Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου GloboStar® SARA 00843 Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μαύρο Φ10 x Υ10.3cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® SARA 00843 είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής/τοίχου μονόφωτο που προσφέρει λειτουργικότητα και στυλ στον χώρο σας. Η κατασκευή του από μεταλλικό υλικό του προσδίδει ανθεκτικότητα και μακροζωία, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία του προϊόντος.

Η σχεδίαση του φωτιστικού είναι μοντέρνα και εναρμονίζεται εύκολα με το σύγχρονο διακοσμητικό ύφος. Το μαύρο χρώμα προσθέτει μια διακριτική αλλά έντονη πινελιά στον χώρο σας, ενώ η διάμετρος 10 cm και ύψος 10.3 cm το καθιστούν ιδανικό για χώρους με περιορισμένο χώρο.

Η πηγή φωτός του φωτιστικού είναι μια λάμπα με βάση E27, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τη λάμπα που προτιμάτε, είτε πρόκειται για μια λάμπα LED για εξοικονόμηση ενέργειας είτε για μια λάμπα με διακοσμητικό φίλαμενο για να προσθέσετε μια επιπλέον πινελιά στο φωτιστικό.

Η εγκατάσταση του GloboStar® SARA 00843 είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε να το τοποθετήσετε είτε στον τοίχο είτε στην οροφή, ανάλογα με τις ανάγκες σας και την επιθυμητή διακόσμηση. Επίσης, το φωτιστικό είναι συμβατό με διακοσμητικά νήματα ή αλυσίδες, επιτρέποντάς σας να το τοποθετήσετε σε ψηλά χώρους.

Οι γραμμές του φωτιστικού είναι απλές και καθαρές, προσφέροντας ένα μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτό το κομψό φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και φως στον χώρο σας, ενώ παράλληλα θα κερδίσετε χώρο λόγω της μικρής του διαστάσεως.

Το GloboStar® SARA 00843 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Η μεταλλική κατασκευή και η προσεκτική επεξεργασία εξασφαλίζουν μια ανθεκτική και μακροζωία λύση για τον χώρο σας. Ανανεώστε τη διακόσμησή σας με αυτό το μοντέρνο φωτιστικό και απολαύστε την ευχαρίστηση και τη λειτουργικότητά του για πολλά χρόνια.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του GloboStar® SARA 00843 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μαύρο Φ10 x Υ10.3cm;
    Η τάση λειτουργίας του φωτιστικού είναι 220-240V.
  2. Πόσες λάμπες μπορεί να δεχτεί το φωτιστικό;
    Το φωτιστικό δέχεται μία λάμπα τύπου E27.
  3. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτός;
    Ο φωτισμός του φωτιστικού μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο της λάμπας που θα χρησιμοποιηθεί.
  4. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.
  5. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;
    Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι περίπου Φ10 x Υ10.3cm.
  6. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό είναι μαύρου χρώματος.

Στο GloboStar® SARA 00843, μας περήφανη κυριαρχεί η αρτιότητα, η κομψότητα και η φωτεινή τέχνη. Ένα μοναδικό φωτιστικό οροφής / τοίχου σχεδιασμένο για να προσθέσει τον απαραίτητο στυλ και αίγλη στον χώρο σας. Με το μονόφωτο σχεδιασμό του και την επιλογή 1xE27 μεταλλικής λάμπας, αυτό το φωτιστικό προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φωτισμού.

Το μαύρο, μεταλλικό φινίρισμα του GloboStar® SARA 00843 προσδίδει μία σύγχρονη πινελιά στον χώρο σας. Με διαστάσεις Φ10 x Υ10.3cm, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορα δωμάτια και χώρους, όπως το καθιστικό, η τραπεζαρία ή ακόμη και στο γραφείο σας.

Όταν επιλέγετε το GloboStar® SARA 00843, επενδύετε σε ένα φωτιστικό που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και αντοχή. Ο συνδυασμός των υλικών υψηλής ποιότητας και της δεξιοτεχνίας στον σχεδιασμό εξασφαλίζει μια μακροχρόνια εμπειρία χρήσης.

Ανανεώστε τον χώρο σας με το GloboStar® SARA 00843 και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που εκπέμπει πολυτέλεια και φινέτσα. Το φωτιστικό αυτό θα προσθέσει λάμψη και θα δημιουργήσει ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας.

Αγοράστε το GloboStar® SARA 00843 σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη συνδυασμένη αξία του στυλ, της ποιότητας και του φωτισμού. Προσθέστε τη λάμψη που χρειάζεται ο χώρος σας και απολαύστε μία εμπειρία φωτεινότητας που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

GloboStar® SARA 00843, το φωτιστικό που αξίζει να έχετε. Εμπνευστείτε από τον συναρπαστικό φωτισμό και αποδώστε καλύτερα. Είμαστε εδώ για να φωτίσουμε τη ζωή σας. Αποκτήστε το σήμερα!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here