GloboStar® SARA 00842 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Λευκό Φ10 x Υ10.3cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® SARA 00842 είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής ή τοίχου με μονόφωτο και μία λαμπτήρα E27. Το σχέδιο του είναι λιτό και κομψό, δίνοντας έναν μοντέρνο αέρα στον χώρο σας. Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό, προσδίδοντας του ανθεκτικότητα και στυλ.

Το μονόφωτο αυτό φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ10 x Υ10.3cm, που το καθιστούν ιδανικό για μικρούς χώρους. Η λευκή απόχρωση του το ενσωματώνει σε κάθε διακόσμηση και προσδίδει φωτεινότητα στον χώρο.

Επιπλέον, το φωτιστικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και διαθέτει πιστοποίηση για ασφάλεια και ποιότητα. Η λαμπτήρα του είναι ένας λαμπτήρας E27, ο οποίος είναι ευρέως διαθέσιμος και επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση.

Το GloboStar® SARA 00842 είναι ιδανικό για την φωτιστική διακόσμηση μικρών χώρων, όπως κουζίνες, μπάνια ή σαλόνια. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον τοίχο είτε στην οροφή, προσφέροντας ευκολία χρήσης και ευελιξία.

Το μεταλλικό υλικό του φωτιστικού το καθιστά ανθεκτικό στην φθορά και την διάβρωση, εξασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια αντοχή και αισθητική. Η καθαρή λευκή απόχρωση του επιτρέπει την ενσωμάτωσή του σε κάθε στυλ διακόσμησης και τονίζει τον καθαρότητα και την φωτεινότητα του χώρου.

Για την αγορά του GloboStar® SARA 00842 θα χρειαστείτε μόνο μία λαμπτήρα E27, η οποία είναι εύκολα διαθέσιμη και προσφέρει επιπλέον επιλογές φωτισμού. Η απλή σχεδίαση και η ευκολία χρήσης του φωτιστικού καθιστούν την αγορά του προϊόντος αξιόπιστη και οικονομική λύση για την διακόσμηση του χώρου σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το στυλ του GloboStar® SARA 00842 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Λευκό Φ10 x Υ10.3cm;
    Απάντηση: Το GloboStar® SARA 00842 είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής / τοίχου με μονόφωτο μοντέλο 1xE27, κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό σε λευκό χρώμα. Έχει διαστάσεις Φ10 x Υ10.3cm.

  2. Τι τύπος λάμπας χρησιμοποιείται στο φωτιστικό;
    Απάντηση: Το φωτιστικό χρησιμοποιεί μια λάμπα τύπου E27.

  3. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;
    Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ10 x Υ10.3cm.

  4. Πόσο βάρος έχει το φωτιστικό;
    Απάντηση: Δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με το βάρος του φωτιστικού στις προδιαγραφές.

  5. Ποια είναι η χρήση αυτού του φωτιστικού;
    Απάντηση: Το GloboStar® SARA 00842 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οροφής ή τοίχου φωτιστικό, προσθέτοντας μοντέρνο στυλ στον χώρο σας.

  6. Ποιο χρώμα έχει το φωτιστικό;
    Απάντηση: Το φωτιστικό είναι λευκού χρώματος.

Με το GloboStar® SARA 00842 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Λευκό Φ10 x Υ10.3cm, ανεβάζετε την αισθητική του χώρου σας σε νέα επίπεδα. Το μοντέρνο αυτό φωτιστικό συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το στυλ, προσθέτοντας μια πινελιά σύγχρονου design σε κάθε δωμάτιο.

Με βάση το μεταλλικό λευκό χρώμα, το φωτιστικό δημιουργεί μια διακριτική και κομψή παρουσία, ταιριάζοντας απόλυτα με κάθε είδους διακόσμηση. Η διάμετρος 10 εκατοστά και η ύψος 10.3 εκατοστά του το καθιστούν ιδανικό για χρήση τόσο ως φωτιστικό οροφής όσο και ως φωτιστικό τοίχου.

Αυτό το μονόφωτο φωτιστικό είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και περιέχει μια βάση E27 για λαμπτήρες. Μπορείτε να επιλέξετε τον λαμπτήρα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε στον χώρο σας.

Το GloboStar® SARA 00842 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Λευκό Φ10 x Υ10.3cm σας παρέχει όχι μόνο φωτισμό, αλλά και μια απόλυτα στιλάτη παρουσία στον χώρο σας. Χάρη στον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία, αυτό το φωτιστικό οροφής/τοίχου θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη και θα προσθέσει ένα ξεχωριστό αισθητικό στυλ στον χώρο σας.

Επωφεληθείτε από τον μοντέρνο σχεδιασμό και την πρακτικότητα του GloboStar® SARA 00842 και δώστε νέα ζωή στον χώρο σας. Με την εγγύηση από την GloboStar®, αυτό το φωτιστικό θα ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις σας και θα σας παρέχει αξιόπιστο φωτισμό για πολλά χρόνια.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο σας με το GloboStar® SARA 00842 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Λευκό Φ10 x Υ10.3cm. Αποκτήστε ένα φωτιστικό που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ και βελτιώστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας σήμερα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here