του χώρου σας.

Ένα ακόμη κύριο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Με μία μόνο λαμπτήρα E27, αυτό το φωτιστικό παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα και οικονομία ενέργειας, εξασφαλίζοντας μακρά διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Ανακαλύψτε την ποιότητα και την κομψότητα που προσφέρει το GloboStar® SARA 00849. Επωφεληθείτε από τον εξαιρετικό φωτισμό και την ευελιξία που προσδίδει αυτό το προϊόν, αναβαθμίζοντας έτσι τον χώρο σας με μια μοναδική παρουσία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τον χώρο σας. Αποκτήστε το GloboStar® SARA 00849 Μοντέρνο Χωνευτό Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μαύρο Φ8 x Υ8.5cm και απολαύστε την ποιότητα, την αισθητική και την απόλυτη ευελιξία που προσφέρει. Είναι η ιδανική επιλογή για τη δημιουργία εντυπωσιακών και εξαιρετικά φωτεινών χώρων που θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας